Vinul Primus 2014 @Crama Rotenberg - premiat la TasteVin 2020

Primus 2014 a ocupat locul II, la Tastevin 2020: Evaluare Merlot, categoria „High level”.
Crama Rotenberg a mai obtinut si alte premii la acest concurs national. Vinurile Rotenberg au fost medaliate cu aur si argint la editia 2018 si 2016 Tastevin.

Primus 2014 a ocupat locul II, la Tastevin 2020: Evaluare Merlot, categoria „High level”.

Crama Rotenberg a mai obtinut si alte premii la acest concurs national. Vinurile Rotenberg au fost medaliate cu aur si argint la editia 2018 si 2016 Tastevin.

De asemenea, Crama Rotenberg se mai poate lauda si cu premii internationale pentru vinurile Merlot Classic 2006 si Clasic 2007: Mondial du Merlot 2011, Elvetia – Cel mai bun Vin Vintage; Mondial du Merlot 2010, Elvetia – Medalie de Argint.

Despre Primus 2014

Primus 2014 este un Merlot fermentat 5 saptamani in tocitori de lemn cu caciula scufundata, maturat 24 de luni in butoaie din stejar romanesc si invechit in sticla 36 de luni.

Caracteristici organoleptice: corp mediu, extrem de complex, visina, cirese negre, visinata, vanilie, cafea, ciocolata neagra.

Se recomanda o aerare prelungita si servirea la 18*C.

Primus este primul „vin de terroir” (single vineyard) al cramei Rotenberg. Strugurii provin de pe un singur plai – Valea Oancei, Ceptura de Jos, Dealu Mare.

Vinurile Merlot din renumita zona Dealu Mare sunt renumite pentru calitate si complexitate. Acest lucru se datoreaza solului bogat in argile silicioase si conditiilor climatice prielnice.  Vita este veche de peste 50 de ani, ceea ce confera strugurilor o complexitate exceptionala.

Vinul este produs prin metode traditionale, intr-o crama gravitationala unde nu este agresat de pompe sau dispozitive mecanice.

Puteti comanda online vinuri marca Primus de aici: https://www.rotenberg.ro/eticheta-produs/primus/

Despre TasteVin 2020

TASTEVIN este un nume de referinta in industria de vinuri din Romania. Toate vinurile premium din Romania au fost testate, notate si inregistrate la editia de anul acesta. Juriul a fost format din profesionisti, dar si amatori.

Degustarile s-au facut „in orb”, in fiecare zi de luni a saptamanii: pe 3 februarie a avut loc prima dintre evaluarile TASTEVIN 2020 – degustarea de Merlot;  pe 10 februarie, a avut loc evaluarea de vinuri romanesti premium din soiul Cabernet Sauvignon; pe 17 februarie, a avut loc evaluarea de vinuri romanesti premium din soiul Feteasca Neagra.

Vinurile au fost impartite in 4 mari grupe: entry level, middle level, high level, high end.

 

Fii la curent cu noutatile Cramei Rotenberg, urmarindu-i pe Retelele Sociale:

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
TasteVin 2020, Rotenberg


Comunicat publicat de: Oseom (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Oseom

Centrul de limba engleză Flying Colours continuă cursurile Online și face cursuri gratuite cu copiii cadrelor medicale aflate la datorie în această perioadă

Perioada prin care trecem acum este, pe lângă noul și imprevizibilul ei, fără dubiu, și o oportunitate de învățare. Întrebarea este dacă o vedem astfel…

Sarbatoreste Dragobete cu un Vin Pasional! Promotia Rotenberg : 1+1 CADOU

Bucura-te de sarbatoarea romaneasca a iubirii la un pahar de vin romanesc premiat. Cu doar 115 lei, te bucuri de doua vinuri de o calitate…

BeautyPlay – Importator & Distribuitor Extensii din Par Natural

Cauti un importator / distribuitor de extensii de par ? Detii un coafor si iti doresti o colaborare cu un furnizor de extensii din par…

SEO On-site – primul pas spre obtinerea de vizitatori cu adevarat interesati de afacerea ta

SEO on-site implica atragerea de vizitatori cu adevarat interesati de produsele tale/serviciile tale. Optimizarile on-site contribuie direct la cresterea vanzarilor sau cererilor de oferta.

American Ballroom Bucuresti - Oferta Revelion 2020

Ce faci de Revelion? Te-ai saturat sa il petreci in fata televizorului sau in Piata Constitutiei? Iei in considerare sa sarbatoresti trecerea dintre ani la…
Vezi profilul Oseom