Viata dupa paralizie

Paralizia membrelor inferioare nu inseamna doar pierderea abilitatii de a se deplasa, ci pierderea simturilor de la jumatatea corpului in jos. De multe ori, o eroare in timpul operatiei pe coloana sau a accidentarii cooloanei poate provoca paralizie.

Astfel, orice tratament procedural aplicat necesita grija si intelepciune profesionala din partea docftorului. Atunci cand medicii nu reusesc sa isi ia suficiente masuri de precautie in timpul tratamentului sau operatiei la coloana, pacientul poate paraliza datorita malpraxisului.

Un asemenea act impardonabil de neglijenta medicala din partea unui doctor sau anesteziolog poate rezulta in efecte dezastroase ce pot marca viata pacientului. Intr-un astfel de caz, rudele pacientului au dreptul sa dea in judecata pe doctorii responsabili de malpraxis.

 

Paralizia membrelor inferioare din cauza malpraxisului

 

Atunci cand malpraxisul duce la paralizia membrelor inferioare, este responsabilitatea doctorului sa diagnosticheze si sa trateze paralizia. Este o situatie foarte nefericita pentru pacient (care devine victima a sistemului sanitar). Un avocat cu experienta in cazuri de malpraxis devine, apoi, alegerea potrivita.

 

Posibile cauze ale paraliziei:

 

Tratament impropriu al coloanei vertebrale

Administrarea necorespunzatoare al anestezicului

Cantitate insuficienta de oxigen in timpul operatiei

Presiunea exercitata de un cheag asupra coloanei vertebrale

Erori in privinta medicamentelor

Neidentificarea unei tumori vertebrale

 

Neglijenta medicala poate provoca accidente extrem de nefericite pentru pacient. Viata dupa paralizie este foarte dificila, intrucat pacientul nu va putea trai fara a fi dependent de oameni sau aparatura in viata de zi cu zi.

Calitatea vietii unui om paralizat este extrem de nesatisfacatoare, fiind plina de multe alte probleme de sanatate care apar ca o consecinta a paraliziei. Pacientii care paralizeaza de la brau in jos adesea sufera de pietre la rinichi, infectii ale tractului urinar, boli cardiovasculare, tromboza, degenerarea musichilor, dureri musculare cronice sau infectii respiratorii.

Calitatea vietii este redusa aproape la zero datorita lipsei de mobilitate. Un scaun cu rotile electric sau un scuter electric ii poate imbunatati calitatea vietii cu mult, insa cel mai mult ii va fi de ajutor sprijinul acordat de membrii familiei si prietenii.Comunicat publicat de: Andreea (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Andreea

Top 5 beneficii ale optimizarii SEO

SEO este un element de baza al strategiei de marketing online si poate aduce multe beneficii, dincolo de faptul ca aduce traficul cel mai calitativ…

Ce este un parfum arabesc si cand il aplici?

Cultura araba si-a lasat amprenta asupra pietei internationale de parfumuri inca din cele mai vechi timpuri. Parfumurile arabesti sunt celebre pentru mirosul aparte, de multe…

Pericolele statului pe scaun pentru perioade lungi de timp

Traim intr-o perioada in care statul pe scaun ne ocupa o mare parte din zi, dar oare suntem constienti de consecintele acestui simplu fapt? Un grup…

Top 5 mancaruri afrodisiace

Ciocolata Fie ca este vorba de Ziua Indragostitilor sau o aniversare de cuplu, cu o ciocolata nu poti da niciodata gres cand vine vorba de…
Vezi profilul Andreea