Ventilatorcamera.ro - totul despre ventilatoarele fara elice

Daca pe timpul sezonului cald un ventilator obisnuit poate oferi doar racirea locuintei si o stare reconfortanta pe masura, cum vi s-ar parea sa vina o inovatie in domeniu si sa obtina atat aer cald cat si aer rece prin intermediul unor principii fizice inteligente care au la baza o functie eco?

Asta propune un ventilator fara elice, care mai prezinta in plus si alte numeroase avantaje pe langa ventilatoarele clasice.

Daca la ventilatoarele clasice ne faceam probleme de nivelul de zgomot pe care il emit, acum nu trebuie sa ne mai facem griji, deoarece nivelul de decibeli este unul redus cu peste 15%.

Mai mult decat atat, nu se folosesc sisteme integrate de incalzire pentru a nu afecta sanatatea noastra ci tot ceea ce are la baza acest sistem a unui ventilator fara elice se bazeaza pe elemente naturale.

In primul rand intr-o fanta cu un diametru redus se produce un flux de aer care are aspectul unei aripi a unui avion. Prin inducere si antrenare este marita capacitatea aerului, lucru ce tine de fenomene aerodinamice si fizice.

Aceste lucruri ne starnesc curiozitatea cu siguranta mai mult  pentru a ne determina sa vedem cam ce model s-ar plia pe locuinta noastra.

Exista oferte foarte bune in acest moment in mediul online, iar daca doriti un ventilator fara elice pentru camera dumneavoastra care sa se plieze perfect pe principiul elegantei si simtului practic atunci modelul Elice Dyson AM08 este cu siguranta o solutie pe termen lung.

Achizitionand acum din mediul online acest produs beneficiati chiar si de o mica reducere pentru a va premia fidelitatea si increderea.

Tehnologia Air Multiplier ne propune o variatie buna de aer in toate colturile camerei in care locuim pentru un confort de zile mari ori de cate ori ne dorim acest lucru.

Posibilitatea sa il reglam cu usurinta la inaltimea dorita de noi face din acest ventilator o solutie practica si confortabila pentru orice tip de utilizator.

Mai mult decat atat, are o greutate redusa, fapt care ne ajuta sa il transportam oriunde in locuinta noastra. Telecomanda este de tip magnetic pentru a ne ajuta la o setare rapida a temperaturii.

Dispune de functia Sleep pentru a fi programat spre oprire automata, iar LED display-ul are rolul sa ne informeze cu privire la datele sale de functionare.

Nivelul de zgomot este de doar 48db iar motorul are o putere de 56w si functioneaza in mod silentios.

 

Poză: http://www.ebay.co.uk/bhp/bladeless-fanCuvinte cheie:
ventilator camera, ventilator fara elice, electronice, racire, casa si gradina


Comunicat publicat de: Webdesk (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Webdesk

Angajatorii romani investesc tot mai mult in salopete de lucru pentru muncitori

De la praf la substante greu de indepartat, un angajat care lucreaza intr-un mediu precum cel al constructiilor sau de productie in masa se confrunta…

Operatiunile de sudura necesita precizie in domeniul auto

Viata de zi cu zi ne supune multor provocari, mai ales cand aducem in decor domeniul profesional sau sarcinilor de la nivel casnic, motiv pentru…

Alegerea polizorului unghiular perfect

Puteti opta mereu pentru un polizor unghiular de mare putere si veti constata ca ati facut o alegere foarte potrivita. Acesta va fi alegerea perfecta…

De ce alegem sa inchiriem tinute?

Inchirierea tinutelor de petrecere sau pentru diverse evenimente importante la care vom participa este o tehnica din ce in ce mai intalnita printre femei, iar…

Cum ne promovam afacerea in mediul online?

Aparitia tehnologiei a dus la o crestere a interesului producatorilor si a oamenilor din mediul de afaceri catre folosirea din ce in ce mai mult…
Vezi profilul Webdesk