Vedetele s-au bucurat de un show culinar de excepție și de surprize neașteptate la Hotel Marshal Garden

Restaurantul hotelului Marshal Garden din București a fost gazda unui eveniment fabulos, dedicat vedetelor pasionate de fine dining.

Oaspeții celebri au fost încântați de un show culinar de excepție, unde au avut ocazia să asiste la prepararea live a unor delicii gastronomice care le-au bucurat papilele gustative. Această experiență culinară a fost completată de premii atrăgătoare, inclusiv bilete de avion către destinații de top, pentru 2 persoane, la Paris, Viena, Roma, Amsterdam, Budapesta și Istanbul, precum și invitații all-inclusive, de 10 sau 20 de persoane, pentru o experiență gastronomică de neuitat alături de prieteni și familie la restaurantul hotelului.

Printre invitați s-au numărat personalități precum Anca Serea, Alexandra Ungureanu, Ovidiu Lipan Țăndărică, Keo, Emilian Nechifor, Mircea Eremia, Cristina Joia, Doru Todoruț, Iuliana Pepene, Florentina Opriș, Cezara Munteanu, Eli Roman, Iuliana Marciuc, Fabian Soare, Alex Grecu, Radu Groza și Raluca Moianu.

„Cina de aseară a fost un eveniment special, menit să sublinieze un aspect important: 95% dintre turiștii care călătoresc aleg să nu ia masa la restaurantul hotelului, iar acest lucru este o greșeală. La un hotel de 4-5 stele, oaspeții beneficiază de o garanție a calității produselor, iar mâncarea oferită este, de obicei, mult superioară celei din pub-urile din oraș. Pe lângă calitatea ingredientelor utilizate în prepararea mâncărurilor, un alt aspect esențial este prețul, care este adesea mai accesibil decât în zonele centrale ale orașului. Ne bucurăm enorm că invitații noștri s-au simțit bine și au fost încântați să guste din preparatele special pregătite pentru ei cu multă atenție și pasiune. Acest eveniment a fost o oportunitate de a demonstra că restaurantul nostru poate oferi o experiență culinară deosebită, care merită să fie descoperită de toți cei care ne vizitează”, a declarat domnul Ion Antonescu, proprietarul Hotelului Marshal Garden.

Printre preparatele pe care invitații le-au servit în cadrul acestei cine speciale se numără creveții proaspăt gătiți la fața locului, asezonați cu sparanghel proaspăt, pastele preparate în roata de parmezan, peste care au fost presărate trufe de sezon, precum și renumita friptura de vită friptă pe piatră încinsă, o specialitate cu care restaurantul se mândrește foarte mult.

Acest eveniment a subliniat angajamentul hotelului Marshal Garden de a oferi nu doar servicii de înaltă calitate, ci și experiențe deosebite care să rămână în amintirea invitaților.

Pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul hotelului: https://hotelmarshalgarden.ro/.

 

 

Galerie foto:


Comunicat publicat de: Andrei Filip (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Andrei Filip

Diagnosticarea corectă și planul preliminar de tratament pe care le stabilim la prima interacțiune, reprezintă baza tratamentelor de succes - dr. Teodorina Secară

Zâmbetul este, fără îndoială, una dintre cele mai puternice forme de comunicare. Dincolo de estetică, el reflectă echilibrul și sănătatea întregului organism.

ParkLake și ECOTIC marchează Ziua Internațională a Deșeurilor Electrice prin ateliere eco-educative și prin amplasarea Caravanei ECOTIC

În perioada 9–12 octombrie 2025, ParkLake Shopping Center găzduiește, alături de ECOTIC, o serie de acțiuni dedicate conștientizării importanței colectării separate a deșeurilor electrice și…

Alba Larsen aduce stilul pe pistă, purtând Tommy Jeans la Grand Prix Singapore

Tommy Hilfiger anunță că pilotul F1 ACADEMY® și ambasadoarea brandului, Alba Larsen, a purtat TOMMY JEANS la Grand Prix Formula 1® din Marina Bay, Singapore,…

Antiaging, inovație și tradiție: succesul primei ediții a Congresului „Sănătatea Pielii”

Începutul de săptămână a fost marcat de prima ediție a Congresului Sănătatea Pielii, organizat de Asociația DAR în parteneriat cu Fundația Ana Aslan, Societatea Română…
Vezi profilul Andrei Filip