Va formati si avansati profesional cu un curs DPO

Va vom enumera in continuare cateva puncte forte ale unui curs DPO. Trainerii va vor oferi informatii complete si va vor impartasi experienta proprie.

De ce trebuie neaparat sa urmati un curs DPO?

La data de 25 mai au fost aplicate modificarile regulamentului 679 care priveste protecta datelor cu caracter personal constand in prelucrarea si libera circulatie a acestora. Un curs DPO este necesar chiar din pricina acestor modificari.

Pentru a profesa in mod responsabil si corect, orice angajat al unei companii sau organizatii trebuie sa urmeze un curs DPO, adica un curs care sa instruiasca un viitor ofiter de protectie date. In cadrul cursului trainerii va vor preda informatiile necesare si va vor impartasi experienta lor din domeniu.

curs dpo

Ce cunostinte veti dobandi in cadrul unui astfel de curs?

Aceasta meserie de ofiter protectie date este o meserie recenta si de viitor. Pentru a profesa in acest domeniu trebuie neaparat sa apelati la un curs DPO Data Protection Officer. Acesta este necesar pentru a activa in orice organizatie sau companie doriti. In cadrul cursului veti deprinde numeroase abilitati care va vor fi foarte de folos in cadrul locului de munca viitor.

La sfarsitul unui astfel de curs veti primi o diploma autorizata ANC care va dovedi faptul ca dumneavoastra stapaniti foarte bine normele si legislatie GDPR dar si ca aveti cunostintele necesare pentru activarea in acest domeniu de protectie a datelor.

Va vom enumera in continuare cateva puncte forte ale unui curs DPO. In primul rand, in cadrul acestui curs trainerii profesionisti va vor oferi toate informatiile de care veti avea nevoie pentru a activa in domeniu. Veti stii, evident, care sunt drepturile clientilor dumneavoastra in ceea ce priveste furnizarea propriilor date personale. De exemplu, acestia au dreptul de a sterge complet aceste date sau pot alege sa le transfere catre alta unitate.

Cui i se adreseaza un astfel de curs?

Managerii de proiect sau managerii de business sunt principalii vizati in urmarea unui curs DPO. Acest curs se mai adreseaza si personalului care se ocupa cu gestionarea resurselor umane sau gestionarea datelor personale ale clientilor. Mai mult decat atat, daca lucrezi intr-o companie IT este necesar sa apelezi si tu la profesionisti pentru a activa in domeniu.

Daca te-ai hotarat si crezi ca un astfel de curs este potrivit pentru tine si cariera ta profesionala te astptam sa apelezo la serviciile celor de la Professionals Business Knowledge Society si sa aduci un pare plus in cariera ta. Acesti traineri profesionisto ofera servicii complete in ceea ce priveste consultanta de regulament 679 si GDPR, dar si numeroase cursuri, printre care si un curs DPO.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

curs DPO, curs formare DPO, cursuri data protection officer, dpo curs

Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Noul sezon de lenjerii Finet a inceput! Pregateste-te!

Pe timpul sezonului rece seturile de lenjerii finet sunt mai mult decat ideale tocmai datorita materialului din care sunt fabricate acestea.

Cursuri data protection officer pentru incepatori si avansati!

Aceste cursuri data protection officer sunt destinate persoanelor care lucreaza deja in domeniul securitatii, cat si pentru cei care sunt la inceput.

Lumineaza casa de Halloween cu niste becuri LED pentru un décor special

Consumul unor becuri LED este simtitor mai mic decat cel al becurilor clasice, lucru ce le face mult mai eficiente comparandu-le.

Combate stratul adipos cu un tratament anticelulitic modern

Daca un tratament anticelulitic nu este completat cu sport si cu o alimentatie sanatoasa, exista riscul ca rezultatele sa fie de scurta durata.

Vata minerala de la Mesteru Manole iti ofera doar beneficii!

Vata minerala sau vata de sticla este actualmente cel mai utilizat produs in izolatie, fiind apreciat la nivel mondial pentru calitatile sale extraordinare.
Vezi profilul Suits Advertising