Urgent Curat își extinde grila de servicii pe fondul pandemiei de Covid-19

Firma de curățenie din București și Ilfov, Urgent Curat, își extinde grila de servicii pe fondul pandemiei de coronavirus.
Pandemia de coronavirus a afectat drastic aproape toate sectoarele de muncă din țară și nu numai. Redeschiderea teraselor, a restaurantelor, a saloanelor de înfrumusețate, impune luarea unor măsuri drastice de curățenie în mediul business.

Pe piața din România, serviciile de curățenie oferite de către companii avizate în acest domeniu au fost luate cu asalt atât de către mediul business, cât și de mediul rezidențial, deoarece din ce în ce mai mulți oameni doresc să se asigure că au un mediu igienizat și dezinfectat.

Urgent Curat, firma de curățenie cu o experiență pe această piață de mai bine de 10 ani, care activează în București și Ilfov, a hotărât extinderea serviciilor de curățenie pentru a putea rezona cu toate sectoarele: atât business cât și rezidențial.

Firma de curățenie numărul 1 în București și Ilfov își extinde serviciile de curățenie

În general, firma de curățenie Urgent Curat se axează pe două mari medii: mediul rezidențial și mediul business.

În mediul rezidențial, firma de curățenia se axează pe servicii de curățenie la domiciliu care vizează fie o curățenie de întreținere, fie o curățenie generală.

În mediul business, firma de curățenie oferă servicii de curățat birouri și servicii de curățat hale industriale. Datorită aparaturii, Urgent Curat își poate extinde serviciile business și pentru restaurante, terase, cafenele, baruri, cluburi, hoteluri, etc.

Datorită solicitărilor din ce în ce mai mari, Urgent Curat a hotărât să își extindă grila de servicii, astfel încât să poată onora cu brio fiecare contract. Astfel, aceasta a inclus servicii de curățare mochete, covoare, saltele și canapele (Detalii aici: https://urgentcurat.com/spalare-mocheta-canapele-saltele.html)

Pentru onorarea acestor servicii la cele mai înalte standarde ale calității, firma de curățenie Urgent Curat a achiziționat aparatură de ultimă generație menită să pătrundă adânc în țesătură pentru o igienizare corespunzătoare. Pe lângă echipamente, firma a achiziționat și produse de curățat bio care să nu degradeze țesătura, ci din contră să o întărească și să îi ofere culoarea și strălucirea inițiale.

Pentru noi este foarte important să le putem satisface clienților toate nevoile legate de igienizare și dezinfectare, indiferent că ne referim la mediul business sau la mediul rezidențial. Am primit foarte multe solicitări pentru curățarea și dezinfectarea mochetelor, covoarelor, canapelelor și saltelelor atât din partea antreprenorilor, cât și din partea cpersoanelor fizice cu care lucrăm, așa că am hotărât să face totul într-un mod profesional cu aparatură și produse premium.” – reprezentant Urgent Curat.

Servicii de curățenie într-o continuă ascensiune

Urgent Curat și-a propus să ofere clienților de fiecare dată servicii de curățenie profesionale la prețuri competitive, astfel că are grijă în permanență să se aplece asupra nevoilor acestora. Firma este foarte bine racordată la piață, așa că o să adopte de fiecare dată noile servicii din acest domeniu atât timp cât sunt servicii solicitate de către clienții săi.

Urgent Curat este cea mai longevivă firmă de curățenie din București și Ilfov, iar acest lucru a adus experiență și formarea unei echipe de profesioniști. Compania lucrează exclusiv cu produse de curățat bio și cu echipamente de ultimă generație pentru a putea livra de fiecare dată un serviciu de calitate înaltă.

 

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
curatenie saltele, curatare mochete si covoare


Comunicat publicat de: Webdesk (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Webdesk

Best Studios extinde angajările pe timp de pandemie

Studioul de videochat Best Studios a dovedit de-a lungul anilor faptul că experiența și profesionalismul sunt cele două fundamente pe care se bazează excelența. În…

Bărbații din România concurează pentru cel mai râvnit loc de muncă al momentului: postul de model de videochat masculin Best Studios

Mii de români și-au pierdut locul de muncă în această perioadă pe fondul crizei economice instaurate de COVID – 19. Ca urmare a acestei pante…

Cum găsiți timp în doi, departe de copii, în această perioadă?

Pentru cuplurile fără copii care trăiesc împreună, această perioadă poate să fie de bun augur pentru crearea unei legături mai strânse între parteneri, dar pentru…

Câți bani câștigă un model de videochat pe secțiunea non-adult?

Nu mai este o noutate, criza economică actuală datorată pandemiei de coronavirus se adâncește pe zi ce trece, ca urmare a situației de izolare la…

Brandul Studio Casa își mărește gama de electrocasnice mari: Am introdus peste 20 de noi tipuri de aragazuri

Studio Casa, unul dintre cele mai populare branduri care oferă electrocasnice fiabile pentru toți românii, la prețuri accesibile, își mărește grila de produse, dezvoltând gama…
Vezi profilul Webdesk