Unica Sport Romania a organizat 4 zile de antrenamente gratuite in Oraselul Copiilor

La inceputul lunii iunie, Unica Sport Romania a organizat 4 zile de antrenamente de fitness gratuite in parcul Oraselul Copiilor. Antrenamentele au fost ocazionate de Ziua Internationala a Copilului si au fost desfasurate in cadrul manifestarilor culturale Zilele Sectorului 4 – Festival de Voie Buna.
Pe durata manifestarilor culturale desfasurate in Oraselul Copiilor, antrenorii de fitness de la Unica Sport Romania au derulat mai multe antrenamente de fitness a cate 15 minute, indemnand la miscare copiii si adultii din parc.

La inceputul lunii iunie, Unica Sport Romania a organizat 4 zile de antrenamente de fitness gratuite in parcul Oraselul Copiilor. Antrenamentele au fost ocazionate de Ziua Internationala a Copilului si au fost desfasurate in cadrul manifestarilor culturale Zilele Sectorului 4 – Festival de Voie Buna.

Pe durata manifestarilor culturale desfasurate in Oraselul Copiilor, antrenorii de fitness de la Unica Sport Romania au derulat mai multe antrenamente de fitness a cate 15 minute, indemnand la miscare copiii si adultii din parc.

In cadrul antrenamentelor, zeci de copii de toate varstele s-au alaturat instructorilor Unica, implicandu-se in activitati sportive, care fac parte dintr-un program educational sportiv mai amplu, intitulat ”Un angajat activ, un angajat fericit!” si lansat la finalul lunii martie. Programul si-a propus educarea necesitatii de miscare si nutritie echilibrata pentru o viata sanatoasa, prin seminarii despre nutritie si antrenamente gratuite, sustinute de instructorii Unica Sport la sediul companiilor romanesti si multinationale sau in aer liber.

Noi, la UNICA SPORT, ne straduim sa facem lumea mai sanatoasa si mai frumoasa. Deja facem acest lucru prin promovarea unui mod sanatos de viata in randul femeilor din Romania, pentru ca o femeie sanatoasa este pilonul unei familii puternice, cu un viitor frumos in fata. Iar asta o face responsabila nu doar pentru propria viata si sanatate, ci si pentru viitorul acestui neam. Femeile din Romania sunt foarte pasionate de ceea ce fac, axate pe succes si independenta financiara, exact ca intr-o societate occidentala. Iar asta le face mai vulnerabile la factorii de risc si stres, pe care-i combat mai degraba la o masa cu prietenii sau la shopping, decat la o sedinta de fitness in compania acelorasi prieteni. Femeile emancipate din Romania, inclusiv femeile deafaceri, care au o agenda extrem de incarcata, sunt constiente ca miscarea trebuie sa fie parte din viata lor. Dar nu este suficient sa constientizam nevoia de miscare, ea trebuie sa devina un lucru firesc pentru noi, femeile, mai ales acum, in era tehnologiilor, cand ne auzim si ne vedem mai rar la o plimbare in parc sau la o sala de fitness, intr-o comunitate reala, nu una virtuala. In agenda oricarei femei trebuie sa se gaseasca loc pentru miscare, daca aceasta femeie se respecta si intelege ce inseamna sa ai grija de tine. Pentru ca sanatatea este cool, iar miscarea este energie”, a declarat Adela Diaconu, Director de comunicare Unica Sport Romania.

Despre Unica Sport

Unica Sport este un studio profesionist de fitness pentru femei, deschis in Republica Moldova in 1998, dezvoltand de-a lungul activitatii sale 18 sali de sport, dintre care una in Bucuresti, lansata in Septembrie 2016.

Pretul abonamentelor de grup la Unica Sport Romania incepe de la 150 lei/ luna si cuprinde: intrari nelimitate la antrenamentele de grup, acces la vestiare, dusuri cu apa calda, uscatoare de par, accesorii sportive. Suplimentar, abonatii pot opta pentru sedinte cu nutritionistul companiei Unica Sport, crearea unui regim alimentar personalizat pentru fiecare abonat, sedinte private de fitness, masaj, yoga, epilare cu zahar.

In cei 18 ani de activitate ai grupului, 70.000 de cliente au fost ajutate sa devina mai sanatoase, beneficiind de serviciile de remodelare corporala si slabit sanatos. in salile Unica Sport au fost date jos peste 700.000 kg. Metodele de slabire Unica Sport se bazeaza pe rezultate pe termen lung si conservarea tineretii corpului femeii datorita metodei proprii patentate de efort fizic dozat si nutritie personalizata.

Contact: comunicare@unicasport.ro; 0740 406 090; www.unicasport.ro

https://www.facebook.com/unicasportromania!

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
unica sport, programe de slabit pentru mirese, dieta, fitness, slabire


Comunicat publicat de: Russenart Communications (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Russenart Communications

Meniul de nunta – intre alegeri si degustare

Meniul de nunta este unul dintre cele mai importante aspecte al evenimentului, alaturi de muzica si aranjarea salii. Ba chiar, pentru ca suntem un popor…

10 motive ca sa-ti organizezi nunta iarna sau primavara

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai asteptate evenimente din viata noastra este cel mai important moment din planificarea nuntii. De ce? Pentru ca…

Magic Ballroom by Hop Garden – 15% reducere la evenimentele 2022

Magic Ballroom by Hop Garden a pregatit 15% reducere la evenimentele din ianuarie – mai 2022 si noiembrie 2022 Coordonator dedicat pentru evenimentul dumneavoastra de…

Tot ce ai vrut sa stii despre organizarea evenimentelor... dar nu ai avut pe cine sa intrebi, in programul educational Nunta... pas cu pas

In perioada septembrie 2021 – ianuarie 2022, Hop Garden Group a initiat un program educational destinat tinerilor si publicului larg, cu tema ”Nunta… pas cu…

Proiectul Frumoss a fost finalizat in august 2021

Luni, 16 august 2021 a avut loc conferința de închidere a proiectului FRUMOSS – Formarea Resurselor Umane, Mediere, Orientare si Servicii Sociale, cod proiect 115113.…
Vezi profilul Russenart Communications