Unavia propunere de nerefuzat! Case la cheie mai ieftin decat te-ai fi gandit

Unavia este un dezvoltator important de ansambluri rezidentiale de case in Ilfov.

Proiectul localizat in comuna Berceni, Ilfov, se caracterizeaza in primul rand prin calitatea materialelor utilizate si prin facilitatile oferite, unele dintre acestea determinate fiind de asezare. Unavia ofera case langa Bucuresti, intr-o zona de maxima expansiune infrastructurala, care include o statie de metrou in plin proces de constructie la intrarea in comuna, centura noua a Bucurestiului care se construieste la intrare, precum si pasarela care se construieste deasupra centurii vechi.

Avantaje notabile pe care Unavia le ofera

Ansamblul rezidential se construieste pe 50 de loturi, pe marginea unui lac ce confera o imagine impresionanta. Casele care intra in componenta acestui ansamblu rezidential Ilfov se adreseaza tuturor tinerilor care doresc sa locuiasca in apropierea orasului, la o distanta aproximativa de 30 de kilometri de centrul capitalei, intr-o zona din care sa poata ajunge simplu la job, la mall, la spital, la distractie si in multe alte locuri in care este necesar.

Proiectul Unavia ofera un randament de crestere bun, deoarece in preajma ansamblului rezidential se investeste in infrastructura.

Cei care au petrecut perioada de izolare indusa de pandemia cu Covid 19 intr-un apartament pot sa pretuiasca cu mult mai bine ideea de a locui la casa. Acesta este unul dintre motivele pentru care oferta de case de vanzare Ilfov, li se va potrivi manusa – in afara agitatiei orasului, in mijlocul naturii, unde pot beneficia dupa bunul plac de o casa cu gradina, in apropierea unui lac ce ofera o priveliste exceptionala si o plaja privata extrem de curata.

Pe de alta parte, proprietarii de apartamente in capitala pot investi intr-o casa din oferta Unavia, pentru a profita din plin de posibilitatea de a se retrage doar in weekend sau vacante intr-un loc in care sa se relaxeze la superlativ. Totodata, persoanele interesate de casele din ansamblul Unavia pot vinde un apartament in Bucuresti si se pot muta intr-o casa din acest complex, fara a fi nevoie sa faca un credit suplimentar. Intretinerea unei case in acest ansamblu costa mai putin decat intretinerea unui apartament in Bucuresti, in plus zona este in natura, cutremurele nu vor afecta locuinta fiind bine construite, iar facilitatile importante nu le vor lipsi.

Tipuri de case de vanzare Ilfov in oferta dezvoltatorului

Complexul Unavia le ofera celor interesati de o locuinta in aceasta locatie sa aleaga case pe un nivel cu mansarda si duplexuri pe doua nivele cu mansarda. Aceste case au doua configuratii si anume cu 3 sau cu 4 camere, la alegere. Casele au o constructie stabila, iar in zona exista centru de recreere cu gratar, teren de fotbal, loc de joaca pentru copii. Preturile caselor si duplexurilor nu depasesc 100000 de euro, fiind cu mult mai ieftine decat orice alta locuinta similara din Bucuresti sau din alte zone limitrofe orasului.

Cei care opteaza pentru casele pe un nivel cu mansarda au posibilitatea de a alege case cu doua si trei dormitoare, cu living, bucatarie inchisa sau open space, cu terasa si curte si cu spatiu special pentru cei ce lucreaza de acasa (birou). Aceste locuinte au o configuratie perfecta pentru clientii care pornesc la drum cu o familie in crestere si un buget fix.

Clientii care opteaza pentru duplex au placuta surpriza sa gaseasca astfel de locuinte de vanzare cu 3 si 4 camere, cu mansarda, cu un spatiu special creat pentru cei ce lucreaza de acasa, cu balcon mare si sufragerie spatioasa, precum si cu teren suficient pentru cultivarea de flori si zarzavaturi, in ideea in care vor sa se bucure de o gradina proprie, pentru a manca mai sanatos.Cuvinte cheie:
ansamblu rezidential, complex rezidential


Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Cum poti avea parte de o promovare SEO mai eficienta

Promovarea SEO implica foarte multa munca si determinare.

Lavinia Parva vorbeste despre viata alaturi de Stafan Banica

Lavinia Parva formeaza un cuplu cu Stefan Banica si sunt foarte fericiti impreuna.

Acer are Notebook-uri si tablete pregatite pentru conditii dure de munca

Acer iti pune la dispozitie cele mai noi notebook-uri si tablete cu care sa poti lucra in conditii grele.

Creditrapid.ro: un site nou care te ajuta sa obtii cele mai bune credite nebancare online

CreditRapid.ro este locul in care utilizatorii pot obtine toate informatiile despre cele mai importante imprumuturi online nebancare.

Afla ce companii sunt mai expuse la frauda

Companiile sunt tot mai des expuse la frauda iar pierderile cauzate sunt tot mai mari.
Vezi profilul Pro Intersoft 2010