Un proiect ambițios, într-o locație cheie, va avea peste 83,000 mp pentru spațiul depozitului

Samobor, 11 Ianuarie 2022 – RC Europe este cu un pas mai aproape de construirea centrului său de distribuție și logistică din Croația, după ce noul plan de dezvoltare urbană a fost adoptat la o ședință a Consiliului Local din Samobor, care a avut loc la sfârșitul lunii Decembrie 2021. Acest plan a fost o necesitate pentru dezvoltarea noii zone economice din Bobovica. Adoptarea planului de dezvoltare urbană aduce companiei RC Europe sprijin direct din partea orașului Samobor și le permite să înceapă pregătirea documentației pentru construirea centrului de distribuție și logistică „RC Zone Samobor”. Un proiect ambițios care va avea disponibili 83.000 mp pentru spațiul depozitului, cu înălțimea netă de 12 m, destinat activităților de logistică și producție.

Clădirea este proiectată să îndeplinească cele mai recente standarde ecologice și din domeniul construcțiilor și va fi situată într-o locație cheie, care combină accesibilitatea marilor metropole europene. Spre exemplu, accesul apropiat spre Slovenia și ieșirea spre Samobor pe autostrada A3. Valoarea estimată a proiectului este de aproximativ 75,000,000 €.

 

Cu privire la capacitatea depozitului, este prevăzut un spațiu cu aproximativ 140.000 de locuri pentru paleți. De asemenea, am proiectat spații administrative la capetele de est și vest ale clădirii. Acestea au fost proiectate pe baza nevoilor chiriașilor și vor conține spații administrative, vestiare, spații de recreere pentru angajați și încăperi tehnice. Hala de depozitare va fi folosită pentru produsele alimentare și nealimentare precum și pentru distribuția acestora către diferite destinații în funcție de nevoile clienților. Cele mai recente estimări arată că proiectul va crea până la 800 de locuri de muncă pentru depozit.

 

Finalizarea construcției este programată pentru 2023/2024. Acest proiect va fi dezvoltat integral de investitorul RC Europe, o firmă cehă de dezvoltare și investiții care este activă pe piață din 2005. În urma experienței sale vaste în construcții, societatea va intra acum și în segmentul logisticii. După un număr mare de proiecte finalizate cu succes, nu numai în Cehia, ci și în România și Serbia, extinderea portofoliului RC Europe în Croația este o continuare logică a activităților Grupului până în prezent. În prezent, RC Europe a început să realizeze interviuri cu potențiali chiriași și companii interesate să colaboreze pentru proiectul „RC Zone Samobor”.

 

În România, RC Europe group își desfășoară acitivitatea din anul 2005 și până prezent a dezvoltat și are în administrare parcuri de retail sub brandul propriu NEST în Oradea, Miercurea Ciuc și Dorohoi cu suprafața peste 25.000 mp, cinci clădiri de birouri dintre care două de clasă A, situate în Pitesti și Craiova, alte 3 în Slatina, Pitesti și Drobeta Turnu Severin, totalizând peste 18.000mp suprafață închiriabilă.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
RC Europe, Dezvoltator imobiliar, Centru de logistica, RC Zone


Comunicat publicat de: RC Europe Development (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de RC Europe Development

Dezvoltatorul imobiliar RC Europe a primit autorizație de contrucție pentru clădirea de birouri clasă A de lângă metroul Basarab

RC Europe, dezvoltatorul imobiliar din Republica Cehă care acționează în acest domeniu de 16 ani, a primit autorizația de construcție pentru clădirea de birouri de…
Vezi profilul RC Europe Development