Un nou concept în serviciile de beauty își dovedește eficiența

Un concept nou în domeniul serviciilor de beauty și-a dovedit eficiența, mai ales în actualul context pandemic. Serviciile de înfrumusețare Oriunde, lansate de Magic Salon, oferă aceleași prestații ca într-o unitate clasică, dar în siguranță – acasă, la birou sau oriunde dorește clientul. Noul mod de lucru în această industrie a adus un aflux de oameni care au descoperit un altfel de serviciu. Doar de la începutul anului, peste 2000 de clienți au constatat avantajele pe care acesta le oferă.

Ca brand ce activează de 14 ani în domeniu, compania a schimbat, treptat, percepția clienților săi, prin proiectul Magic Oriunde care a fost lansat după o perioadă de câteva luni în care unitățile au fost închise. Testat pe piață în vremuri de pandemie, Magic Oriunde generează și în prezent, pentru consumatorii de frumusețe din orice zonă a Capitalei, o experiență veritabilă de salon. Echipele de profesioniști se deplasează la cerere, cu masa de manichiură, patul de cosmetică, chiar și cu aparatul laser de epilare definitivă, iar prețurile practicate sunt ca la salon.

De ce funcționează în continuare? Pentru că aceste servicii au o componentă aproape luxury pentru unii clienți și nu este vorba despre prețuri, ci despre percepția creată. Mulți încă lucrează de acasă, pun valoare pe intimitate sau au cariere care presupun mobilitate, având nevoie și să arate impecabil deci, implicit, își doresc servicii de coafură, machiaj, cosmetică, manichiură oferite de experți on call. Chiar și când vin în salon, clienții își doresc să aleagă genul de experiență pe care urmează să o aibă, dar și tipul de interacțiune, opțiuni pe care Magic le pune la dispoziție cu fiecare programare, prin aplicația mobilă Saloanele Magic, disponibilă în Google Play, App Store și App Gallery.

Ce a învățat echipa care a dezvoltat proiectul? „Este ceva ce am știut dintotdeauna, iar proiectul Magic Oriunde ne-a reconfirmat – serviciile de beauty au un impact important în societate, contribuie la starea de bine a oamenilor și ne place să fim în continuare prezenți pentru ei, oriunde au nevoie, să le înfrumusețăm ziua și look-ul!”, a declarat Dragoș Muller, fondatorul Magic Salon.

Magic Salon deține 18 locații în cele mai căutate zone ale Bucureștiului, oferind servicii complete ale unui salon de coafor, în acord cu tendințele actuale. Brandul Magic a dezvoltat și propria aplicație mobilă, care facilitează accesul la servicii și oferă o mulțime de beneficii utilizatorilor, dar și conceptul Magic Oriunde, prin care aduce serviciile de înfrumusețare acasă, la birou, oriunde!

Magic–A different experience!

 

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
MAGIC ORIUNDE


Comunicat publicat de: Pricop Frunză Ștefan PFA (click pentru a vizualiza profilul)