Un corp remodelat cu ajutorul lipoaspirației

Cine nu își dorește un corp perfect sculptat? Trăim într-un secol în care se pune accent pe frumusețea fizică, iar acest lucru a devenit posibil odată cu evoluția chirurgiei estetice.

Cum? Liposucția este cea mai eficientă metodă de modelare a trupului, fiind recomandată atunci când există zone din care grăsimea nu dispare oricât de mult efort s-ar fi depus și nici cu ajutorul alimentației sănătoase sau în urmă exercițiilor fizice. Procedura îndepărtează grăsimea din organism prin tehnica de aspirare, iar cele mai frecvente zone modelate prin liposucție sunt abdomenul, coapsele, mâinile, fesele, zona gâtului și a bărbiei.

Forma și conturul corpului definesc aspectul unei persoane. Corpul cu care s-a născut poate sau nu să aibă formele sau musculatura pe care acesta și-o dorește. Atunci când exercițiul fizic nu ajută, sau în urmă unor tulburări de dezvoltare, când trecerea timpului a lăsat urme vizibile, ori după sarcină, chirurgia poate îmbunătăți aspectul fizic.

“La o astfel de intervenție apelează oamenii care au depozite de grăsime de care nu pot scăpa. Foarte important este faptul că procedura nu se realizează pentru a scăpa de kilogramele în plus, ci pentru a modela anumite zone. Intervenția este una sigură, iar rezultatele sunt vizibile. După lipoaspirație, pacientul sau pacienta trebuie să continue cu un stil de viață sănătos, pentru ca rezultatele să se mențină cât mai mult timp”, explică dr. chirurg estetician Călin Doboș.

Printre vedetele care au apelat la tehnologia de care dispune Dr. Călin Doboș se numără: Vica Blochina, Francisca și Simona Trașcă, care și-au remodelat corpul cu ajutorul lipoaspirației.

După orice procedură, corpul necesită o perioadă de refacere. Zona care a fost tratată va fi bandajată pentru a ajuta la reducerea inflamațiilor, dar și pentru a reduce durerile post-operatorii. Acestea sunt, de cele mai multe ori, minime și cedează la administrarea calmantelor obișnuite. Este important de știut că lipoaspirația nu este un tratament pentru celulită sau obezitate și nu previne creșterea ulterioară în greutate. Nu pot fi aspirate toate celulele adipoase din organism, iar cele rămase își pot mari volumul dacă pacientul are o alimentative nesănătoasă și nu face mișcare. Așadar, pentru a menține rezultatele obținute, se impune un regim alimentar echilibrat și exerciții fizice regulate.

Pentru mai multe detalii și programări – http://drdoboscalin.roComunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Tommy Hilfiger rămâne în spatele misiunii de sustenabilitate cu colecția Tommy Jeans Toamnă 2020

Tommy Hilfiger anunță lansarea colecției TOMMY JEANS TOAMNĂ 2020, ca parte din misiunea constantă a lui Tommy Hilfiger de a integra sustenabilitatea în modă, ghidat…

Începe toamna cu un outfit nou! Profită de reducerile aniversare și câștigă unul dintre cele 2.000 de vouchere de cumpărături!

În luna septembrie ParkLake Shopping Center sărbătorește patru ani de când și-a deschis porțile și pregătește patru weekend-uri speciale de reduceri și premii garantate.

Sano Fresh Home -Pentru ca nu există parfum mai plăcut decât cel al rufelor proaspăt spălate și nici metodă mai ușoară de a-l menține

Inspirați de consumatorii Sano și de preferințele lor în materie de parfumuri, am ales din colecția de balsam ultra concentrat Maxima Perfume Collection, 3 cele…

Cea mai frumoasă versiune a ta scoasă la iveală de noua colecție Sabon: Fresh & Glow

Viața este formată din etape care ne ajută să ne dezvoltăm din ce în ce mai frumos și trainic.

Tommy Hilfiger lansează campania globala toamna 2020 inspirată de spiritul Moving Forward Together

Tommy Hilfiger anunță lansarea campaniei globale Toamnă 2020, campanie care înfățișează spiritul „Moving Forward Toghether” spre a construi un viitor mai bun.
Vezi profilul Ioana Marinescu