Un corp remodelat cu ajutorul lipoaspirației

Cine nu își dorește un corp perfect sculptat? Trăim într-un secol în care se pune accent pe frumusețea fizică, iar acest lucru a devenit posibil odată cu evoluția chirurgiei estetice.

Cum? Liposucția este cea mai eficientă metodă de modelare a trupului, fiind recomandată atunci când există zone din care grăsimea nu dispare oricât de mult efort s-ar fi depus și nici cu ajutorul alimentației sănătoase sau în urmă exercițiilor fizice. Procedura îndepărtează grăsimea din organism prin tehnica de aspirare, iar cele mai frecvente zone modelate prin liposucție sunt abdomenul, coapsele, mâinile, fesele, zona gâtului și a bărbiei.

Forma și conturul corpului definesc aspectul unei persoane. Corpul cu care s-a născut poate sau nu să aibă formele sau musculatura pe care acesta și-o dorește. Atunci când exercițiul fizic nu ajută, sau în urmă unor tulburări de dezvoltare, când trecerea timpului a lăsat urme vizibile, ori după sarcină, chirurgia poate îmbunătăți aspectul fizic.

“La o astfel de intervenție apelează oamenii care au depozite de grăsime de care nu pot scăpa. Foarte important este faptul că procedura nu se realizează pentru a scăpa de kilogramele în plus, ci pentru a modela anumite zone. Intervenția este una sigură, iar rezultatele sunt vizibile. După lipoaspirație, pacientul sau pacienta trebuie să continue cu un stil de viață sănătos, pentru ca rezultatele să se mențină cât mai mult timp”, explică dr. chirurg estetician Călin Doboș.

Printre vedetele care au apelat la tehnologia de care dispune Dr. Călin Doboș se numără: Vica Blochina, Francisca și Simona Trașcă, care și-au remodelat corpul cu ajutorul lipoaspirației.

După orice procedură, corpul necesită o perioadă de refacere. Zona care a fost tratată va fi bandajată pentru a ajuta la reducerea inflamațiilor, dar și pentru a reduce durerile post-operatorii. Acestea sunt, de cele mai multe ori, minime și cedează la administrarea calmantelor obișnuite. Este important de știut că lipoaspirația nu este un tratament pentru celulită sau obezitate și nu previne creșterea ulterioară în greutate. Nu pot fi aspirate toate celulele adipoase din organism, iar cele rămase își pot mari volumul dacă pacientul are o alimentative nesănătoasă și nu face mișcare. Așadar, pentru a menține rezultatele obținute, se impune un regim alimentar echilibrat și exerciții fizice regulate.

Pentru mai multe detalii și programări – http://drdoboscalin.roComunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Satisfacția clientului pe Sensodays.ro – a true modern love story

Atunci când știi că doar cu un click pe SensoDays.ro găsești soluții premium complete, la standarde de calitate asumate, îți permiți luxul să fii spontan…

Francisca a intrat la dietă

Sosită recent din luna de miere pe care a petrecut-o în Mexic, un loc exotic și cu o istorie aparte, artista Francisca s-a pus pe…

Tommy Hilfiger a adus TOMMYNOW la Londra impreuna cu Lewis Hamilton si H.E.R. pentru o celebrare a sustenabilitatii, inclusivitatii si diversitatii

Cea de-a patra colecție colaborativă TommyXLewis și prima colecție capsulă TommyXLewisXH.E.R. au avut premiera în cadrul London Fashion Week.

CELEBRITĂȚILE AU PARTICIPAT LA SPECTACOLUL DE MODĂ TOMMYNOW “SEE NOW, BUY NOW” PRIMĂVARĂ 2020

Brandul Tommy Hilfiger a găzduit spectacolul de modă experiențial TOMMYNOW Primăvară 2020, care a marcat lansarea la nivel global a celei de-a patra colecții colaborative…

Gala de caritate ”Aici pentru Tine” transformă si anul acesta viețiile familiilor greu încercate de soartă!

Ajunsă la cea de-a IV-a ediție, Gala de caritate ”Aici pentru Tine” este dedicată susținerii continuarii programelor de educație nonformală pentru încă 100 de copii…
Vezi profilul Ioana Marinescu