Trustul LTV are 8 nominalizari la Bucharest Summit Awards 2017

Ne lăudăm şi mândrim cu cele mai bine plătite modele de videochat din lume iar succesul lor este recunoscut de toate platformele de videochat internaţionale, motiv pentru care suntem singurul trust din România care are cele mai multe nominalizări în cadrul evenimentului Bucharest Summit Awards 2017.

Pentru prima dată organizat în România, Bucharest Summit Awards 2017 a strâns deja peste 1000 de persoane care vorparticipa la acest eveniment. Ţinând cont de anvergura lui, tot mai multe persoane sunt interesate să participe.

Perioada în care se va desfăşura marele eveniment este 30 Mai – 2 Iunie. Decernarea premiilor se va face pe data de 31.05.2017.

Trustul LTV este mândru să anunţe că este singurul deţinător a 8 nominalizări care au ajuns în finală datorită suportul membrilor noştrii, a modelelor şi a tuturor persoanelor cu care am colaborat de-a lungul anilor.

De peste 14 ani în streaming online, Trustul LTV a atins performanța de a avea cele mai de succes modele din domeniu. Suntem mândri că putem să ne dezvoltăm și să ne depășim în mod continuu performanțele în fiecare an. Rezultatele noastre vin datorită echipei care dă dovadă de profesionalism, dedicație și multă muncă grea. Ca și în cazul unui film de succes, unde în spatele ecranului se află o echipă de profesioniști, echipa noastră creează modele de succes care sunt prezente pe platformele internaționale de top.

Videochatul reprezintă pentru noi mai mult decât streaming online, pentru că în cadrul trustului LTV ne bazam în primul rând pe respect, încredere şi mai ales pe libertate de exprimare. Punem preţ pe aceste valori pentru ca modelele noastre să facă performantă, astfel încât NOI facem diferenţa în videochat. Investim în imaginea lor încă din prima zi pentru că ele să se smintă minunat şi să îşi dorească să facă performantă, să emane fericire pin toţi porii şi să o transmită mai departe partenerilor de conversaţie. NOI suntem diferiţi pentru a le permite modelelor să se diferenţieze.

Tocmai de aceea cele 8 nominalizări ne fac extrem de mândrii şi totodată ne confirmă munca depusă.

Romanian Cam Studio of the Year – LuxuryStudio

Cam Studio of the Year – LuxuryStudio

Best Emerging Cam Studio – ChaSm Agency

Male Studio of the Year – TeamVisionStudio

Studio Model of the Year – AllisonDesire-ChaSmAgency

Studio Model of the Year – AmberWillis-Luxury Studio

BBW Model of the Year – MilfySophie

Male Model of the Year  – HaydenSpears

Puteţi să ne votaţi accesând http://bucharestsummit-awards.com/votes

Pentru noi, un vot inseamna mai mult decat o posibilitate de castig, este o recunoasterea a efortului si muncii depuse, o incurajare sa oferim in continuare cele mai bune conditii de munca, un imbold sa ne autodepasim si sa investim si mai mult in cele mai de succes si fericite modele!

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
videochat non adult, videochat bucuresti, videochat, model de videochat, studio videochat bucuresti, angajari videochat bucuresti, videochat de acasa, cel mai bun studio de videochat, modele videochat, videochat non adult, anunturi videochat, totul despre videochat, ce inseamna videochat, locuri de munca videochat, bani din videochat,Studio videochat legal, studio videochat, videochat legal, luxurystudio


Comunicat publicat de: Luxury Studio (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Luxury Studio

Cum ajungi model de top la Luxury Studio?

Consideram ca deja am ajuns intr-un punct in care oricine stie care sunt avantajele de care se bucura modelele Luxury Studio, mai ales ca am…

Cum poti sa castigi bani usor?

Cine nu viseaza sa castige sume enorme de bani intr-un mod simplu si placut? Nu orice tanara insa, ajunge sa isi indeplineasca visul de a…

Vrei castiguri pe masura asteptarilor

Afla ce poti face Nu stiu daca ai fost vreodata interesata de meseria de model in videochat sau daca stii ce implica acest job cu…
Vezi profilul Luxury Studio