Totul despre Dorian Schwartz si clinica Romgermed

Domnul Dorian Schwartz, datorita pasiunii lui pentru medicina, a infiintat in 1999 o noua clinica privata in Romania, sub numele de Romgermed. Acestia au reusit sa dezvolte an de an clinica si astfel au ajuns sa devina un jucator important in domeniul medical.

Domnul Dorian Schwartz, datorita pasiunii lui pentru medicina, a infiintat in 1999 o noua clinica privata in Romania, sub numele de Romgermed. Acestia au reusit sa dezvolte an de an clinica si astfel au ajuns sa devina un jucator important in domeniul medical.

Clinica Romgermed a luat nastere datorita pasiunii domnului Dorian Schwartz pentru medicina

Prin investitiile pe care Dorian Sam Schwartz le-a facut, grupul de clinici private Romgermed au reusit sa furnizeze servicii de o calitate extraordinara. Acesta si-a facut studiile in Germania si in SUA. Fondatorul Romgermed, Dorian Schwartz a vrut neaparat sa urmeze o facultate si in Romania pentru ca avea o parere foarte buna despre invatmantul romanesc si de aceea a ales facultatea UMF Carol Davila din Bucuresti. Dupa anii petrecuti in facultate, Dorian Schwartz a facut rezidentiatul la spitalul Militar la sectia de Ginecologie.

Fiind implicat zi de zi in sistemul medical din Romania, domnul Dorian Schwartz si-a dat seama rapid ca sistemul medical romanesc nu este la standarde europene si astfel s-a hotorat sa infiinteze clinica Romgermed, o clinica privata unde ofera servicii de cea mai buna calitate.
De-alungul anilor, Dorian Schwartz alaturi de echipele de medici de la Romgermed au sustinut extrem de multe campanii de ajutorare a persoanelor cu posibilitati reduse.

Dorian Schwartz a reusit sa sustina in facultate ani la rand tineri nevoiasi care erau pasionati de medicina, dar nu aveau banii necesare sa urmeze facultatea de Medicina. Pe langa asta, Dorian Schwartz impreuna cu Romgermed au initiati campania “Conectati la viata”, campanie prin care au oferit asistenta medicala gratuita pentru foarte multe sate izolate geografic si foarte multe campanii de educare a tinerilor din licee, campanii pe tema educatiei sanitare, a eliminarii violentei si a consumului de droguri.


Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Este timpul sa apelezi la psihoterapia de cuplu?

Relatiile de orice tip implica si o anumita munca din partea ambilor parteneri. Nici relatiile romantice nu fac exceptie de la acest lucru. Pentru a…

Creaza o noua estetica pentru dormitorul tau cu ajutorul lenjeriilor de pat

Desi nu se pune un accent prea mare in alegerea unei lenjerii pentru pat cand vine vorba de obtinerea unui somn odihnitor.

Cornier aluminiu – informatii generale, caracteristici si utilizari

O subcategorie a celui clasic este materialul cunoscut sub numele de cornier aluminiu care iese in evidenta in lumea constructiilor datorita proprietatile speciale ale acestuia.…

Grupul medical Romgermed – calitate si profesionalism

In cei 16 ani de existenta ai sai Grupul Medical Romgermed a incercat intotdeauna sa ofere pacientilor sai servicii de cea mai buna calitate.

Este sau nu efectuarea unui test Papanicolau o necesitate?

La nivel mondial, aproximativ 500.000 de cazuri noi de cancer de col uterin si 274.000 de decese sunt atribuite anual cancerului de col uterin, ceea…
Vezi profilul Suits Advertising