Tot ce trebuie sa stii despre tevi ppr gasesti aici!

Informatii generale despre tevi ppr

In primul rand trebuie mentionat faptul ca acest tevi ppr mai sunt cunoscute in domeniul constructiilor si sub numele de tevi din polipropilena. Polipropilena, materialul din care sunt acestea realizate acestea este de aproape 9 ori mai usoara decat otelul, nu este deloc toxica si se comporta mult mai eficient la temperaturi scazute fata de cupru.

Acestea sunt cea mai eficienta si des utilizata solutie pentru realizarea diverselor sisteme de instalatii, datorita avantajelor importante pe care le au, dar si a punctelor forte pe care alt material din aceeasi gama nu le poate oferi.

Specialistii aleg intotdeauna sa foloseasca si sa recomande tevi ppr datorita avantajelor de mai jos.

Cele mai important 5 avantaje pe care le ofera utilizarea de tevi ppr

  1. Eficienta – acesta este primul avantaj pe care il detin aceste materiale. Polipropilena din care sunt aceste tevi ppr realizate, nu permite sub nicio forma schimbul termic cu mediul inconjurator, chiar daca este vorba de aer sau beton. In comparatie cu instalatiile vechi realizate din cupru sau otel, cele actuale au un randament mult mai bun, deoarece coeficientul de transfer termic este foarte redus, iar acest lucru se traduce in transportul caldurii la destinatia finala fara a exista pierderi pe traseu;
  2. Rezistenta ridicata la coroziune – acest avantaj este unul la fel de important ca cel de sus, mai ales pentru locuintele care sunt racordate la un sistem centralizat de termoficare, in cadrul caruia curatarea tevilor pe interior se face intotdeauna cu substante chimice corozive;
  3. Reducerea riscului aparitie igrasiei – aceste materiale reduc foarte mult riscul aparitiei igrasiei, deoarece polipropilena din care sunt realizate nu permite schimbul termic asa cum am mentionat anterior, iar condensul nu va aparea deloc. In plus, tevile ppr nu permit absolut deloc depunere de straturi, iar astfel debitul nu va suferi micsorari niciodata, apa fiind transporatata in conditii optime.
  4. Rezistenta ridicata la inghet – de mentionat este si rezistenta ridicata la inghet pe care o au, iar astfel nu trebuie sa iti faci griji ca ar putea crapa din cauza temperaturilor mici;
  5. Altele – datorita greutatii reduse a a materiei prime, acestea se transporta, manipuleaza si monteaza foarte usor. In plus, ofera si o izolare fonica foarte eficienta;

Analizand avantajele de mai sus putem spune clar ca cele mai eficiente instalatii se realizeaza cu tevi ppr

In general, sunt folosite pentru mai multe variante de sisteme de apa rece, calda menajera, dar si sisteme termice. Fiind extrem cunoscute si utilizate pe piata de profil de la noi din tara, dar si solicitate de majoritatea firmelor de instalatii, tevile ppr nu dau niciodata gres.

Cu ajutorul lor se pot realiza si alte tipuri de instalatii, precum:

Tevile ppr pot fi utilizata foarte eficient si in cadrul instalatiilor ingropate in sape, pardoseli sau pereti. Chiar daca sunt constant supuse la presiunea ridicata emisa din toate unghiurile, acestea rezista foarte bine indiferent de materialul in care au fost ingropate.

Polipropilena ofera o reducere a dilatatiei de aproximativ 75% fata de alte tipuri de materiale, iar astfel pericolul aparitiei fisurilor este aproape inexistent.

tevi ppr

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
tevi ppr, teava ppr


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Achiztioneaza si tu tuburi LED si scapa de neoanele din casa!

Primul si cel mai important avantaj este ca vei economisi pana la jumatate din banii pe care ii dadeai inainte pe factura de curent cu…

De ce trebuie sa faci si tu un consult alergologic in aceasta perioada?

Medicii specialisti in alergologie sustin ca alergiile respiratorii pot aparea zi de zi, sau sezonier de aceea este indicat un consult alergologic.

Fii pe faza si achizitioneaza si tu lenjerii de pat la reduceri!

Nu mai pierde timpul sa cauti lenjerii de pat la reduceri! Magazinele online au noi lenjerii de pat la reduceri iar Patone este unul dintre…

Fa o schimbare si participa si tu la cursul data protection officer!

Rolul unui data protection officer intr-o organizatie este unul foarte important, iar acesta trebuie sa isi cunoasca foarte bine responsabilitatile.

Organizeaza-ti spatiul de lucru cu ajutorul cutiilor de arhivare

Daca esti o persoana dezorganizata, folosirea unei cutii de arhivare iti poate usura viata. Achizitioneaza si tu una, chiar acum!
Vezi profilul Suits Advertising