Tot ce trebuie sa stii despre tevi ppr gasesti aici!

Informatii generale despre tevi ppr

In primul rand trebuie mentionat faptul ca acest tevi ppr mai sunt cunoscute in domeniul constructiilor si sub numele de tevi din polipropilena. Polipropilena, materialul din care sunt acestea realizate acestea este de aproape 9 ori mai usoara decat otelul, nu este deloc toxica si se comporta mult mai eficient la temperaturi scazute fata de cupru.

Acestea sunt cea mai eficienta si des utilizata solutie pentru realizarea diverselor sisteme de instalatii, datorita avantajelor importante pe care le au, dar si a punctelor forte pe care alt material din aceeasi gama nu le poate oferi.

Specialistii aleg intotdeauna sa foloseasca si sa recomande tevi ppr datorita avantajelor de mai jos.

Cele mai important 5 avantaje pe care le ofera utilizarea de tevi ppr

  1. Eficienta – acesta este primul avantaj pe care il detin aceste materiale. Polipropilena din care sunt aceste tevi ppr realizate, nu permite sub nicio forma schimbul termic cu mediul inconjurator, chiar daca este vorba de aer sau beton. In comparatie cu instalatiile vechi realizate din cupru sau otel, cele actuale au un randament mult mai bun, deoarece coeficientul de transfer termic este foarte redus, iar acest lucru se traduce in transportul caldurii la destinatia finala fara a exista pierderi pe traseu;
  2. Rezistenta ridicata la coroziune – acest avantaj este unul la fel de important ca cel de sus, mai ales pentru locuintele care sunt racordate la un sistem centralizat de termoficare, in cadrul caruia curatarea tevilor pe interior se face intotdeauna cu substante chimice corozive;
  3. Reducerea riscului aparitie igrasiei – aceste materiale reduc foarte mult riscul aparitiei igrasiei, deoarece polipropilena din care sunt realizate nu permite schimbul termic asa cum am mentionat anterior, iar condensul nu va aparea deloc. In plus, tevile ppr nu permit absolut deloc depunere de straturi, iar astfel debitul nu va suferi micsorari niciodata, apa fiind transporatata in conditii optime.
  4. Rezistenta ridicata la inghet – de mentionat este si rezistenta ridicata la inghet pe care o au, iar astfel nu trebuie sa iti faci griji ca ar putea crapa din cauza temperaturilor mici;
  5. Altele – datorita greutatii reduse a a materiei prime, acestea se transporta, manipuleaza si monteaza foarte usor. In plus, ofera si o izolare fonica foarte eficienta;

Analizand avantajele de mai sus putem spune clar ca cele mai eficiente instalatii se realizeaza cu tevi ppr

In general, sunt folosite pentru mai multe variante de sisteme de apa rece, calda menajera, dar si sisteme termice. Fiind extrem cunoscute si utilizate pe piata de profil de la noi din tara, dar si solicitate de majoritatea firmelor de instalatii, tevile ppr nu dau niciodata gres.

Cu ajutorul lor se pot realiza si alte tipuri de instalatii, precum:

Tevile ppr pot fi utilizata foarte eficient si in cadrul instalatiilor ingropate in sape, pardoseli sau pereti. Chiar daca sunt constant supuse la presiunea ridicata emisa din toate unghiurile, acestea rezista foarte bine indiferent de materialul in care au fost ingropate.

Polipropilena ofera o reducere a dilatatiei de aproximativ 75% fata de alte tipuri de materiale, iar astfel pericolul aparitiei fisurilor este aproape inexistent.

tevi ppr

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
tevi ppr, teava ppr


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

De sarbatori decoreaza-ti casa cu benzi LED de la Led Concept!

Ai o multime de motive pentru care sa alegi impodobirea locuintei tale cu benzi LED si tu inca mai folosesti instalatie cu becuri incandescente?

Niste tevi rotunde trase sunt ideale pentru proiectele tale!

Exista anumite materiale de la Mesteru Manole care ies in evidenta, printre acestea numarandu-se si niste tevi rotunde trase.

De Black Friday alege niste lenjerii Finet de la Patone!

Un set de lenjerii Finet sunt ideale in timpul anotimpurilor racoroase, intrucat ofera, nu doar caldura, ci si un somn mai odihnitor pe parcursul noptilor.

Este criolipoliza atat de sigura si eficienta precum se crede?

Datorita avansarii tehnologiei si revenirea anumitor concepte, un subiect este din nou pe buzelor doamnelor: criolipoliza.

Noul sezon de lenjerii Finet a inceput! Pregateste-te!

Pe timpul sezonului rece seturile de lenjerii finet sunt mai mult decat ideale tocmai datorita materialului din care sunt fabricate acestea.
Vezi profilul Suits Advertising