Top 5 cei mai buni pantaloni scurți pentru bărbați în 2020

Vara este aici, iar cei mai mulți bărbați abia așteaptă să sară în pantaloni scurți ca să scape de căldura însuportabilă care urmează. Chiar dacă ploile încă ne dau bătăi de cap și nu ne lasă să ne bucurăm de vară, temperaturile suficient de ridicate ne permit relaxarea în pantaloni scurți. Însă nu în orice circumstanțe. Nu este frumos și nu îndeplinește condițiile impuse de codul bunelor maniere ca un bărbat să poarte pantaloni scurți într-un cadru oficial, cum ar fi un loc de muncă în care faci parte din imaginea companiei atunci când te întâlnești cu clienții.

Însă odată cu relaxarea măsurilor de austeritate impuse de statul român, datorită pandemiei de Coronavirus, foarte mulți români abia așteaptă să se îndrepte spre concediu, oricât de constrâns de reguli ar fi acesta. Foarte mulți au fost nevoiți să își țină copiii închiși în casă în toată această perioadă, deci a fost nevoie să stea cu ei cel puțin un părinte, așadar concediul este foarte important acum. Trebuie să-și încarce bateriile într-un fel, chiar dacă sunt, în continuare, alături de copii.

Revenind la pantalonii noștri scurți, aceștia sunt simbolul concediului și relaxării pentru majoritatea bărbaților. Sunt simbolul ieșirii din zona de restricții și intrarea în spiritul relaxării. Și sunt foarte multe forme de relaxare, iar pentru fiecare există un tip de pantaloni scurți. Pe Bolf.ro sunt o mulțime de modele de pantaloni scurți din care oricine poate alege. Iar aici avem topul pantalonilor scurți pe care orice bărbat ar trebui să îi aibă:

  1. Pantaloni scurți chino – înainte să ajungi în concediu, poți să organizezi o ieșire pe o terasă la o cină, de ce nu, romantică. Oricum ar fi aceasta, nu poți purta orice fel de pantaloni scurți, ci doar aceștia care au o ținută suficient de bună pentru a arăta că îți pasă. Ca și pantalonii lungi cu aceeași denumire, acest model de pantaloni scurți este realizat dintr-un material de calitate, care îți permite să ai o ținută chiar smart-casual, în pantaloni scurți. Nu uita că aceștia vin într-o singură culoare.
  2. Pantaloni scurți denim – așa cum orice bărbat trebuie să aibă blugi, tot așa trebuie să aibă și, cel puțin, o pereche de pantaloni scurți din denim. Sunt foarte versatili și pot fi purtați în o mulțime de situații, chiar dacă nu oferă o mobilitate foarte ridicată. Clar nu vor fi potriviți pentru sport sau pentru ieșiri la iarbă verde, pentru că nu permit un număr prea mare de mișcări și poziții. Însă lungimea lor mai scurtă, ne permit să părem mai îndrăzneți.
  3. Pantaloni scurți cargo – chiar dacă nu mai sunt în topul preferințelor criticilor de modă, acest stil de pantaloni scurți sunt preferați de bărbații care au nevoie mereu să care lucruri cu ei. Dacă sunt mai lungi, până la genunchi, înseamnă că au mai multe buzunare, deci cu atât mai utili.
  4. Sortul – clar nu vei putea pleca în niciun concediu fără câteva perechi de sort. Sunt indispensabili pentru că sunt foarte comozi și, în același timp, poți să faci baie în piscină sau în mare cu ei. Nimic mai practic în concediu. Datorită materialului sintetic, se va usca foarte repede și va fi o plăcere să îi porți.
  5. Pantaloni scurți sport – sunt confecționați din bumbac sau din materiale sintetice speciale care absorb transpirația și permit pielii să respire, sunt foarte comozi și permit foarte multă libertate de mișcare. Așa că trebuie să ai măcar câteva perechi, măcar pentru a le purta acasă, dacă nu ești stilul sportiv.

Acestea sunt cele 5 modele de pantaloni scurți pentru bărbați care nu trebuie să lipsească din garderoba lor. Oricare ți-ar lipsi, intră acum pe Bolf.ro pentru o mulțime de variante la prețuri reduse.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
pantaloni scurti, pantaloni barbati, pantaloni, pantaloni 0nline


Comunicat publicat de: Marketing Tools Srl (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Marketing Tools Srl

Avantajele alegerii unui parchet laminat de calitate

Renovarea sau reamenajarea unui spatiu, indiferent de dimensiunea acestuia, poate fi un proces extrem de obositor. Nu este un lucru pe care doresti sa-l faci…

Avantajele inchirierii unui copiator

Detinerea unui copiator poate fi o povara financiara pentru multe intreprinderi mici. In afara de costurile pentru consumabile si taxele de intretinere, suma platita initial…

De ce sa achizitionezi piese auto originale pentru masina ta

Cand vehiculul tau se strica, repararea acestuia poate fi o sarcina descurajanta. Este de la sine inteles ca doresti ca masina ta sa fie reparata…

Constructii moderne din containere modulare

Persoanele care doresc sa achizitioneze sau sa construiasca o casa, vor descoperi ca o locuinta standard este destul de costisitoare. Chiar si persoanele care primesc…

De ce oferim cadouri de Paste?

Daruirea de cadouri de Paste a devenit o traditie extrem de populara in ultimii ani, iar acest gest este aproape la fel de important precum…
Vezi profilul Marketing Tools Srl