Tokyo Celebration: noua colecție Sabon în ediție limitată

Cum ți-ar părea să îți începi ziua cu o incitantă călătorie în Japonia? În luna iulie, Sabon te invită să explorezi universul fascinant al Țării Soarelui Răsare prin noua colecție în ediție limitată – Tokyo Celebration. Pornim împreună?

Noua colecție – capsulă Sabon poartă amprenta seducătoare a culturii asiatice și prin design-ul unic creat de MAMI – maestră în caligrafie, originară din Tokyo. Învăluie-te în frumusețea vibrantă a acestui oraș și pășește alături de Sabon spre puntea magică dintre tradiție și modernitate, exuberanță și acalmie spirituală, cromatică emoționantă și luxurianța rafinamentului olfactiv. Sabon îți promite o savuroasă aventură!

E timpul să înceapă Tokyo Celebration!

„Clear Dream” – aroma unei veri perfecte

Știi cum e parfumul unei dimineți toride, atunci când briza răcoritoare îți mângâie trupul? Fresh, tonic, mieros și în același timp electrizant pe fiecare părticică a corpului tău. Așa este „Clear Dream”, fermecătorul parfum al noii colecții Sabon – Tokyo Celebration. Un mix armonios și delicios între lâmăie și iasomie, mosc și ambră – o frumoasă îngemănare a contrastelor, menită să îți stârnească fiecare simț în parte.

Sabon îți propune să experimentezi vivacitatea seducătoare a Japoniei prin gama de produse pe care deja le cunoști și știi ce minuni fac atunci când le incluzi în ritualul tău de frumusețe – ulei de duș, exfoliant, lapte de corp, cremă de mâini, săpun lichid, EAU de Sabon și aromă de cameră. Însă nu doar atât! J În colecția Tokyo Celebration găsești o surpriză: un nou produs Sabon – Spray de îngrijire pentru păr. Este în ambalaj mini, ideal să îl ai mereu cu tine, având o formulă specială cu procent scăzut de alcool și îmbogățită cu extract hrănitor de Jojoba, ce protejează împotriva agresiunilor externe și previne uscarea, electrizarea și degradarea vârfurilor.

MAMI & Sabon

Mami este o maestră caligrafă japoneză, perfecționându-și arta de la vârsta de nouă ani. S-a lăsat inspirată de varietatea culturilor urbane, ajungând să creeze un nou stil ce îmbină caligrafia cu arta graffiti, cunoscut drept „Calligraffiti” – forță, lumină și prospețime. Arta ei reprezintă comuniunea cu natura, respectul pentru natură, epurarea spirituală a lumii moderne.

Intră pe www.sabon.ro și explorează fascinanta colecție Tokyo Celebration, desăvârșindu-ți ritualul zilnic de frumusețe!

Alături de Sabon te așteaptă o vară incredibilă!

 

 Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Actrita Sabina Lisievici promovează frumusetea naturală pe plaje pustii!

După o perioada buna de stat in casa, frumoasa actrita Sabina Lisievici și-a făcut curaj și a plecat la mare. Fiind o mare iubitoare de…

Tot ce este esențial pentru o vară perfectă: noua colecție Sabon, Mango - Kiwi

Trăim o perioadă aparte și fiecare plan de vacanță, compus cât mai frumos pentru a ne bucura de vară și de cei dragi în siguranță,…

SARKK SA deschide primul magazin CALVIN KLEIN JEANS din Timișoara

SARKK SA, distribuitorul exclusiv și partenerul de franciză al CALVIN KLEIN în România, anunță deschiderea primului magazin CALVIN KLEIN JEANS din Timișoara.

S-a lansat Pop Cola- cola botanică, cu aromă naturală de plante, extract de ghimbir și nucă de cola, fără conservanți

Cel mai nou brand din portofoliu și prima gamă de băuturi răcoritoare carbogazoase marca Merlins Beverages a fost lansat pe piață la începutul acestui an…

Vitamin aqua – noua generație de băuturi răcoritoare

vitamin aqua reprezintă noua generație de băuturi răcoritoare care a atras publicul larg adept al unui stil de viață sănătos. De la lansarea din 2015…
Vezi profilul Ioana Marinescu