Tips&tricks: cum sa scrii cele mai bune advertoriale?

Tinerii care isi doresc sa beneficieze de venituri suplimentare, pe langa cele pe care le obtine de la joburile full-time au posibilitatea de a cauta locuri de munca in regim remote, care presupun indeplinirea unor sarcini de acasa.

Cei care aleg sa se indrepte catre domeniul marketingului si al publicitatii au posibilitatea de incasa sume frumoase in fiecare luna din redactarea unor advertoriale de calitate. Este vorba despre texte care sunt scrise cu scopul de a promova anumite servicii si produse, insa fara gradul de agresivitate prezent in majoritatea spoturilor publicitare tv sau radio. In randurile ce urmeaza, indivizii interesati de acest subiect au posibilitatea de a descoperi care sunt cele mai importante elemente pe care trebuie sa le aiba in vedere inainte de a incepe un astfel de job!

Titluri clare si concise, in concordanta cu informatiile din corpul textelor

Titlurile reprezinta primele elemente pe care publicul larg le vede atunci cand acceseaza o pagina de Internet. Este dovedit faptul ca in primele 2-3 secunde, cititorii isi dau seama daca vor sa parcurga articolele pe care le au la dispozitie sau daca le inchid, pentru a cauta altele. De aceea, titlurile trebuie sa fie clare, concise, suficient de scurte pentru a atrage si trebuie sa evite senzationalul. In acelasi timp, informatiile prezentate in corpul advertorialelor trebuie sa fie in concordanta cu ce i promite publicului inca din titlul. In caz contrar, oamenii isi pierd increderea si folosesc fara retinere butonul ,,Close”.

Exprimari frumoase si idei impletite inteligent

Pe lista aspectelor de care content writerii mai trebuie sa tina cont se numara si faptul ca exprimarile pe care le folosesc ajung sa cantareasca foarte mult cand vine vorba despre feedback-ul din partea cititorilor. Recomandat este ca textele sa contina exprimari frumoase, idei impletite corect din punct de vedere grammatical si sa atraga prin modul in care sunt asezate.

Cuvinte cheie in advertoriale

Conform conceptului de Search Engine Optimization (SEO), cuvintele cheie sunt extrem de importante in advertoriale. Ele trebuie sa fie aiba o frecventa consistenta, insa nu trebuie sa fie folosite la o distanta mai mica de 150 de cuvinte unele intre altele. In caz contrar, motoarele de cautare au posibilitatea de a ,,sanctiona” paginile pe care sunt publicate articole mult mai mult presarate cu sintagme cheie. Mai mult, cuvintele cheie trebuie alese cu foarte multa grija, astfel incat sa se afle printre cele mai des folosite cuvinte de catre utilizatorii din mediul online.

Aranjare in pagina

Nu in ultimul rand, aranjarea in pagina este si ea esentiala pentru realizarea advertorialelor de calitate. Ideal este ca scriitorii sa isi structureze textele astfel incat acestea sa fie simplu de urmarit si de inteles. De exemplu, daca este nevoie, content writerii pot folosi inclusiv varianta enumerarii a mai multe servicii sau produse pe randuri diferite, marcate cu liniute la inceput.

Inainte de a pasi in universul literelor, tinerii trebuie sa se informeze foarte bine si sa se documenteze. Ei trebuie sa aiba cel putin o baza de la care sa porneasca, pentru a sti cum sa se ocupe eficient de structurarea celor mai bune articole!Comunicat publicat de: Digital x (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

Cum scapi de obiceiurile financiare proaste?

Știți ce se spune: “Obiceiurile tale corecte legate de bani sunt acelea care te fac o persoană prosperă!”.

Avantajele cartilor de limba germana pentru copii

Dezvoltarea limbajului si a gandirii creative, critice, a personalitatii unor copii este mult mai simpla daca ii indrumam sa citeasca.

De ce este important sa apelezi la un birou de proiectare?

De-a lungul anilor de munca de succes, expertii de la birou-de-proiectare.ro au invatat sa optimizeze compozitia proiectului pentru fiecare client in parte. Cand comanzi un proiect de…

Tratament de varice – cele mai comune metode pentru tratarea varicelor

Medicul specialist este cel care stabileste cum va decurge tratamentul si care sunt cele mai bune metode.

Cartile de vizita, modalitatea ieftina de promovare pentru afacere si pentru brandul personal

Daca ai o afacere si vrei sa o promovezi cat mai simplu si mai eficient sau pur si simplu vrei sa te promovezi in cel…
Vezi profilul Digital x