Taraf Bucuresti sarbatoreste Noua ani de muzica traditionala romaneasca

In perioada noiembrie – decembrie 2017, Taraful Bucuresti sarbatoreste noua ani de la infiintare prin o serie de concerte aniversare si oferte pregatite pentru publicul larg.

Seria evenimentelor aniversare din aceasta toamna a debutat cu un parteneriat cu Rona Hartner in cadrul caruia au fost sustinute mai multe concerte in cadrul targurilor traditionale din aer liber si in diferite restaurante: Elisabeta, Sarpele roz, Hanu Berarilor, Carul cu bere, Old Sibiu etc.

In perioada noiembrie – decembrie 2017, Taraful Bucuresti sarbatoreste noua ani de la infiintare prin o serie de concerte aniversare si oferte pregatite pentru publicul larg.

Seria evenimentelor aniversare din aceasta toamna a debutat cu un parteneriat cu Rona Hartner in cadrul caruia au fost sustinute mai multe concerte in cadrul targurilor traditionale din aer liber si in diferite restaurante: Elisabeta, Sarpele roz, Hanu Berarilor, Carul cu bere, Old Sibiu etc.


In acelasi timp, pentru a serba cei noua ani de activitate, in perioada noiembrie-decembrie 2017 toate petrecerile corporate organizate cu participarea Tarafului Bucuresti beneficiaza de 25% reducere.

Taraful Bucuresti a fost infiintat in 2008 de catre artistul Mircea Constantin, absolvent al Conservatorului Regal de la Haga, Olanda, sectia pian si viola. in cei noua ani de activitate, formatia a participat la zeci de emisiuni radio si TV iar in 2013, Taraful a castigat Festivalul Maria Tanase Craiova 2013.

Taraful Bucuresti sprijina traditia si obiceiurile folclorice romanesti oferind organizatorilor de evenimente posibilitatea de a urma pas cu pas traditiile romanesti vechi din bogatia si frumusetea folclorului national. Stam cu drag alaturi de miri, incepind cu ,,gatitul mirilor”, ”ruperea turtei”, dansul mirilor, pana la voalul si hora miresei. intampinam cu voie buna prima ”scalda” a copilului la botez si sarbatorim alaturi de prieteni si familie cununia civila. Dorim sa cream impreuna atmosfera mult dorita de dvs, mergand pe premiza unicitatii fiecarui eveniment. De aceea, in functie de tipul de eveniment, formatia noastra a pregatit muzica din folclorul romanesc, caffé-Concert, coveruri, muzica lautareasca autentica si muzica Bucurestiului de altadata interpretata instrumental si vocal, oferind un adevarat regal artistic imbelsugat tuturor invitatilor. Toate acestea sunt armonios completate de calitatea artistica a spectacolelor si maiestria interpretilor vocali, pe care ii acompaniaza cu un real profesionalism”, a declarat Mircea Constantin, violist si conducator al Tarafului Bucuresti.

Despre Taraf Bucuresti

Creat in 2008 de artistul Mircea Constantin, Taraful Bucuresti este o formatie traditionala compusa din vioara, braci, acordeon, tambal, contrabas, nai dar compunerea tarafului poate fi adaptata, astfel incat formatia sa fie compusa doar din trei instrumentisti (Vioara/Sax, Orga si Acordeon). Ansamblul abordeaza un repertoriu vast si diversificat din folclorul romanesc si muzica de petrecere, respectand intocmai traditiile romanesti.

Alaturi de muzica traditionala specifica petrecerilor de nunta, cununie sau botez, Taraful Bucuresti interpreteaza diferite alte genuri muzicale pentru petrecerile corporate sau private: café concert, muzica usoara romaneasca si internationala, muzica lautareasca autentica, coveruri, muzica veche, romante etc.

In cei 9 ani de activitate, Taraful Bucuresti a colaborat cu muzicieni de elita si artisti renumiti, dintre care: violinistul Cornel Pantir, violonistul Marius Banica, Violonist Constantin Mirea Jr., Rona Hartner, Silviu Biris, Maria Constantin, Crina Matei, Rocsana Marcu, Nicolae Datcu, C-tin Magureanu, Ovidiu LIpan Tandarica ,Marius Mihalache etc.

Pentru a veni in sprijinul organizatorilor de evenimente, in perioada noiembrie-decembrie 2017, toate petrecerile de Craciun beneficiaza de o reducere de 25% iar toate evenimentele private rezervate pentru 2018 beneficiaza de reduceri de pana la 20%.

Contact

Taraf Bucuresti

Telefon: 0760 169 937

Email: office@tarafbucuresti.ro

Website: tarafbucuresti.ro

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
Taraf Bucuresti, formatie nunta, muzica live, concert, tambal


Comunicat publicat de: Russenart Communications (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Russenart Communications

Tendintele anului 2021 in organizarea evenimentelor private: Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si eleganta

Pentru ca anul 2020 a fost atipic in domeniul organizarii evenimentelor, cu perioade de ”lockdown” total si restrictii de toate felurile care si-au pus amprenta…

Hop Garden Bucuresti: Afaceri de 4,4 milioane lei in 2019, cu o crestere de 65%

Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat anul fiscal 2019 cu creştere de 65% a cifrei de afaceri, ajungand la…

O noua terasa racoroasa in Parcul Drumul Taberei: Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc

Sambata, 3 iulie 2020, incepand cu ora 12.00, a avut loc deschiderea Hop Garden Parc, in parcul Drumul Taberei (fost Moghioros). Investitia totala in deschiderea…

Ochelari gratis pentru copii in Bucuresti, Lent Optik este partener afiliat al proiectului ”CLAR – pentru COPII”

In perioada 2020-2021 Lent Optik este partener afiliat al proiectului ”CLAR – pentru COPII” derulat de ASSMB si Primaria Municipiului Bucureşti, contribuind cu rame si…

Parteneriat de vara: Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up comedy in aer liber

Peste 70 de spectacole in aer liber au loc in perioada iunie-august 2020 pe terasa Hop Garden (Splaiul Unirii 225 – pe malul Dambovitei), in…
Vezi profilul Russenart Communications