Swiso rent ac ar Bucuresti a lansat serviciul de transfer aeroport

Incepand cu luna Septembrie 2017, Compania Swiso Rent a car Bucuresti, lanseaza pe piata serviciul de transfer aeroport.

Transferurile de la aeroport cu SWISO renta car Bucuresti devin mai simple ca niciodata!

Acces la rapid la plecări si sosiri in Aeroportul Bucuresti- Otopeni multumita noului serviciu de transfer aeroport.

Stim foarte bine ca aveti multe lucruri care va preocupa în ziua călătoriei, mai ales atunci când călătoria dvs. implică ajungerea la timp la un aeroport cu bagaje și membrii familie sau colegi de serviciu.

Ne gândim la ce vă gândiți: trenuri supraaglomerate, tarife scumpe de taxiuri și parcări de aeroporturi confuze.

Practicam preturi competitive, incepand de la 22 Euro cu TVA inclus, per persoana de la Bucuresti la Aeroportul Otopeni.

Oferim disponibile pentru călătorii într-o singură direcție spre și din anumite aeroporturi din Romania (Bucuresti-Otopeni, Cluj, Timisoara, Sibiu), întreaga experiență poate fi făcută mult mai simplă cu un transfer de la aeroport alegand Swiso Rent a car Bucuresti.

Cum funcționează acest serviciu de transfer aeroport ?

O alternativă fără stres pentru a ajunge la și de la aeroport, rezervați pur și simplu o călătorie într-o singură direcție către și de pe un aeroport participant in Romania (Bucuresti-Otopeni, Cluj, Timisoara, Sibiu) si bucurați-vă de o preturi competitive.

Pentru a rezerva un transfer la aeroport cu Swiso Rent a car Bucuresti, vă rugăm să sunați la numărul +40 757 088 804, mai multe de talii pe siteul oficial: https://www.swiso-rent-a-car-bucuresti.ro

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
rent a car, bucuresti, transfer aeroport, swiso, turism, transport


Comunicat publicat de: (click pentru a vizualiza profilul)

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 2099 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 2099 AND validat = "da" ) ' at line 14