Surprinde-i pe cei dragi cu o cina in stil irlandez

Ce poate fi mai frumos decat momentele petrecute in compania oamenilor dragi? Studiile recente arata ca oamenii sunt dependenti de socializare. Omul este un ”animal de haita” pentru care aportul social conteaza si aduce masura succesului. Oamenii cu familii numeroase sunt mai sociabili, iar oamenii cu multi prieteni sunt mai veseli. Cel puţin asta sustin specialistii.

Daca si tu faci parte din categoria celor cu un apetit social ridicat si daca iti plac intrunirile cu oamenii dragi din viata ta, poate ai vrea si sa ii rasfeti cu o o cina in stil irlandez, recomandata de ambasadorul Vegeta si finalistul concursului Masterchef, Liviu Balint. Ori, cand vine vorba de preparate suculente si retete gatite pe indelete, nu e mare filozofie sa le faci acasa, atata timp cat iti procuri ingredientele potrivite.
Chef Liviu Balint te invita sa incerci delicioasa tocanita de vita in sos de bere neagra, cu abundenta de morcovi.
Atentie: reteta este conceputa special pentru a fi gatita in tihna, la foc mic timp de aproximativ 4-5 ore.
Asadar ai nevoie, asa cum ii spune si numele, de o jumatate de litru de bere neagra, 1 kg carne de vita si, neaparat, baza pentru mancaruri si ingredientul care desavarseste gustul, adica 1 lingura de Vegeta Naturella. Pe langa aceste ingrediente de baza mai ai nevoie de: 2 linguri de ulei, 2 linguri de faina, 1 ceapa mare taiata cubulete, 10 morcovi taiati in bucati mari, 3 frunze de dafin, puţin cimbru si 1 jumatate lingurita de zahar.
Carnea de vita (de preferat gulas de vita sau de manzat) se rumeneste initial in uleiul incins in prealabil. Dupa ce carnea este rumenita, adaugi berea, morcovii si Vegeta Naturella si lasi totul la foc mic-mic pentru ca ingredientele sa aiba timp sa-si amestece aromele si sa se patrunda perfect. Dupa aproximativ 4 ore poti gusta carnea si, daca nu este deloc cauciucata, adauga foile de dafin si cimbrul si mai lasa totul la foc inca o jumatate de ora.

Si sa stii ca, daca nu ai mai folosit pana acum, te vei indragosti de Vegeta Naturella – este un produs creat prin colaborarea dintre natura si tehnologia de varf. Ce-l face atat de special? Cantitatea uriasa de legume. Pentru a produce 300g din acest produs, sunt folosite aproape 900g legume! Nu exista potenţiatori de gust, arome artificiale sau agenţi de colorare, gustul desavarsit datorandu-se excepţionalei combinaţii dintre Iegumele uscate si condimentele cele mai rafinate.
Te ”avertizam” ca tocanita va fi delicioasa si vei vrea neaparat inca o portie. Pofta buna!


Alte comunicate publicate de MORE THAN PUB

Incetineste-ti imbatranirea tenului cu extract de melc

Inca din antichitate extractul de melc era un remediu care trata cu succes inflamatiile pielii, doar ca pe atunci Hipocrate recomanda melcii zdrobiti amestecati cu…

Remedii folositoare pentru cele mai fericite picioare!

Cu siguranta ai avut cel putin o data in viata probleme cu picioarele reci. Si doar stim cu totii senzatia aceea neplacuta care iti da…

Sanatoasa si sexy chiar si in sezonul rece

Toamna si-a intrat cu adevarat in drepturi, iar racelile par in acest sezon sa nu ocoleasca pe nimeni. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa…

Bacteriile de la scurgerile de canalizare, o problema cu care toti ne confruntam

Ti s-a intamplat vreodata sa simti un miros neplacut in bucatarie sau chiar in baie si sa nu il poti identifica sau elimina, oricata curatenie…

Haideti, cu mic, cu mare, sa facem scoala sclipitoare!

Necesarul de produse de curatenie pentru un an intreg! Asta garanteaza brandul ASEVI institutiei de invatamant castigatoare. Pons Quimicas, care a creat produsele Asevi, are…
Vezi profilul MORE THAN PUB