Surprinde-i pe cei dragi cu o cina in stil irlandez

Ce poate fi mai frumos decat momentele petrecute in compania oamenilor dragi? Studiile recente arata ca oamenii sunt dependenti de socializare. Omul este un ”animal de haita” pentru care aportul social conteaza si aduce masura succesului. Oamenii cu familii numeroase sunt mai sociabili, iar oamenii cu multi prieteni sunt mai veseli. Cel puţin asta sustin specialistii.

Daca si tu faci parte din categoria celor cu un apetit social ridicat si daca iti plac intrunirile cu oamenii dragi din viata ta, poate ai vrea si sa ii rasfeti cu o o cina in stil irlandez, recomandata de ambasadorul Vegeta si finalistul concursului Masterchef, Liviu Balint. Ori, cand vine vorba de preparate suculente si retete gatite pe indelete, nu e mare filozofie sa le faci acasa, atata timp cat iti procuri ingredientele potrivite.
Chef Liviu Balint te invita sa incerci delicioasa tocanita de vita in sos de bere neagra, cu abundenta de morcovi.
Atentie: reteta este conceputa special pentru a fi gatita in tihna, la foc mic timp de aproximativ 4-5 ore.
Asadar ai nevoie, asa cum ii spune si numele, de o jumatate de litru de bere neagra, 1 kg carne de vita si, neaparat, baza pentru mancaruri si ingredientul care desavarseste gustul, adica 1 lingura de Vegeta Naturella. Pe langa aceste ingrediente de baza mai ai nevoie de: 2 linguri de ulei, 2 linguri de faina, 1 ceapa mare taiata cubulete, 10 morcovi taiati in bucati mari, 3 frunze de dafin, puţin cimbru si 1 jumatate lingurita de zahar.
Carnea de vita (de preferat gulas de vita sau de manzat) se rumeneste initial in uleiul incins in prealabil. Dupa ce carnea este rumenita, adaugi berea, morcovii si Vegeta Naturella si lasi totul la foc mic-mic pentru ca ingredientele sa aiba timp sa-si amestece aromele si sa se patrunda perfect. Dupa aproximativ 4 ore poti gusta carnea si, daca nu este deloc cauciucata, adauga foile de dafin si cimbrul si mai lasa totul la foc inca o jumatate de ora.

Si sa stii ca, daca nu ai mai folosit pana acum, te vei indragosti de Vegeta Naturella – este un produs creat prin colaborarea dintre natura si tehnologia de varf. Ce-l face atat de special? Cantitatea uriasa de legume. Pentru a produce 300g din acest produs, sunt folosite aproape 900g legume! Nu exista potenţiatori de gust, arome artificiale sau agenţi de colorare, gustul desavarsit datorandu-se excepţionalei combinaţii dintre Iegumele uscate si condimentele cele mai rafinate.
Te ”avertizam” ca tocanita va fi delicioasa si vei vrea neaparat inca o portie. Pofta buna!


Alte comunicate publicate de MORE THAN PUB

Vară cu gust (O)mega sănătos

Vara este considerată un pretext bun pentru schimbare. Dacă unii oameni văd sezonul estival ca fiind o perioadă prielnică pentru concedii, alții o văd că…

Joc bun!

Această urare s-a auzit permanent pe 9 Iunie la Clubul de Golf Profesor Paul Tomița din Pianu de Jos (jud. Alba), unde s-a desfășurat prima…

Amintiri din copilărie cu gumă de mestecat. Și nu oriunde. În baie.

Unii ar spune că recunoști tipologia unei persoane după cât de curată și ordonată are baia. Posibil. Însă știm, în același timp, că majoritatea oamenilor…

Dresurile italienești MERI by Mura se lansează oficial în România

București, 06.06.2018. După câteva luni de testare a pieței românești, brandul italian MERI by Mura își anunță lansarea oficială pe piața românească, precum și planurile…

Delicii orientale de vară

Fie că vrei o alimentație sănătoasă și sățioasă – însă ușoară într-o zi în care căldura e suficient de apăsătoare, încât să nu vrei să…
Vezi profilul MORE THAN PUB