Stiai ca machiajul iti poate imbunatati starea de sanatate?

Stiai ca exista o legatura stransa intre atentia acordata regimului de infrumusetare si starea generala de sanatate? Un studiu recent, care a folosit informatii stranse pe o perioda de 20 de ani, a demosntrat ca timpul pe care femeile il aloca ingrijirii personale, inclusiv machiajului, are numeroase beneficii pentru sanatate pe termen lung.

Multi oameni privesc machiajul drept un moft sau un lucru pe care il faci doar la evenimentele deosebite din viata ta, insa cercetatorii au aratat ca micile ritualuri zilnice, dedicate infrumusetarii, te pot ajuta sa traiesti o viata mai lunga si mai plina de vitalitate. Intr-adevar, exista o corelatie intre rutina de ingrijire si conceptul de bunastare emotionala. Un make-up artist, cum este Georgiana Codinca, poate face minuni in viata fiecarei femei si nu doar in ziua respectiva, ci mult timp de atunci inainte. Imediat ce aceasta isi finalizeaza operele de arta, clientele incep sa se simta diferit, iar aceasta stare isi pune amprenta si asupra comportamentului lor. Se simt mult mai increzatoare in fortele proprii si dezvolta o mai mare putere de seductie. Acest lucru se reflecta si in comportamentul celor din jur, in special al barbatilor, care reactioneaza mult mai des la stimulii vizuali. Stima de sine crescuta conduce la o stare de bunastare emotionala, iar acest aspect afecteaza pozitiv si alimentatia, somnul si sistemul imunitar.

Un make-up artist ca Georgiana Codinca iti ofera nu numai un machiaj de calitate, ci si o experienta de neuitat. Momentele de relaxare din fata oglinzii au efect la nenumarate nivele biologice, de la sistemul cardiovascular la dezvoltarea celulelor, astfel ca poti incetini procesul de imbatranire. Cum se intampla acest lucru? Ei, bine, atunci cand esti relaxat se reduce stresul prin diminuarea nivelului de cortizol. Acest hormon are un impact foarte mare asupra sanatatii sistemului cardiovascular.

Un alt studiu important legat de acest domeniu a demonstrat ca femeile care se machiaza iau note mai mari la examene, atat orale, cat si scrise. Motivul? Machiajul le creste stima de sine in conditii de stres, iar emotiile pozitive maresc accesul la informatiile acumulate pana atunci.

Daca si tu te uiti in oglinda si ti se pare ca ai o gramada de defecte, primul lucru pe care il poti face pentru a capata mai multa incredere este sa apelezi la Georgiana Codinca, make-up Bucuresti. Fiecare femeie are farmecul ei, iar un expert in frumusete il poate pune in evidenta. Machiaza-te si lumea va fi a ta! Frumusetea vine din interior, dar ea se citeste pe chip. Iar daca chipul are un aliat atat de puternic, cum este un machiaj de calitate oferit de Georgiana Codinca, make-up Bucuresti, atunci ai parte de combinatia ideala.

Atunci cand esti increzatoare si radiezi, atragi ca un magnet oamenii de care ai nevoie. Lumineaza-ti fata cu un machiaj profesional de la Georgiana Codinca, care sa iti puna in evidenta farmecul si toti vor intoarce capul dupa tine! Suna la 0784.436.436 sau trimite un email la office@georgianacodinca.ro si apeleaza la serviciile celui mai bun make-up din Bucuresti!

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

make-up bucuresti, make-up artist, georgiana codinca, georgiana codinca make-up bucuresti, cursuri make-up, cursuri machiaj, curs cosmetica bucuresti, curs machiaj bucuresti,

Comunicat publicat de: Academia de Make-up Georgiana Codinca (click penttu a vizualiza profilul)