StarGift este pregătit pentru Valentine’s Day cu zeci de cadouri personalizate

Cadourile personalizate sunt cadourile în trend în momentul actual, iar Valentine’s Day este ocazia perfectă de a găsi mesajul potrivit pentru orice îndrăgostit. Magazinul online StarGift este pregătit cu zeci de opțiuni de cadouri pentru cei care vor să facă un gest memorabil cu adevărat, iar varietatea de produse este întrecută doar de imaginația clienților.

Site-ul StarGift este creat special pentru nevoile celor care doresc să găsească un cadou special pentru oricine, de la părinți, frați, rude, prieteni, colegi și șefi. Iar pentru că o sărbătoare precum Valentine’s Day este presărată de cadouri pentru persoanele iubite, StarGift are o secțiune specială de cadouri pentru îndrăgostiți, gata să fie personalizate cu poze de efect și mesaje de dragoste.

Cadouri ideale pentru îndrăgostiți!

StarGift nu este un simplu magazin online cu cadouri, ci unul care le oferă clienților posibilitatea de a-și personaliza orice cadou special pentru persoana pe care doresc să o surprindă. Cadourile personalizate de Valentine’s Day pentru cupluri sunt special gândite pentru a fi celebrate nu doar de către persoana care primește cadoul, ci de ambii parteneri. Câteva exemple notabile sunt:

• Cănile cu poze și mesaj
  • Tablourile personalizate
  • Șorțurile personalizate pentru cupluri
  • Dulciurile personalizate
  • Felicitări personalizate

Fiecare dintre categoriile de mai sus au posibilitatea de a fi modificate în funcție de preferințele clienților, care pot adăuga poze sau mesaje speciale pentru persoana iubită. În cazul cănilor personalizate, în funcție de model, pot avea până la 18 poze pe care doritorul le poate uploada și aranja chiar el, înainte de a le trimite către procesare. Tablourile sunt la rândul lor personalizabile cu poze și mesaj, în funcție de preferințele clientului, și în aceeași măsură funcționează și personalizarea celorlalte tipuri de cadouri, în funcție de specificul fiecăruia.

Care sunt atuurile magazinului online StarGift?

Cel mai mare avantaj al magazinului online StarGift este posibilitatea de previzualizare a modului în care va arăta cadoul final, după personalizare. Astfel, este anulată din start orice posibilă nemulțumire pe care clientul ar putea-o avea după livrare. Recenziile produselor demonstrează faptul că nu doar personalizarea, ci și calitatea materialelor și atenția la detalii sunt elemente tratate cu cea mai mare seriozitate de către echipa StarGift.

De asemenea, comunicarea ireproșabilă și livrarea rapidă sunt iarăși câteva elemente care completează acest tablou al perfecționismului cu care fiecare cadou este tratat de către magazinul online StarGift. Iată câteva recenzii ale clienților StarGift:

„Am intrat pe acest site intamplator iar ideea de cana cu multe poze mi s-a parut un cadou inspirat. Si chiar asa a fost. Mama mea s-a emoționat foarte tare cand si-a vazut cadoul. Nu pot decat sa va multumesc pt promptitudine, profesionalism si calitatea produselor pe care le oferiți!!! Felicitari!”

„Salut! aveam ceva emotii pentru cum vor iesi pozele pe cana :) au iesit minunat ! Imi place foarte mult! recomand si cu siguranta voi mai comanda altele! Va multumesc!”

„O idee super! Pozele printate se vad foarte clar, livrarea s-a facut urmatoarea zi dupa plasarea comenzii. Mi-a placut faptul ca am putut sa imi asez pozele dupa cum am dorit. Recomand acest produs! Va multumesc!”

„Modalitate ușoară de personalizare a tabloului, procesare rapida a comenzii si calitatea produsului final. Cam așa aș descrie experienta cu această comandă. Cred că este un cadou inspirat si cu siguranță va fi apreciat când îl vom oferi.”

Recomandările clienților sunt cea mai bună dovadă că magazinul StarGift este compus dintr-o echipă de profesioniști care își fac cu seriozitate și profesionalism treaba, iar Valentine’s Day este astfel asigurat pentru cei care vor să ofere cadouri personalizate cu multă imaginație persoanelor iubite.

Comunicat publicat de: Articole online (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Articole online

Edulce.ro oferă cea mai simplă metodă pentru a crea un tort personalizat: direct pe platforma online!

Magazinul online Edulce.ro este una dintre cele mai cunoscute cofetării online din București, care le oferă potențialilor clienți posibilitatea de achiziționare a torturilor și prăjiturilor…

Medicul estetician dr. Radu Panțuru răspunde la cele mai importante întrebări privind operația de rinoplastie

#Sanatate   #Bucuresti Vizualizari: 49
Dr. Radu Panțuru este un medic estetician din București care le oferă informații viitorilor săi pacienți prin intermediul platformei sale web drpanturu.ro.

Lasă-te vrăjit de Festivalul „Teatru sub Lună”, ediția a III-a! Biletele și abonamente au 25% reducere până pe 1 iulie 2017

Festivalul „Teatru sub Lună” se află în 2017 la a 3-a sa ediție, care se va desfășura în perioada 1-16 iulie, în Grădina Quantic din…

Agenția de online marketing AdMarks Media și-a lansat website-ul oficial

AdMarks Media, un jucător nou creat de oameni cu experiență din piața de publicitate online și consultanță de marketing, și-a lansat website-ul oficial admarks.ro.

Ghidul ShopeXtrem.ro pentru alegerea costumelor de neopren

#Sport   #Bucuresti Vizualizari: 187
Costumele de neopren sunt special construite pentru a le oferi înotătorilor care au depășit stadiul de amatori un bonus de flexibilitate, flotabilitate și echilibru de…
Vezi profilul Articole online