Spoturi LED – vezi ofertele de pe noul magazin Electric Concept

Fata de becurile traditionale incandescente sau fluorescente, aceste spoturi LED consuma mai putina energie, au o durata de viata mai lunga.

Despre Spoturi LED

Incepand cu modelele originale de iluminare cu LED, acestea aduc un aer nou in categoria reprezentativa a tehnologiei. Factorul lor de forma revolutionara si cea mai mica dimensiune a tehnologiei cu LED-uri le permit sa fie integrate in diverse obiecte, cum ar fi pereti, tavane si chiar mobila, care le va ajuta sa fie recunoscute in lume.

Dupa cum stim cu totii, aceste spoturi LED beneficiaza de tehnologia cu acelasi nume si de avantajele prezentate in ceea ce priveste consumul de energie. Prin urmare, comparand aceasta forma de iluminat cu orice alt tip de bec, vom constata ca valoarea energetica necesara este foarte scazuta, ceea ce este important si va fi afisat pe factura de energie electrica la sfarsitul lunii.

Tu cunosti avantajele oferite de aceasta tehnologie?

Fata de becurile traditionale incandescente sau fluorescente, aceste spoturi LED consuma mai putina energie, au o durata de viata mai lunga si nu contin sticla sau mercur, evitand astfel riscul de fragmente de sticla sau metale toxice care plutesc in statia spatiala atunci cand becul se sparge.
spoturi led
Gravitate zero. Cercetatorii spera, de asemenea, ca acest nou sistem de iluminare ii va ajuta pe astronauti sa doarma mai bine noaptea si sa ramana in alerta in timpul zilei.

Iluminatul artificial extinde expunerea zilnica a oamenilor la lumina. Sistemul de iluminare dinamic bazat pe spoturi LED poate ajusta culoarea si intensitatea luminii pe care o emite si ar trebui sa fie posibil sa proiectam un mediu de iluminare mai putin daunator pentru sanatate.

Fata de becurile obisnuite, sistemele LED nu genereaza caldura, ceea ce le face mai scazute in clasamentul posibilelor surse de incendiu. Cu toate acestea, in orice circuit, din cauza sistemului de alimentare, acestea pot fi arse sau rupte din alte motive.

Unde puteti instala aceste sisteme de iluminat?

Datorita combinatiei de versatilitate si dimensiunile extrem de reduse ale circuitului si becului, reprezinta o parte tehnica cu noi caracteristici ale sistemului de integrare si fixare.

Aceste spoturi cu LED pot fi instalate atat in ​​interior cat si in exterior; Iluminat pentru a evidentia ideea anumitor caracteristici ale picturilor, sculpturilor etc., precum si utilizarea clasica a iluminarii anumitor spatii sau zone.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
spoturi led


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Lumina completa cu proiectoare LED

In cele mai multe cazuri, proiectoare LED vor emite lumina puternica in gradina, terasa sau curte, vor oferi o iluminare puternica si placuta.

Vezi cum se efectueaza analize ginecologice aici

De fapt, observarea unui miros anormal de leucoree va indica faptul ca este necesara o inspectie si implicit analize ginecologice.

Cu tuburi LED obtii un iluminat de calitate smart

Ce sunt aceste tuburi led Aruncati vechile lampi de neon incandescente si becurile clasice care contin mercur si consuma multa energie cat mai curand posibil.…

Afla si tu povestea acestor cuverturi de pat ieftine

Achizitioneaza niste cuverturi de pat ieftine si produse la tine in tara la una dintre cele mai vechi si bune fabrice existente de pana acum.…

Cuverturi de pat ieftine care rezista in timp

Aceste cuverturi de pat ieftine sunt concepute pentru fiecare buznar, astfel ca preturile pornesc de la 100 de lei, iar transportul este gratuit.
Vezi profilul Suits Advertising