Somiere metalice Auping: o alegere durabilă

Somierele Auping sunt realizate din oțel armat, un material durabil și accesibil. Durata de viață a unei somiere metalice Auping este de cel puțin 20 de ani, care este mai lungă decât majoritatea somierelor de pe piață. În plus, cu somiera de pat potrivită, salteaua va putea respira mai mult, deci și aceasta va fi mai longevivă. Construcția solidă oferă somierelor metalice Auping un design liniar fin și elegant.

Producția de somiere metalice

În trecut, somierele erau întinse pe lungime. Acest lucru însemna că împletitura metalică era atașată la cap și la capătul picioarelor, iar plasa se întindea pe doi metri sau mai mult. Drept urmare, în timp, patul trebuia să reziste la o forță prea mare, iar somiera începea să se lase, fenomen cunoscut și sub numele de „efectul hamac”. Astăzi, acest lucru a fost rezolvat prin intermediul unei somiere transversale ancorată în grinzile laterale metalice.

Somiere metalice cu motoare multiple

Somierele metalice reglabile manual sau electric sunt foarte populare în zilele noastre. Întinderea transversală a somierei metalice, cu până la 10,000 puncte de sprijin, asigură un suport excelent și poate fi adaptată pozițiilor de somn și șezut ale utilizatorului.

Prin urmare, fiind ajustabilă cu telecomanda și la o simplă apăsare de buton, poți modifica poziția somierei în diferite zone ale corpului – genunchi, umeri, gât sau partea inferioară a spatelui. Dacă îți place să te uiți la televizor în dormitor sau dacă dorești să citești o carte, poți face acest lucru ergonomic și confortabil.

Somierele metalice reglabile electric vs. manual

Modelele non-electrice includ somiere metalice simple și somiere metalice reglabile manual. Modelele de bază reglabile electric au un singur motor, cu spătar reglabil electric și zona picioarelor reglabilă manual. Pentru modelul cu două motoare, atât zona spatelui, cât și cea a picioarelor pot fi reglabile electric, iar modelul cu trei motoare oferă cel mai înalt nivel de confort dintre toate somierele metalice Auping și te ajută să-ți relaxezi complet mușchii gâtului.

Contactează-ne pentru soluții de somn personalizate

Achiziția unei soluții complete de somn: somieră, saltea, pat, perne și lenjerie de pat, reprezintă mai mult decât o simplă decizie, este o adevărată experiență senzorială. Și te putem ajuta la fiecare pas. Experții noștri Auping sunt pregătiți să îți prezinte întreaga gamă de produse și de asemenea, să îți ofere sfaturi profesionale privind somnul, astfel încât să alegi întotdeauna acea soluție de somn care ți se potrivește.

Programează o vizită la primul showroom Auping din România și dedică-ți timp pentru o experiență de cumpărături supremă și un somn liniștit și de calitate.