Sik&Kann, zaharul brun de Mauritius

Mauritius, insula de zahăr, vanilie și rom, insula culorilor, a bucuriei, a plajelor exotice și a apelor incredibil de limpezi și albastre, este patria zahărului brun Sik & Kann. Cultura tradițională a trestiei de zahăr rămâne dominantă și reprezintă deja simbolul superbei insule.

Mauritius, insula de zahăr, vanilie și rom, insula culorilor, a bucuriei, a plajelor exotice și a apelor incredibil de limpezi și albastre, este patria zahărului brun Sik & Kann. Cultura tradițională a trestiei de zahăr rămâne dominantă și reprezintă deja simbolul superbei insule.

Zahărul Sik & Kann Brun de Mauritius, cu o culoare specifică, brună şi cu o aromă intensă, este un produs natural provenit din plantațiile de trestie de zahăr, cultivate de sute de ani în Mauritius, paradisiaca insulă din Oceanul Indian. Procesul simplu de obținerea zahărului brun, bazat pe extragerea sevei dulci din tulpinile de trestie prin metode tradiționale, permite păstrarea întregii arome naturale bogate.

Sănătos și natural, Zahărul Sik & Kann Brun de Mauritius este varianta ideală pentru a înlocui zahărul alb!

Există două categorii importante de zahăr: pe de-o parte cel mai comercializat și răspândit în întreaga lume, zahărul alb rafinat, care conține numai zaharuri (glucoză și fructoză), toate celelalte substanțe fiind înlăturate prin procedee chimice de rafinare. Și, pe ce altă parte, zahărul brut, nerafinat, care, pe lângă zaharoză, păstrează și urme din alte substanțe naturale hrănitoare, provenite direct din planta de extracție. Zahărul brut are o culoare maronie, de unde și denumirea  sa de zahăr brun.

Zahărul Sik & Kann Brun de Mauritius se obține prin extragerea, filtrarea și cristalizarea siropului natural din trestie de zahar cultivată în mod tradițional în Mauritius, fără rafinare. Este important de reținut că în timpul procesării nu se adaugă niciun fel de conservanți! Acest tip de zahăr este ideal ca îndulcitor în cafea și ceai și, datorită aromei sale intense, dă un gust fin și special prăjiturilor și dulciurilor home made. Prepară și tu deserturile preferate cu zahărul brun de Mauritius SIK&KANN!

https://www.facebook.com

/Sikkann-206071229933705/ com/SIK&KANN

 

#sweetlife with  #sikkann

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
zahar brun, zahar trestie, zahar Mauritius. zahar Sikkann, zahar Sik & Kann


Comunicat publicat de: ADwiser (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de ADwiser

România premiată la Balcaniadă

Balcaniada de dresaj din Bulgaria de anul acesta a început cu dreptul. După mulți ani, România a avut echipă la fiecare probă din cadrul competiției.

Despre salate, burgeri și alte bunătăți

Este deja în toi perioada efervescentă a evenimentelor de street food, a festivalurilor dedicate celor mai cool burgeri, a salatelor proaspete și a picnicurilor cu…

Salate delicioase si sanatoase, cu Monini

 Nutriționiștii sunt de comun acord că unul dintre cele mai sănătoase și mai simple obiceiuri alimentare pe care le putem adopta în această perioadă a…

Gustarea de Post preferata romanilor este zacusca!

Câte gospodine și bucătării, atâtea sortimente de zacuscă și obiceiuri de a o prepara. Ceea ce rămâne însă constant trebuie să fie mereu gustul autentic…

BEST BUY AWARD PENTRU GAMA DE ULEI DE MĂSLINE EXTRA VIRGIN MONINI

Anul 2018 a venit cu o veste minunată pentru Monini: gama de ulei de măsline extra virgin Monini a primit medalia Best Buy Award. Un…
Vezi profilul ADwiser