Sik&Kann, zaharul brun de Mauritius

Mauritius, insula de zahăr, vanilie și rom, insula culorilor, a bucuriei, a plajelor exotice și a apelor incredibil de limpezi și albastre, este patria zahărului brun Sik & Kann. Cultura tradițională a trestiei de zahăr rămâne dominantă și reprezintă deja simbolul superbei insule.

Mauritius, insula de zahăr, vanilie și rom, insula culorilor, a bucuriei, a plajelor exotice și a apelor incredibil de limpezi și albastre, este patria zahărului brun Sik & Kann. Cultura tradițională a trestiei de zahăr rămâne dominantă și reprezintă deja simbolul superbei insule.

Zahărul Sik & Kann Brun de Mauritius, cu o culoare specifică, brună şi cu o aromă intensă, este un produs natural provenit din plantațiile de trestie de zahăr, cultivate de sute de ani în Mauritius, paradisiaca insulă din Oceanul Indian. Procesul simplu de obținerea zahărului brun, bazat pe extragerea sevei dulci din tulpinile de trestie prin metode tradiționale, permite păstrarea întregii arome naturale bogate.

Sănătos și natural, Zahărul Sik & Kann Brun de Mauritius este varianta ideală pentru a înlocui zahărul alb!

Există două categorii importante de zahăr: pe de-o parte cel mai comercializat și răspândit în întreaga lume, zahărul alb rafinat, care conține numai zaharuri (glucoză și fructoză), toate celelalte substanțe fiind înlăturate prin procedee chimice de rafinare. Și, pe ce altă parte, zahărul brut, nerafinat, care, pe lângă zaharoză, păstrează și urme din alte substanțe naturale hrănitoare, provenite direct din planta de extracție. Zahărul brut are o culoare maronie, de unde și denumirea  sa de zahăr brun.

Zahărul Sik & Kann Brun de Mauritius se obține prin extragerea, filtrarea și cristalizarea siropului natural din trestie de zahar cultivată în mod tradițional în Mauritius, fără rafinare. Este important de reținut că în timpul procesării nu se adaugă niciun fel de conservanți! Acest tip de zahăr este ideal ca îndulcitor în cafea și ceai și, datorită aromei sale intense, dă un gust fin și special prăjiturilor și dulciurilor home made. Prepară și tu deserturile preferate cu zahărul brun de Mauritius SIK&KANN!

https://www.facebook.com

/Sikkann-206071229933705/ com/SIK&KANN

 

#sweetlife with  #sikkann

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.




Cuvinte cheie:
zahar brun, zahar trestie, zahar Mauritius. zahar Sikkann, zahar Sik & Kann


Comunicat publicat de: ADwiser (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de ADwiser

Gustarea de Post preferata romanilor este zacusca!

Câte gospodine și bucătării, atâtea sortimente de zacuscă și obiceiuri de a o prepara. Ceea ce rămâne însă constant trebuie să fie mereu gustul autentic…

BEST BUY AWARD PENTRU GAMA DE ULEI DE MĂSLINE EXTRA VIRGIN MONINI

Anul 2018 a venit cu o veste minunată pentru Monini: gama de ulei de măsline extra virgin Monini a primit medalia Best Buy Award. Un…

Celebra artistă portugheză Joana Vasconcelos vizitează România, la invitația Institutului Cultural Român

Joana Vasconcelos, unul dintre cei mai importanți artiști internaționali, se va afla în România în perioada 23-27 ianuarie 2018, la invitația doamnei Liliana Țuroiu, președinte…

Pentru ICR, fiecare zi este o zi a culturii Romaniei

Preşedintele Institutului Cultural Român (ICR), Liliana Ţuroiu, afirmă într-un interviu acordat AGERPRES cu ocazia Zilei Nationale a Culturii, că instituţia pe care o conduce celebrează…

ICR vorbeste despre proiectele din 2018

Pentru ICR, anul 2017 a fost un an al deschiderii și al lansării de oportunități, un an ce a adus creșterea salariilor personalului ICR, al…
Vezi profilul ADwiser