Sik&Kann, zaharul brun de Mauritius

Mauritius, insula de zahăr, vanilie și rom, insula culorilor, a bucuriei, a plajelor exotice și a apelor incredibil de limpezi și albastre, este patria zahărului brun Sik & Kann. Cultura tradițională a trestiei de zahăr rămâne dominantă și reprezintă deja simbolul superbei insule.

Mauritius, insula de zahăr, vanilie și rom, insula culorilor, a bucuriei, a plajelor exotice și a apelor incredibil de limpezi și albastre, este patria zahărului brun Sik & Kann. Cultura tradițională a trestiei de zahăr rămâne dominantă și reprezintă deja simbolul superbei insule.

Zahărul Sik & Kann Brun de Mauritius, cu o culoare specifică, brună şi cu o aromă intensă, este un produs natural provenit din plantațiile de trestie de zahăr, cultivate de sute de ani în Mauritius, paradisiaca insulă din Oceanul Indian. Procesul simplu de obținerea zahărului brun, bazat pe extragerea sevei dulci din tulpinile de trestie prin metode tradiționale, permite păstrarea întregii arome naturale bogate.

Sănătos și natural, Zahărul Sik & Kann Brun de Mauritius este varianta ideală pentru a înlocui zahărul alb!

Există două categorii importante de zahăr: pe de-o parte cel mai comercializat și răspândit în întreaga lume, zahărul alb rafinat, care conține numai zaharuri (glucoză și fructoză), toate celelalte substanțe fiind înlăturate prin procedee chimice de rafinare. Și, pe ce altă parte, zahărul brut, nerafinat, care, pe lângă zaharoză, păstrează și urme din alte substanțe naturale hrănitoare, provenite direct din planta de extracție. Zahărul brut are o culoare maronie, de unde și denumirea  sa de zahăr brun.

Zahărul Sik & Kann Brun de Mauritius se obține prin extragerea, filtrarea și cristalizarea siropului natural din trestie de zahar cultivată în mod tradițional în Mauritius, fără rafinare. Este important de reținut că în timpul procesării nu se adaugă niciun fel de conservanți! Acest tip de zahăr este ideal ca îndulcitor în cafea și ceai și, datorită aromei sale intense, dă un gust fin și special prăjiturilor și dulciurilor home made. Prepară și tu deserturile preferate cu zahărul brun de Mauritius SIK&KANN!

https://www.facebook.com

/Sikkann-206071229933705/ com/SIK&KANN

 

#sweetlife with  #sikkann

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.




Cuvinte cheie:
zahar brun, zahar trestie, zahar Mauritius. zahar Sikkann, zahar Sik & Kann


Comunicat publicat de: ADwiser (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de ADwiser

Pentru ICR, fiecare zi este o zi a culturii Romaniei

Preşedintele Institutului Cultural Român (ICR), Liliana Ţuroiu, afirmă într-un interviu acordat AGERPRES cu ocazia Zilei Nationale a Culturii, că instituţia pe care o conduce celebrează…

ICR vorbeste despre proiectele din 2018

Pentru ICR, anul 2017 a fost un an al deschiderii și al lansării de oportunități, un an ce a adus creșterea salariilor personalului ICR, al…

Manifest prin moda si mesaje grafice impotriva violentei asupra femeii

Seminarul, desfășurat luni, 11 decembrie 2017, la Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu” din București, a fost deschis de ”MANIFEST”, proiectul realizat de tinerii artiști români…

Sarbatori cu gusturi bune cu Monini

Ne pregătim pentru Sărbători. Cu bucate alese și cu delicii cărora nu putem să le rezistăm, dar și cu o stare generală de bine, neîntinată…

DESIGNERUL ALINA MARICA LANSEAZA PRIMUL MAGAZIN MARESSIA IN BUCURESTI, PENTRU CEI CARE IUBESC TRADITIA

Serile trecute, într-un cadru relaxat si nonconformist, a avut loc evenimentul de lansare a primului magazin Maressia in București by Alina Marica, în prezența reprezentanților mass…
Vezi profilul ADwiser