Sfaturi pentru a merge la sala in pandemie in siguranta

Pandemia ne-a schimbat viețile deși am crezut că nu ne va afecta atât de mult. Am crezut că noi vom fi cumva într-o bulă unde nimic nu se va schimba și viețile nu ni se vor modifica. De fapt, fiecare mic univers a fost afectat de ceea ce se întâmplă la nivel global și chiar național. Autoritățile au decis ce este mai bine pentru noi și ne-am conformat. Am învățat să ne temem de infectare, de bacterii, de virus, de alți oameni. Am înțeles că trebuie să ne ținem departe unul de celălalt pentru a fi în siguranță.

Obiceiurile zilnice au avut de suferit. Pentru două luni ne-am băut cafeaua acasă în loc de terasă sau cafenea. Am ieșit la o bere cu prietenii doar virtual. Ne-am uitat la mai multe seriale ca în ultimii 3 ani la un loc. Am învățat să gătim unii dintre noi, alții să danseze prin casă sau să se joace cu cei mici. Unii s-au acomodat cu lucratul de acasă, pe când alții au mutat sala acasă.

Acum că putem merge din nou la sală pentru a menține un corp sănătos, avem nevoie de câteva reguli pentru a nu ne infecta. De exemplu distanțarea socială ce trebuie respectată. Dacă ai posibilitatea, nu merge cu metroul sau autobuzul la sală, mergi pe jos sau cu mașina personală pentru a evita contactul cu alți oameni, posibil infectați, dar asimptomatici.

Dacă tot mergi la sală poți să îți cumperi unul din acele treninguri de damă care sunt acum la modă. Menține distanța și când te schimbi de haine. Nu atinge lucrurile altuia și nu bea din apa altcuiva. Nu împrumuta prosopul tău nici măcar unei prietene. Cel mai bine ar fi să te ștergi cu prosopul bine și să eviți să faci duș la sala de forță.

Tot vine perioada sărbătorilor de iarnă și cumperi cadouri pentru toată familia, ai putea să cumperi și o pereche de pijamale damă pentru a te odihni corespunzător înainte de a merge la sală.

Chiar dacă mersul la sală a devenit mai complicat, cu programare și distanțarea socială, asta nu ar trebui să te împiedice să faci sport pentru a arăta bine și a te simți sănătos. Va trebui doar să fii puțin mai atent la ceilalți oameni și totul va fi bine. Indiferent ce se mai întâmpla sănătatea este pe primul loc și nu o lăsa să cadă mai jos niciodată!Cuvinte cheie:
treninguri de damă


Comunicat publicat de: Atelierul de Creatii Digitale SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Atelierul de Creatii Digitale SRL

Ce trebuie să știi înainte să construiești o casă

Oricine poate construi o casă, dar nu oricine poate construi ceva care să devină “Acasă”. Acest “Acasă” este mai dificil de construit decât ai crede.…

Cu ce cadouri poți surprinde un bărbat?

Chiar dacă adesea par greu de impresionat, distanți, reci sau lipsiți de romantism, legenda spune că inima unui bărbat poate fi topită îndată dacă alegi…

Idei pentru a-ți amenaja mansarda

Mansarda poate deveni rapid locul unde poți să te relaxezi sau chiar să poți realiza în liniște sarcinile pentru muncă

Masini de cusut industriale – cea mai eficienta solutie pentru adevaratii profesionisti

Compania Omnitech Industrial Machines se adreseaza tuturor acelor profesionisti care in activitatea lor apeleaza la diferite tehnologii de coasere cu o oferta extrem de atractiva…

Produse profesionale pentru ingrijirea autoturismului

Chiar si atunci cand te numeri printre soferii care trec frecvent pragul service-urilor auto, al spalatoriilor auto sau al atelierelor de detailing auto, este important…
Vezi profilul Atelierul de Creatii Digitale SRL