Servicii oferite de firma Tractari auto Bucuresti

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 100

Asigurăm tractari auto non-stop, oriunde în țară, în timp record și la prețuri accesibile. Indiferent că este vorba despre autoturisme de dimensiuni mici, autoutilitare, TIR-uri, utilaje sau tractoare, echipajul specializat se deplasează la dumneavoastră cu platforma adecvată nevoilor de tractare.

Tractari auto Bucuresti va ofera urmatoaraele servicii:

Asigurăm tractari auto non-stop, oriunde în țară, în timp record și la prețuri accesibile. Indiferent că este vorba despre autoturisme de dimensiuni mici, autoutilitare, TIR-uri, utilaje sau tractoare, echipajul specializat se deplasează la dumneavoastră cu platforma adecvată nevoilor de tractare. Constatăm gradul de avarii, găsim soluția potrivită pentru aducerea autovehiculului pe partea carosabilă, fără a provoca daune și stabilim cum vă putem ajuta în continuare.

Remorcare auto

Dacă după scoaterea autovehiculului din afara părții carosabile constatăm că este nevoie de reparații la un service specializat, vă ajutăm cu remorcarea mașinii până la locul în care doriți să ajungeți. Prețul se calculează potrivit distanței și dimensiunii vehiculului ce trebuie remorcat, așadar serviciul este personalizat și accesibil pentru fiecare client.

Asistență rutieră

Oferim servicii complete de asistență rutieră pentru a vă ajuta să treceți mai ușor peste o situație neprevăzută. Suntem specializați și antrenați în a oferi servicii conexe pe lângă depanari sau tractari, înțelegând de-a lungul timpului nevoile clientilor.

Asigurăm astfel constatarea avariilor, fotografiem avariile pentru firma de asigurări, decidem dacă e nevoie de depanare sau tractare autovehicul. Vă ajutăm cu procurarea pieselor necesare pentru funcționarea optimă a vehiculului la cerere și consultăm firma de asigurări. Pentru siguranța și confortul dumneavoastră, vă putem ajuta cu transportul persoanelor din autoturismul avariat.

Depanare auto

Punem în funcțiune vehiculul dumneavoastră în cel mai scurt timp, fie că este vorba despre o pană, alimentare greșită sau insuficientă, baterie descărcată, schimbare filtre, schimbare de ulei sau orice alt defect minor. Tot ce trebuie să faceți este să sunați echipajul nostru specializat și să comunicați problema, echipa ajunge la fața locului în ce mai scurt timp posibil unde are loc depanarea. Dacă observăm că problema nu se poate rezolva pe loc, vă ajutăm cu remorcarea mașinii la cel mai apropiat service.

Transport international autoturisme

Transportăm orice tip de autovehicul din țară oriunde în Europa, pe echipaje specializate, dotate cu platformă, ce asigură siguranța și elimină orice risc. Fie că ați achiziționat o mașină din afara țării și vreți să o aduceți în România, sau că vreți să vă duceți mașina din țară oriunde în Europa, vă ajutăm cu serviciul de transport internațional la prețuri accesibile și respectând cele trei valori ale firmei: promptitudine, inițiativă, fermitate. Asigurăm încărcarea și descărcarea autoturismului, asigurarea transportului în cazul unor situații neprevăzute, contact direct cu șoferul pentru a afla detalii despre localizare. Pentru siguranța bunurilor, preluare și predarea se face prin proces verbal.

Deschidere portiere

Unul dintre serviciile conexe pe care le-am dezvoltat pe lângă tractare și remorcare este serviciul de deschidere portiere. Se poate întâmpla să pierdeți cheile autoturismului sau să le uitați în mașină în cazul unei închideri automate. În aceste cazuri, echipajul nostru specializat intervine cu truse speciale pentru a vă descuia autoturismul, fără a provoca daune, în cel mai scurt timp.

Tractari auto Bucuresti este cea mai buna optiune pentru dumneavoastra, oferind cele mai variate si calitative servicii !

 

Date de contact:
Nume: Sarbu Cristian
Email: cristi@tractamorice.ro
Telefon: 0722 529 534
Cuvinte cheie:
tractari auto Bucuresti tractari auto


Comunicat publicat de: BLOOMBERG IT SRL (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de BLOOMBERG IT SRL

Cand sa suni un prieten sau o firma de tractari auto

#Auto / Moto   #Bucuresti Vizualizari: 17
Prietenii sunt valorosi si rari, asa incat trebuie pastrati cu orice pret, la fel si masina prietenului! Daca totusi viata te pune la incercare si…

Geam termopan Timisoara- Beneficii

#Constructii   #Timis Vizualizari: 33
Sticla utilizată în geamurile de la Geam Termopan Timisoara pentru izolarea termică este cunoscută sub numele de sticlă cu emisie scăzută. Are un strat metalic…

Ferestre termopane Timisoara

#Constructii   #Timis Vizualizari: 28
Vreti ferestre care va umple casa cu o lumină naturală frumoasă, dar pe măsură ce lumina soarelui intră, banii dvs. vor ieși sub formă de…

Indepartarea tantarilor in mod eficient și în siguranță

#Sanatate   #Bucuresti Vizualizari: 88
Cine are nevoie de protectie împotriva tantarilor? Vara a sosit și cu vara vin tantarii. În acest an, cu sosirea neașteptată a țânțarului Zika, utilizarea…

Clorura de magneziu-Generalitati si beneficii pentru sanatate

#Sanatate   #Bucuresti Vizualizari: 75
Clorura de magneziu servește ca un supliment nutrițional plin de beneficii pentru sănătate care vă pot ajuta să păstrați corpul tânăr și energic, pe lângă…
Vezi profilul BLOOMBERG IT SRL