Senior Software, un business in crestere cu peste 11% in anul pandemiei

Senior Software a incheiat anul 2020 cu o crestere de 11% a cifrei de afaceri, oferind solutii software performante si servicii adaptate noilor cerinte ale pietei. In aceeasi formula de personal, compania a adaugat anul trecut 40 de clienti noi in portofoliu, realizand inclusiv implementari la distanta. Totodata, Senior Software a dezvoltat noi functionalitati pentru majoritatea solutiilor din portofoliu si a lansat un soft nou de bugetare pentru Resurse Umane.

Senior Software, singurul furnizor software din Romania cu un portofoliu complet de sisteme integrate pentru managementul afacerii, a incheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri in valoare de 33,8 milioane de lei, in crestere cu peste 11% fata de anul anterior.

Clienti noi si implementari la distanta

In anul declansarii pandemiei, Senior Software a adaugat 40 de companii noi in portofoliul de clienti, realizand implementari software, chiar si de la distanta, in cadrul unor branduri renumite din diferite industrii. Printre afacerile care au ales Senior Software in 2020 se numara companii precum: dEpurtat.ro, Laktotrio, Mauriziaro Meat, Barum Automotive, Viamso, Pro Activ, Schuller Eh’klar, Sidem, Seleron, Aspad COM, Supratherm.ro, Spyshop.ro si Nolia Beauty.

O noua versiune optimizata pentru cea mai cunoscuta solutie din portofoliu

Tot in 2020, Senior Software a lansat o noua versiune SeniorERP, optimizata pentru lucrul la distanta. Sistemul ERP cuprinde functionalitati extinse pentru managementul afacerilor, grupate pe arii functionale, acoperind toate componentele uzuale de business. Noua versiune include capabilitati suplimentare pentru cresterea vanzarilor, marketing, raportare si analiza sau gestionarea eficienta a relatiilor cu clientii si partenerii.

“2020 a fost un an cu multiple provocari, insa ne-am straduit sa fim alaturi de clientii nostri, oferindu-le solutiile de care aveau nevoie in noul context. Am prevazut de la inceput ca automatizarea fluxurilor de lucru si conectarea in permanenta la business sunt principiile de baza pentru afacerile care vor sa ramana competitive. De aceea, echipa noastra s-a axat pe imbunatatirea si extinderea portofoliului de solutii, cu atentie deosebita asupra nevoilor companiilor de a se adapta la modificarile din piata.  

De fapt, cresterea cifrei de afaceri si extinderea portofoliului de clienti reprezinta un rezultat al performantelor obtinute de clientii nostri prin solutiile Senior Software si al recomandarilor transmise de catre acestia in comunitatea de afaceri din Romania”, a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Alte proiecte demarate in 2020

In cursul anului trecut, Senior Software:

  • A adaugat in portofoliul de solutii HR Budgeting – o aplicatie performanta de bugetare pentru Resurse Umane, care simplifica realizarea bugetelor si ofera companiilor mai mult control asupra cheltuielilor si veniturilor.
  • A lansat trada.ro, un canal de vanzare de tip marketplace, cu o gama variata de peste 50.000 de produse. Producatorii, importatorii si distribuitorii isi pot lista acum brandurile si produsele in trada.ro si, astfel, pot activa un nou canal de vanzare online.
  • S-a implicat in diverse proiecte pentru comunitate. Printre acestea se numara participarea activa la realizarea unui ventilator menit sa ajute pacientii cu probleme respiratorii grave. Proiectul, o premiera pentru Romania, a fost initiat de Electroarges SA in parteneriat cu Dacia si Universitatea din Pitesti.

 

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat peste 450 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii. Senior Software a pornit businessul cu o singura divizie, iar in prezent dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din 160 de angajati.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
seniorsoftware, management, solutii, software, integrate, automatizare, seniorerp, erp, hr, trada, toma, 2020,


Comunicat publicat de: Senior Software (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Senior Software

Cum va creste afacerea Ideal Feroluc din Bacau, dupa automatizarea depozitelor

Ideal Feroluc, distribuitorul de accesorii pentru mobilier din Bacau, a automatizat activitatea din depozite si mare parte din procesul de vanzare, a realizat economii majore…

Senior Software a cumparat 30% din actiunile Sincron HR

Senior Software a achizitionat 30% din pachetul de actiuni al companiei HR Sincron. Cei doi furnizori de solutii software au peste 600 implementari finalizate cu…

REGINA MARIA a redus cu 50% timpul de bugetare si de analiza HR, cu solutia de management al performantei de la Senior Software

Reteaua de sanatate REGINA MARIA isi gestioneaza bugetele de resurse umane cu sistemul de management al performantei in HR, de la Senior Software. Compania a…

Dr. Wheel tinteste dublarea cifrei de afaceri cu sistemele Senior Software

Dr. Wheel, furnizorul de piese si servicii auto din Mures, a investit in softuri integrate care sa imbunatateasca procesul de vanzare si gestionarea fluxurilor de…

Flexibil – o afacere mult mai profitabila cu sistemele pentru productie de la Senior Software

Flexibil a imbunatatit intreaga activitate de productie cu solutiile integrate APS si MES de la Senior Software. Producatorul de sisteme anti-vibratie a crescut profitabilitatea afacerii,…
Vezi profilul Senior Software