Senior Software a implementat solutia CPM pentru unul dintre cei mai mari jucatori din piata de suplimente alimentare din Romania

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici producatori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, a finalizat implementarea sistemului CPM (Corporate Performance Management) in cadrul Secom®, o companie romaneasca specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete.

Solutia CPM de la Senior Software optimizeaza procesele decizionale ale afacerii prin planificarea si controlul performantei companiei – de la bugetare, planificare si previzionare, pana la analiza profitabilitatii, a indicatorilor cheie ai afacerii sau consolidarea financiara.

Proiectul de implementare a solutiei CPM a fost realizat de o echipa mixta Secom® si Senior Software.  Fiecare etapa a proiectului a necesitat analizarea nevoii exacte, propunerea solutiei, implementarea si testarea acesteia, rezultand o colaborare excelenta intre echipele de proiect pentru a asigura rezultate optime. Ultima etapa a implementarii s-a incheiat la finalul anului 2016, iar dezvoltarea continua in functie de cerintele si nevoile Secom®.

 „Nevoia de a implementa in Secom® o platforma personalizata CPM a venit ca urmare a unui proces de dezvoltare firesc. Eram intr-un punct in care ne doream o aplicatie care sa ne permita o eficientizare a exercitiilor bugetare, o mai buna capacitate de analiza si alinierea eficienta la nivel interdepartamental.

Credem ca prin dezvoltarea solutiei CPM vom eficientiza activitatile de bugetare, vom reusi sa imbunatatim controlul veniturilor si al costurilor prin sistemele de planificare si raportare si vom obtine o viziune de ansamblu asupra intregului business” a declarat Lucia Costea, Managing Partner Secom®.

Totodata, sistemul CPM a oferit echipei Secom® posibilitatea de a colecta automat date din sistemele utilizate intern si de a le transpune intr-un format unitar, usor de interpretat, intregind astfel pachetul de solutii marca Senior Software pe care Secom® le foloseste deja.

Aceasta infrastructura software complexa formata din sistemele CPM, ERP, BI, Inventory si WMS de la Senior Software ajuta echipa Secom® sa isi imbunatateasca permanent activitatile si sa atinga un nivel ridicat de productivitate, adaptabilitate si viteza de reactie la schimbarile pietei” a declarat domnul Daniel Toma, Director General Senior Software.

Solutia CPM dezvoltata de Senior Software este o inovatie care integreaza toate fluxurile de lucru existente in companie, oferind echipei Secom® un tablou clar asupra indicatorilor de business, dar si o mai buna capacitate de prognoza.

Printre companiile care folosesc cu succes sistemul CPM de la Senior Software se numara si Porsche Romania, Prodal’94 (producatorul Stalinskaya), Cramele Halewood, Phoenix Contact, Caussade Semences Europa, Faist Mekatronic, Eldon Romania si multi altii.

Secom® este o companie romaneasca specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete. Portofoliul companiei cuprinde peste 250 de suplimente alimentare si cosmetice naturale, o mare parte unice pe piata din Romania. Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8.000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, precum si in cele 12 magazine proprii din Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara. Compania are o echipa formata din 145 de angajati si a finalizat anul 2016 cu o cifra de afaceri de 16,5 mil. de euro.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
sistem CPM, implementare CPM, business management


Comunicat publicat de: Senior Software (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Senior Software

15 ani de inovatie tehnologica pe piata sistemelor software

Senior Software aniverseaza 15 ani de inovatie tehnologica pe piata de solutii software pentru managementul afacerii. Cu un portofoliu de sisteme unic in Romania, compania…

Perind isi dezvolta afacerea cu un pachet de solutii software unic in Romania

Perind, lider national in productia de maturi si articole de periaj, implementeaza o suita completa de sisteme software pentru a sustine dezvoltarea afacerii. Compania a…

Vanzari mai mari cu 30% pentru ProfiArt dupa schimbarea magazinului online

ProfiArt, o companie dedicata artistilor plastici si handmade, are vanzari mai mari cu 30% dupa numai o luna de la schimbarea platformei de E-commerce. Noul…

Angajati cu 30% mai productivi pentru Jollycontor, cel mai mare furnizor de obiecte sanitare de lux din Cluj

Cel mai mare distribuitor de obiecte sanitare premium din Cluj estimeaza o crestere de pana la 30% a productivitatii angajatilor. Aceasta majorare se datoreaza unui…

Unul din Top 10 distribuitori IT&C foloseste sistemul WMS de la Senior Software

Unul dintre cei mai mari distribuitori IT&C din Romania si-a automatizat depozitul cu un sistem software modern, inregistrand schimbari semnificative inca din primele doua saptamani…
Vezi profilul Senior Software