Seminar Process Communication Model®: "Comunicarea eficienta"

Perioada: 28-30 martie 2018 * Localitate: Bucuresti * Program: 9:00-17:30 * Taxa de participare: 495Euro (nu se percepe TVA) * Termen-limita pentru inscriere si achitarea taxei: 16 martie 2018

Oricine se inscrie si plateste pana pe data de 9 martie 2018 primeste o reducere cu 50 Euro a taxei sale de participare!

Oferta speciala:
Companiile care doresc sa beneficieze in sistem “in house” de acest seminar primesc o reducere de 100 Euro/persoana pentru minim 10 angajati inscrisi!

„Daca vrei ca ceilalti sa te asculte, vorbeste-le pe limba lor!”

Dr. Taibi Kahler

Modelul Procesului Comunicarii® este in primul rand o experienta de viata: se „traieste” cu energia speciala a prezentului, participantii si trainerul interactionand – intr-un mediu securizat – cu maxima autenticitate si deschidere…! PCM® devine astfel o „calatorie” catre noi insine, in care confortul si confidentialitatea sunt repere importante.

Lifelong Learning Solutions va invita sa participati in perioada 28-30 martie 2018 – in Bucuresti – la seminarul Process Communication Model®: “Comunicarea eficienta”.

Va asteptam pentru a petrece impreuna 3 zile speciale in care sa beneficiati de un program intensiv de studiu si practica axat pe Modelul Procesului Comunicării®!

Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile personale sau profesionale pe care doriti sa le intreprindeti!

In plus, taxa de participare asigura si realizarea – sub licenta PCM® – a Profilului Individual al Personalitatii!

Acest tip de seminar este recunoscut la nivel international si este inclus in programele de certificare “PCM – Train the Trainer” si “PCM – Train the Coach”!

Toti cei interesati de optimizarea competentelor necesare dezvoltarii lor personale si profesionale in vederea unei cariere de top sunt bineveniti!

Pentru inscrieri va rugam sa utilizati doar acest formular: http://www.lifelong.ro/formular-de-inscriere-cursuri-deschise/

Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan http://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan/#

Detalii semnificative referitoare la continutul seminarului puteti gasi aici: http://www.lifelong.ro/comunicarea-eficienta şi http://www.lifelong.ro/noutati/

Daca doriti sa ne solicitati informatii suplimentare ori sa beneficiati de oferta noastra de training personalizat, va invitam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@lifelong.ro!

Va asteptam cu bucurie!

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

process communication model, personalitate, profil psihologic,

Comunicat publicat de: (click pentru a vizualiza profilul)

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 3930 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 3930 AND validat = "da" ) ' at line 14