Secretele obtinerii permisului de conducere si Codul Rutier Mura in Gura pot fi gasite acum si la Carturesti

#Cultura / Educatie #Bucuresti Vizualizari: 150

Odat.ro in colaborare cu librariile Carturesti se adreseaza viitorilor soferi cu materiale special create pentru a le oferi posibilitatea de a invata inteligent. Manualele Codul Rutier Mura in Gura si Secretele Obtinerii Permisului de Conducere sunt singurele de care un viitor sofer are nevoie pentru a promova examenul de permis inca de la prima incercare

Codul Rutier Mura in Gura si Secretele Obtinerii Permisului, singurele manuale de care un cursant are nevoie

Pentru cei care isi doresc sa obtina permisul de conducere cea mai mare piedica este reprezentata de examenul teoretic. Majoritatea a materialelor de notiuni teoretice disponibile pe piata au o exprimare rigida si o structura a capitelor greu de urmarit care de multe ori ridica mai multe intrebari si creeaza confuzie in minte cursantului, reducand astfel simtitor sansele de reusita la examen.

Statisticile arata ca o mare parte din doritorii de permise afirma ca retin informatia mult mai usor in modul traditional cu ajutorul cartilor tiparite. www.Odat.ro in colaborare cu librariile Carturesti vine in ajutorul acestora cu doua lucrari gandite pentru a simplifica procesul de studiu si a adresa problema ratei scazute de promovabilitate la examenul auto pe tara printr-o abordare diferita a perioadei de studiu.

Manualele Secretele Obtinerii Permisului de Conducere si Codul Rutier Mura in Gura au fost redactate astfel incat sa fie singurele carti de teorie, sfaturi si explicatii de care un doritor de permis are nevoie inainte de a incepe pregatirea prin rezolvarea de chestionare.

Manualele lansate de Odat.ro se gasesc acum si in librariile Carturesti

1. Secretele Obtinerii Permisului de conducere

Diferenta dintre Secretele Obtinerii Permisului de Conducere si alte manuale de legislatie este formatul care se bazeaza pe conexiuni logice in defavoarea unei structuri clasice. Acest manual ofera toate informatiile necesare structurate in capitole in asa fel incat cei care il folosesc reusesc sa promoveze examenul teoretic din prima incercare, fara emotii. Secretele obtinerii permisului de conducere pentru chestionare auto categoria B este structurat in patru parti care includ 16 capitole ce acopera cele mai importante sfaturi si strategii pentru promovarea probelor practice si teoretice din cadrul examenului. Bonus, cititorilor le este pus la dispozitie un capitol final cu cele mai dificile 130 de intrebari de la examenul teoretic pentru permis.

2. Codul Rutier Mura in Gura

Codul Rutier mura in gura este un manual care a reusit deja sa se impuna pe piata drept o resursa de valoare pentru viitorii soferi, fiind recomandat de un numar mare de instructori din intreaga tara. Acesta se deosebeste de celelalte manuale prin tonul relaxat si usor de inteles abordat pe tot parcursul lucrarii. Manualul urmareste sa rezolve confuzia creata de amalgamul de informatie cu care viitorii soferi sunt asaltati si pune accentul pe ideea ca cel mai eficient mod de invatare este simplitatea. Codul rutier mura in gura este impartit in 17 capitole care la randul lor contin mai multe subpuncte pentru o parcurgere cat mai usoara a informatiei.

Ambele manuale publicate initial in format electronic de catre una dintre cele mai importante surse de informatie si material de studiu online pentru viitorii soferi, Odat.ro sunt disponibile acum in format tiparit in librariile Carturesti stationare dar si in magazinul online Carturesti.

Despre Carturesti

Librariile Carturesti au in spate o experienta de 15 ani pe piata din Romania, timp in care au pus accentul pe redefinirea ideii de librarie. Astfel o simpla vizita in oricare dintre Librariile Carturesti este o experienta in sine. In afara unei selectii bogate de carti, muzica si filme de arta, librariile Carturesti cauta sa fie activ implicate in viata culturala a orasului in care se afla cu lansari de carte si evenimente periodice.

Nume: Antonio
Functie: Administrator
Email: tony_antony2005@yahoo.com
Telefon: 0744628824