Sărbătoarea Cartofului la Palatul Brukenthal din Avrig

Iubitorii de gastronomie sunt așteptați cu mic, cu mare, în perioada 14-22 octombrie 2017 la “Săptămâna cartofului”, în cadrul Palatului Brukenthal din Avrig, sărbătoare în care cartoful este vedeta. Evenimentul va culmina în 21 octombrie cu o gală de neuitat, unde invitatul special, Corina Chiriac vă va cânta şi încânta.

Meniul pe bază de cartofi, este unul complex, plin de originalitate şi creativitate.

Cartoful are o istorie interesantă, iar sărbătoarea lui nu este întâmplătoare în orăşelul de lângă Sibiu. “Acum mai bine de 200 de ani, la curtea baronului Samuel von Brukenthal au fost plantaţi primii cartofi din Transilvania. El a promovat la Avrig cultivarea cartofului, urmărind să îmbunătăţească viaţa de zi cu zi a oamenilor”, ne povestesc administratorii palatului.

Preţurile variază între 10 şi 50 lei, iar biletele se găsesc la recepţia Palatului Brukenthal. Mai multe detalii despre eveniment puteţi găsi la numărul de telefon 0726 234 417 sau la adresa de e-mail office@palatulbrukenthalavrig.ro

Palatul Brukenthal din Sibiu este un palat construit între anii 1778–1788 de către baronul Samuel von Brukenthal. În prezent, palatul se mândrește cu arhitectura în stilul baroc şi grădinile feerice din cadrul acestuia. De asemenea, această locaţie deosebită, vă stă la dispoziţie pentru organizarea evenimentelor importante din viaţa dumneavoastră.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

Sărbătoarea Cartofului, Palatul Brukenthal, Avrig, Klingeis, Evenimentul, Corina Chiriac

Comunicat publicat de: (click pentru a vizualiza profilul)

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 2266 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 2266 AND validat = "da" ) ' at line 14