Săptămâna anti-bullying la Şcoala Metropolitană ARC

Şcoala Metropolitană A.R.C. (www.scoala-arc.ro) organizează în perioada 16-20 aprilie SĂPTĂMÂNA ANTI-BULLYING, o serie de acţiuni de educaţie civică, dedicate combaterii atitudinilor nocive de tip bullying. Acţiunile sunt realizate cu sprijinul Agenţiei Împreună, ARDOR, Salvaţi Copiii România, A.R.T. Fusion, Asociaţia 7 ARTE, Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” si a unor invitaţi jurnalisti, bloggeri, artişti plastici.

Ne face plăcere sa vă invităm marţi 17 aprilie, ora 14:00, la primul eveniment public, o dezbatere cu tema: Colaborarea între toţi actorii educaţionali pentru combaterea actelor de hărţuire şi de discriminare în şcolile din România- metode, studii de caz, exemple de bună practică, propuneri.

În fiecare zi din această săptămână se derulează activităţi la clasă cu această tematică şi un eveniment public/zi : A.R.T. Fusion – piesa de teatru forum, concurs de slogane anti-bullying în colaborare cu Asociaţia 7 ARTE, un concurs de desene pe asfalt/postere/desene cu jurizare asigurată de un artist plastic- în colaborare cu Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”şi un concurs de discurs creativ în colaborare cu ARDOR.

Pentru detalii: luiza.cristea@scoala-arc.ro

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

anti-bullying, Scoala Metropolitana A.R.C., saptamana

Comunicat publicat de: (click pentru a vizualiza profilul)

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 4168 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 4168 AND validat = "da" ) ' at line 14