Săptămâna anti-bullying la Şcoala Metropolitană ARC

Şcoala Metropolitană A.R.C. (www.scoala-arc.ro) organizează în perioada 16-20 aprilie SĂPTĂMÂNA ANTI-BULLYING, o serie de acţiuni de educaţie civică, dedicate combaterii atitudinilor nocive de tip bullying. Acţiunile sunt realizate cu sprijinul Agenţiei Împreună, ARDOR, Salvaţi Copiii România, A.R.T. Fusion, Asociaţia 7 ARTE, Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” si a unor invitaţi jurnalisti, bloggeri, artişti plastici.

Ne face plăcere sa vă invităm marţi 17 aprilie, ora 14:00, la primul eveniment public, o dezbatere cu tema: Colaborarea între toţi actorii educaţionali pentru combaterea actelor de hărţuire şi de discriminare în şcolile din România- metode, studii de caz, exemple de bună practică, propuneri.

În fiecare zi din această săptămână se derulează activităţi la clasă cu această tematică şi un eveniment public/zi : A.R.T. Fusion – piesa de teatru forum, concurs de slogane anti-bullying în colaborare cu Asociaţia 7 ARTE, un concurs de desene pe asfalt/postere/desene cu jurizare asigurată de un artist plastic- în colaborare cu Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”şi un concurs de discurs creativ în colaborare cu ARDOR.

Pentru detalii: luiza.cristea@scoala-arc.ro

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
anti-bullying, Scoala Metropolitana A.R.C., saptamana


Comunicat publicat de: Scoala Metropolitana ARC (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Scoala Metropolitana ARC

Școala Gimnazială Metropolitană ARC participă la concursul național Ora de Net

În vederea participării la concursul național Ora de Net „Cetățenia digitală. Drepturi și responsabilități pe Internet privind datele personale”, Școala Gimnazială Metropolitană ARC, din București,…
Vezi profilul Scoala Metropolitana ARC