Saci de vidat haine pentru un concediu fara prea multe valize

Care sunt cele mai voluminoase obiecte din bagajul de concediu si cum le poti compacta?

Tu stii care sunt acele produse care ocupa cel mai mult loc in bagaje cand plecati in concediu.
Statistica arata ca e vorba despre prosoape (mai ales daca urmeaza sa te indrepti spre mare cu 4 prosoape de plaja pentru toata familia).
Altii ar spune ca gecile sunt mai voluminoase (cu exceptia cazului in care sunt imbracate).
In general pentru concediile din sezonul rece, bagajele tind sa devina prea pline (cu pulovere groase, caciuli, pantaloni de schi, fulare de schimb etc).

Daca am vazut care sunt acele produse voluminoase ce ocupa foarte mult loc in bagaje atunci cand pleci in concediu, hai sa aflam mai departe ce poti face pentru a reusi sa le organizezi mai bine.
In acest caz cred ca vei fi de acord cu mine ca organizare = compactare. Iar o buna compactare se poate face rapid cu ajutorul unor saci de vidat.

Daca ai auzit de ei pana acum si inca nu ti-ai procurat asa ceva acasa, nu stii ce pierzi. Daca nu ai aflat inca ce minuni pot sa faca pentru casa, familia si linistea ta, este momentul sa-i descoperi de mai aproape.

Saci de vidat sunt o inventie destul de simpla, dar de mare efect si utilitate. Dupa cum te astepti functioneaza ca vidarea alimentelor.
Stii la ce ma refer – ca branza, pestele afumat sau feliile de muschiulet vidate in ambalaje de plastic sau caserole.
Despre asta este vorba, doar ca de aceasta data cele vidate vor fi chiar hainele sau obiectele textile – acelea care tie iti ocupa mult loc in bagaje cand pleci in concediu.

Iti recomand sa folosesti cu incredere acesti saci de vidat pentru ca nu ai nimic de pierdut. Pentru ca sunt ieftini, nu te solicita din punct de vedere financiar. Sunt durabili, ceea ce inseamna ca poti incerca sa-i folosesti de mai multe ori, in diferite situatii. Sunt disponibili pe diferite marimi si au un mod de functionare foarte simplu si intuitiv.

Ai nevoie de un aspirator. Poti sta linistit/a – este vorba de orice aspirator; orice mai putin cel de mana. Important este sa fie unul cu o terminatie tip furtul care sa poate fi conectata la supapa sacilor de vidat. Conecteaza aspiratorul, trage aerul apasand butonul On al aspiratorului si observa ce se intampla. Hainele asezate de tine in sac, strecurate cu grija pe partea laterala prevazuta cu fermoar, isi reduc volumul sub ochii tai.

De acum poti sa compactezi cele mai voluminoase piese vestimentare din bagajul de vacanta, oricare ar fi acelea.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Comunicat publicat de: login promotion (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de login promotion

Incepe o afacere online de succes folosind platforma ecommerce de la 123market

Vremurile de azi sunt intr-o continua schimbare. Tot mai multe persoane isi doresc sa fie proprii lor sefi si sa se ocupe de viitorul lor…

Cum sa ii invatam culorile pe copii nostri

Invatarea culorilor de catre copii vostri face parte dintr-o importanta etapa a dezvoltarii lor.

Copilul tau ce sporturi practica?Iti recomandam 2 sporturi de practicat

Volei:Un sport pe care copilul il descopera la scoala sau pe plaja, la mare… Un sport clasic care poate deveni si o pasiune a vietii…

Parcare in Otopeni, sigur, ieftin la un singur click distanta

Cum functioneaza o parcare in otopeni langa aeroport? Parcarea privata in apropierea aeroporturilor este un concept destul de nou in Romania, dar care a fost…

Deschide inima si marturiseste-ti iubirea

Cine a zis ca este usor sa-ti marturisesti iubirea? Si totusi, cu totii trecem prin asta intr-o buna zi. Numai experientele de viata ne ajuta…
Vezi profilul login promotion