Sabon a lansat o nouă colecție de parfumuri pentru țesături

Ambianța plăcută din casă dă tonul unui întreg stil de viață – cald, rafinat și primitor. La SABON, îngrijirea corpului și îngrijirea locuinței sunt aspecte ale aceleiași experiențe holistice, iar cu noua colecție de parfumuri pentru textile e atât de simplu să oferi casei tale atenție și iubire marca SABON.

În aer se simte ceva minunat. Un parfum natural, fresh, care-ți luminează ziua și umple de căldură și bucurie fiecare clipă. Descoperă magia din ploaia de prospețime… Fiecare dintre aceste arome inspirate de natură a fost creată păstrând standardele de înaltă calitate ale aromelor destinate produselor SABON de îngrijire corporală pe care le știi și deja le iubești. Sunt parfumuri fine, care împrospătează țesăturile și aerul din locuință într-un mod subtil și elegant.

Parfumurile pentru țesături completează perfect celelalte game de produse SABON destinate locuinței, cum ar fi difuzoarele de aromă și lumânările parfumate, și pot fi aplicate pe haine, lenjerii de pat, perdele, cuverturi și oriunde e nevoie de un plus de eleganță și prospețime. Colecția conține cinci parfumuri captivante, disponibile fiecare în două dimensiuni – 300ml și 100ml – prezentate în ambalaje de sticlă premium. (300ml;  100ml)

Aromele

IASOMIE & YLANG YLANG

Proaspăt & Floral

Inspirat de Iasomie, aroma Sabon deja cunoscută, și îmbogățit cu note de vârf fructate, de citrice, și parfum cald de mosc, e o combinație elegantă de arome ce induc relaxare și calm.

IN & BUJOR ALB

Proaspăt & Delicat

Notele citrice și aroma bogată de trandafiri, bujori și iris, îngemănate armonios într-un parfum e evocă delicatețea absolută și eleganță pură.

WHITE TEA & BERGAMOTĂ

Proaspăt & Acidulat

Inspirat de aroma noastră White Tea. O adiere fină și delicată de bergamotă, ceai alb și note de trandafiri, pentru o senzație de prospețime și revitalizare.

LAVANDĂ & SALVIE

Proaspăt & Pur

Sursa de inspirație e aroma noastră emblematică – Paciulie Lavandă Vanilie; notele de vârf de lavandină înflorită, o inimă verde de salvie și notele de bază profunde, de paciuli, te fac să simți că pătrunzi într-un câmp de flori provensal.

GENTLEMAN

Proaspăt & Masculin

Același parfum pentru textile Gentleman, îmbogățit cu note de bergamotă și paciuli seducător, pentru o o aromă masculină incitantă și fresh.

*****

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
SABON, cosmetice premium, ritual de frumusețe, îngrijirea casei, cadouri parfumate


Comunicat publicat de: Domus M&D Comm (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Domus M&D Comm

Răsfață-te regește în clubul Royal Passport Sabon!

Pe 14 Iunie este Royal Passport Day, o zi în care ne bucurăm de produsele noastre preferate cu 40% discount. Cardul Royal Passport este biletul…

Ritualuri Sabon pentru o vară parfumată și energizantă

Exfolierea asigură nu doar frumusețea și strălucirea pielii, ci și regenerarea celulară, prin îndepărtarea celulelor moarte. “Alegerea unui scrub potrivit se face ținând cont de…

Noua linie de îngrijire a buzelor de la SABON

SABON prezintă cu deosebită încântare noua sa irezistibilă linie de îngrijire a buzelor, o colecție de trei produse vegane luxoase ce dezvăluie adevăratul secret al…

Noua colecție în ediție limitată - PETIT MARCHÉ de la SABON

Bucură-te de savoarea fructelor! Descoperă minuni neașteptate rătăcind pe străduțe pietruite, cu parfum magic, doar pentru a trăi experiențe multisenzoriale de neimaginat. Oriunde te-ai afla,…

SABON lansează Botanical Waters - Mentă energizantă și Lavandă relaxantă

SABON prezintă noile sale ape botanice aromate, adevărate minuni ale prospețimii naturale. Nediluate, fără alcool și fără parfumuri adăugate, noile ape botanice vegane oferă pielii…
Vezi profilul Domus M&D Comm