Sa purtam cu mandrie rochite zi de zi!

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi fost daca, noi femeile, nu am fi avut voie nici in ziua de azi sa purtam pantaloni? Pe vremuri, indiferent de conditiile meteo, starea de sanatate si orice alte motive, femeile purtau rochii si nu se plangeau de acest lucru. Daca stii cum sa o porti atunci nu exista nici un motiv pentru care sa crezi ca va produce disconfort.

Pe vremuri nu existau ciorapi grosi pe care sa ii porti pe sub rochie si nici articole de imbracaminte pe care sa le poti lua lejer sub o rochie. In ziua de astazi exista rochii care sa se potriveasca pentru orice moment al zilei, incepand de la rochii de zi pana la cele cu tematica speciala cum sunt cele de mireasa.

Motive pentru care sa alegi rochii de zi indiferent de ocazie

Iata de ce este mai simplu sa porti rochii de zi in locul vesnicilor pantaloni:

• Sunt extrem de comode indiferent de lungimea lor si, decat sa porti o pereche de pantaloni stramti care sa te jeneze pe tot parcursul zilei, sunt de parere ca aceste rochii de zi sunt mult mai nimerite chiar si cand faci un drum lung.
  • Nu mai trebuie sa slabesti pentru a incapea in nu stiu ce pereche de pantaloni! Ei bine, nu trebuie sa renunti la a mai manca prajituri cu ciocolata daca iti plac foarte mult. Aceste rochii de zi se potrivest pentru orice tip de silueta si pot sa te avantajeze chiar mai bine decat ar face-o orice alt tip de imbracaminte. De asemenea, aceste rochii de zi camufleaza tot si daca nu ai nimerit marimea potrivita poti oricand sa o stramtezi la croitorie.
  • Daca nu iti place sa mergi prin magazine atunci Inna B Clothing te asteapta cu o multime de modele de rochii de zi, colorate sau sobre pentru un eveniment care solicita o astfel de rochie.
  • Nu mai pierzi timpul inutil. Asa nu mai stai in fata dulapului sa incerci sa te decizi ce bluza sau camasa ar merge mai bine cu pantalonii pe care vrei sa ii porti. Cu ajutorul unor rochii de zi vei scapa pentru intotdeauna de aceasta problema.
  • Si ce daca ploua? Este mai simplu sa faci un dus decat sa speli pantalonii patati cu apa din balti. Mai ales daca ai o pereche de pantaloni din in si te prinde ploaia in ei sunt buni de aruncat ca a doua oara cu siguranta nu o sa ii mai poti purta.

Inna B Clothing te asteapta cu zeci de modele create special pentru tine

Fetelor, de cate ori aveti ocazia purtati rochii de zi. Sunt elegante, feminine, denota bun gust si va pune frumusetea in evidenta fara sa fie necesar sa va straduiti prea mult. Indiferent de silueta sau de lungimea lor sunt piesele vestimentare cele mai apreciate si suntem siguri ca aveti cel putin o rochie prin dulap. Daca vreti sa faceti o schimbare de look atunci cu siguranta aceste rochii de zi sunt cele mai potrivite pentru a face acest lucru.

Te asteptam pe site-ul nostru www.innab.ro unde cu siguranta vei putea gasi zeci de modele de rochii de zi din care sa alegi si sa iti completezi garderoba.

Comunicat publicat de: (click pentru a vizualiza profilul)

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 2293 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 2293 AND validat = "da" ) ' at line 14