S-a lansat un nou site cu statistici despre scolile de soferi

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 71

Scoaladesoferi.odat.ro este un site de informare corecta si statistica, dedicat atat viitorilor soferi cat si scolilor de soferi care pot demonstra profesionalism, seriozitate si capacitatea de a oferi pregatire de performanta. Principala idee care este la baza acestui proiect este aceea de a prezenta si oferi statistici complete si relevante pentru anul 2014 in baza carora doritorii de permis auto sa poata alege cele mai competente scoli de soferi din zona in care se afla.

Scoaladesoferi.odat.ro prezinta un domeniu de informatii de maxima relevanta intr-un format simplu si usor de folosit care pune la dispozitia doritorilor de carnet auto toate datele utile care tin de: numarul de scoli de soferi si instructori auto existenti intr-un judet, procente de promovabilitate, numar de cursanti, etc…

ScoalaDeSoferi.Odat.ro pune accent pe importanta informatilor concrete si corecte

Multe informatii prezentate de scolile de soferi nu sunt intotdeauna corecte cu referire la analiza statistica a performantelor, aceste informatii fiind de multe ori invechite, nesincere sau chiar inventate.

Scoaladesoferi.odat.ro creeaza liste de statistici ce privesc rata de promovabilitate numarul de cursanti si performanta institutiilor de scolarizare auto complet transparente, relevante si corecte.

Site-ul are un design si layout simplu usor de folosit pentru o navigare cat mai intuitiva, accesibila si verificare rapida de informatii necesare cum ar fi: numarul de scoli si instructori disponibili in judet, cursuri si durata minima de parcurgere a mediului de invatare, nivelul de competitie pentru fiecare instructor.

Toate aceste detalii si informatii sunt actualizate pentru a prezenta situatia reala din momentul prezent, provin din surse oficiale si au in vedere o indrumare cat mai buna a cursantilor in a alege scoli de obtinere a carnetului de soferi cu adevarat performante pentru maximalizarea sanselor de promovare a examenului auto.

Toate statisticile care se gasesc pe site-ul Scoaladesoferi.odat.ro sunt obtinute cu sprijinul drpciv.ro si sunt prezentate sub forma de tabel, statistici, harti sau articole simple si concise, usor de urmarit pentru a oferi utilizatorilor acces cat mai rapid la informatii.

In partea dreapta a ecranului, viitori cursanti au la dispozitie o lista cu clasificarea pe judete a celor mai bune 3 scoli in functie de procentajul de promovabilitate din fiecare zona a tarii sau cele mai slabe rezultate la nivel national.

Fiecare scoala este prezentata printr-o descriere pe scurt impreuna cu date informative de contact si date relevante pentru cei interesati in obtinerea unei anumite categorii de permis auto.

Scoaladesoferi.odat.ro are ca principal obiectiv punerea la dispozitia utilizatorilor de informatii complete, verificate si preluate din surse oficiale. Site-ul ia in calcul toate scolile de obtinere a permisului auto, toate PFA-urile si toti instructorii autorizati si competenti sub formatul unor tabele si statistici pe anul 2014 unice in mediul online, utile pentru o indrumare cat mai buna a viitorilor cursanti catre scolile de soferi de top.

Date de contact:
Nume: Antonio
Functie: Administrator
Email: tony_antony2005@yahoo.com
Telefon: 0744628824
Cuvinte cheie:
scoala de soferi


Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Cum alegi instructorul perfect pentru scoala de soferi

#Auto / Moto   #Bucuresti Vizualizari: 138
Foarte multi tineri entuziasmati ca au ajuns la varsta la care isi pot lua permisul de soferi uita de detalii importante precum alegerea unei scoli…

7 trucuri de optimizare SEO care va vor ajuta

Cateva trucuri care vor ajuta in procesul de optimizare SEO al site-ului tau sau al afacerii tale online 1. Utilizati caractere bold. Puteti folosi si…

Campania DexOnline.net "Salvati Limba Romana" vine in ajutorul webmasterilor

#Cultura / Educatie   #Bucuresti Vizualizari: 190
DexOnline.net lanseaza o noua campanie cu scopul de a educa si culturaliza vorbitorii de Romania din mediul online. ‘’Salvati Limba Romana’’ incurajeaza webmasterii sa se…

SCIM 400 a fost lansat luna aceasta si pentru spitale

#Administratie Publica   #Brasov Vizualizari: 268
Incepand cu anul 2013, UltraVision, companie detinatoare a ControlInternManagerial.ro a lansat cele trei versiuni SCIM 400

Agentia imobiliara Unic Star si-a lansat site-ul online

#Imobiliar   #Brasov Vizualizari: 287
Agentia imobiliara Unic Star cu sediul in Rasnov a lansat site-ul de prezentare a ofertelor Unic-Star.ro
Vezi profilul Pro Intersoft 2010