RomTeamSolutions furnizează printre cele mai eficiente imprimante multifuncționale de IT&C de pe piață

RomTeamSolutions se bucură de un succes notabil în ceea ce privește comercializarea echipamentelor de IT&C (imprimantele Altalink B8000 și C8000). De aceea, Rtsol.ro vrea să-și asigure toți clienții că se vor bucura în continuare de aceste servicii performante și eficiente. Multifuncționalele Xerox Altalink B8000 și C8000 sunt două imprimante ultra-performante, create special să eficientizeze tot ce ține de spațiul business.

Rtsol.ro intră în nișa de firme IT&C și are o experiență de aproape 30 de ani. De altfel, este una dintre puținele companii care are parteneriat cu Xerox.

Industria de business birocratică, indiferent de domeniu, este foarte aglomerată și plină de diferite task-uri care necesită atât timp, cât și multe elemente. În general, în aceste domenii, unde fiecare minut contează, trebuie să se folosească echipamente care să eficientizeze atât procesul de printare, cât și munca angajatului.

De asemenea, aceste mașinării trebuie să fie create într-un mod de folosire intuitiv, deoarece performanța este redată prin rapiditatea execuției sarcinii respective. O imprimantă greu de folosit, înceată și care poate executa doar o sarcină, va ține pe loc o firmă întreagă sau cel puțin task-ul respectiv.

Rtsol.ro comercializează printre cele mai performante produse multifuncționale de pe piață, imprimantele Altalink B8000 și C8000, cu scopul de a eficientiza munca, a spori productivitatea și de a crea o securitate a documentelor care să fie sigură.

Rtsol.ro și Xerox au un parteneriat care a început în 1994, iar de atunci, colaborarea a constat în furnizarea de servicii de cea mai înaltă calitate. Datorită acestui parteneriat, Rtsol.ro a adus în România cele mai bune produse de pe piața internațională de IT&C.

Multifuncționalele imprimante Altalink B8000 și C8000 au mecanisme intuitive, rapide și eficiente, exact câteva caracteristici de care un business are nevoie să pășească spre succes.

Este clar că datorită paradigmei tehnologice în care ne aflăm, trendurile se schimbă și se mulează pe servicii care conferă clienților performanță și eficacitate. Într-o lume în care securitatea datelor devine din ce în ce mai importantă, în care inteligența dispozitivelor creează productivitate și în care conectivitatea este diversă și adaptabilă la foarte multe aplicații (pe smartphone, tabletă, pc etc.), apar cele două imprimante ultra-performante, Altalink B8000 și C8000.

Rtsol.ro intră într-o nișă în care concurența este mare, deoarece furnizează dispozitive performante care, pe piață, se regăsesc în diferite modele/brand-uri/firme. Dar, succesul echipei este conferit de caracteristicile ultra-performante oferite de toate dispozitivile pe care Rtsol.ro le furnizează. De asemenea, parteneriatul de peste 25 de ani cu producătorul Xerox, indică seriozitatea și calitatea de care Rtsol.ro dă dovadă de foarte mult timp.

Despre Rtsol.ro:

RomTeamSolutions SRL este un business care furnizează echipamente IT&C. Este localizat: București, Strada Polonă 95-99, Sector 1; în Ploiești, Strada Basarabilor nr. 5.

Mai multe detalii despre multifuncționalele ultra-performante Altalink B8000 și C8000 găsiți pe site-ul oficial:

Alte comunicate publicate de Webdesk

Total Industry Consult oferă cele mai bune aparate de măsură și control de pe piața de automatizări industriale din România

Piața de automatizări industriale din România înregistrează anual creșteri, motiv pentru care echipamentele profesionale utilizate trebuie să fie de calitate și să respecte normele în…

Best Studios, update in programul de training: “Foste modele de videochat duc traditia succesului mai departe”

Best Studios a lansat anuntul potrivit caruia si-a imbunatatit programul de training oferit modelelor noi venite in echipa.

Clima Center, previziuni pentru 2020: “Vrem sa urcam Romania in topul tarilor care utilizeaza pompe de caldura aer-aer”

Clima Center lanseaza noi previziuni privind utilizarea energiei regenerabile. Reprezentantii companiei sustin ca demareaza noi contracte in parteneriat cu producatorii lideri de pompe de caldura…

Cum sa planifici saptamana perfecta, conform oamenilor de stiinta

Planificarea unei zile aglomerate este la fel de simpla ca utilizarea unei agende? De cate ori va rezervati timp pentru a pune la punct activitatile…

Firma de curățenie Urgent Curat pune pe primul loc nevoile clienților săi

Industria firmelor de curățenie este extrem de dezvoltată datorită noilor tehnologii și soluțiilor bio utilizate, însă și concurența este acerbă.
Vezi profilul Webdesk