RomTeamSolutions furnizează printre cele mai eficiente imprimante multifuncționale de IT&C de pe piață

RomTeamSolutions se bucură de un succes notabil în ceea ce privește comercializarea echipamentelor de IT&C (imprimantele Altalink B8000 și C8000). De aceea, Rtsol.ro vrea să-și asigure toți clienții că se vor bucura în continuare de aceste servicii performante și eficiente. Multifuncționalele Xerox Altalink B8000 și C8000 sunt două imprimante ultra-performante, create special să eficientizeze tot ce ține de spațiul business.

Rtsol.ro intră în nișa de firme IT&C și are o experiență de aproape 30 de ani. De altfel, este una dintre puținele companii care are parteneriat cu Xerox.

Industria de business birocratică, indiferent de domeniu, este foarte aglomerată și plină de diferite task-uri care necesită atât timp, cât și multe elemente. În general, în aceste domenii, unde fiecare minut contează, trebuie să se folosească echipamente care să eficientizeze atât procesul de printare, cât și munca angajatului.

De asemenea, aceste mașinării trebuie să fie create într-un mod de folosire intuitiv, deoarece performanța este redată prin rapiditatea execuției sarcinii respective. O imprimantă greu de folosit, înceată și care poate executa doar o sarcină, va ține pe loc o firmă întreagă sau cel puțin task-ul respectiv.

Rtsol.ro comercializează printre cele mai performante produse multifuncționale de pe piață, imprimantele Altalink B8000 și C8000, cu scopul de a eficientiza munca, a spori productivitatea și de a crea o securitate a documentelor care să fie sigură.

Rtsol.ro și Xerox au un parteneriat care a început în 1994, iar de atunci, colaborarea a constat în furnizarea de servicii de cea mai înaltă calitate. Datorită acestui parteneriat, Rtsol.ro a adus în România cele mai bune produse de pe piața internațională de IT&C.

Multifuncționalele imprimante Altalink B8000 și C8000 au mecanisme intuitive, rapide și eficiente, exact câteva caracteristici de care un business are nevoie să pășească spre succes.

Este clar că datorită paradigmei tehnologice în care ne aflăm, trendurile se schimbă și se mulează pe servicii care conferă clienților performanță și eficacitate. Într-o lume în care securitatea datelor devine din ce în ce mai importantă, în care inteligența dispozitivelor creează productivitate și în care conectivitatea este diversă și adaptabilă la foarte multe aplicații (pe smartphone, tabletă, pc etc.), apar cele două imprimante ultra-performante, Altalink B8000 și C8000.

Rtsol.ro intră într-o nișă în care concurența este mare, deoarece furnizează dispozitive performante care, pe piață, se regăsesc în diferite modele/brand-uri/firme. Dar, succesul echipei este conferit de caracteristicile ultra-performante oferite de toate dispozitivile pe care Rtsol.ro le furnizează. De asemenea, parteneriatul de peste 25 de ani cu producătorul Xerox, indică seriozitatea și calitatea de care Rtsol.ro dă dovadă de foarte mult timp.

Despre Rtsol.ro:

RomTeamSolutions SRL este un business care furnizează echipamente IT&C. Este localizat: București, Strada Polonă 95-99, Sector 1; în Ploiești, Strada Basarabilor nr. 5.

Mai multe detalii despre multifuncționalele ultra-performante Altalink B8000 și C8000 găsiți pe site-ul oficial:

https://www.rtsol.ro/xerox-altalink-b8000-si-c8000/


Alte comunicate publicate de Webdesk

Cum trebuie să arate o experiență perfectă la o narghilea în București?

Una dintre plăcerile de a trăi în Orientul Mijlociu este să trăiți experiența autentică la o terasă în timp ce vă savurați băutura alături de…

Urgent Curat oferă servicii de curățenie la prețuri accesibile

Știm cu toții cât de dificil este să îndeplinești toate sarcinile atunci când vine vorba de menținerea perfectă a unei locuințe.

Modelele Best Studios sunt nominalizate pe banda rulanta la AWSummit Awards 2019

Inca o data, Best Studios dovedeste ca este cel mai bun studio de videochat din Romania, fapt accentuat de cele 15 nominalizari pentru pentru premiile…

Micdejunlabirou.ro, o inițiativă benefică pentru bucureștenii moderni

Este dimineață, ați avut un weekend încărcat și tocmai începe o nouă săptămână, deja sunteți grăbit pentru că întârziați la job și săriți peste micul…

Ganesha Caffe Victoriei, o cafenea orientală care încurajează socializarea

Fiind un loc extrem de plăcut, cu un design specific basmelor orientale, Ganesha Caffe Victoriei este un loc potrivit pentru a lega noi prietenii, de…
Vezi profilul Webdesk