Romgermed si Florin Piersic JR

Romgermed si campania „Tanar si Responsabil”

In anul 2012, Grupul de clinici Romgermed impreuna cu Dorian Schwartz au initiat o campanie de educare a tinerilor liceeni numita “Tanar si Responsabil”. Echipa de medici de la Romgermed l-a avut ca invitat la liceul Spiru Haret UCEOCM pe Florin Piersic JR.

Iulia Florea si Cristina Meca, medici de la Romgermed au explicat elevilor in mai mult de 3 ore au explicat elevilor de ce trebuie ca acestia sa spuna NU violentei, drogurilor, fumatului si alcoolului. Seminariile au fost extrem de interactive si au avut chiar si o sectiune de Q&A unde elevii au pus ce intrebari au dorit invitatuui si medicilor.

Florin Piersic JR. le-a vorbit elevilor deschis despre viata sa si a incercat sa ofere propiile experiente de viata ca si exemplu. “Am gresit mult in viata. Daca pot sa fac ceva cu adevarat bun este sa exprim asupra greselilor pe care le-am facut”. Actorul a recunoscut motivul pentru care a dat curs invitatie celor de la Romgermed. Principalul motiv a fost copilul lui si de aceea s-a alaturat campaniei “Tineri si Responsabili” : “Am venit crezand ca e dificil spre imposibil sa comunic cu voi. Multa lume m-a facut adolescent intarziat, dar nu e chiar atat de rau pentru un actor”, a spart gheata actorul.

Toti elevii au fost receptivi la absolut toate sfaturile doctorilor de la Romgermed, dar si a sfaturile lui Florin Piersic JR. Cele mai multe intrebari ale copiilor a fost legate de “drogurile legale” si Florin Piersic JR. a recunosc ca cei mai multi prieteni i-au propus sa consume droguri (legale sau nelegale) pe principiul “nu stii ce ai de pierdut”.

Pentru o atmosfera cat mai relaxata, actorul a rugat cadrele didactice sa paraseasca putin timp incaperea pentru a nu ii inchista pe elevi.

Sa ramanem numai noi, sa fim ca o secta”. I-a rugat pe elevi sa fie deschisi si sa povesteasca care dintre ei a incercat vreodata o tigara etnobotica.

Florin Piersic JR. impreuna cu medicii Romgermed au reusit sa ii aduca pe elevi la concluzia ca de droguri de apuci din curiozitate, cu riscul de a deveni dependent in cadul anturajului.
Discutia a decurs usor spre alternativa la droguri. Florin Piersc JR. sustinea ca nevoie de modele pozitive si hobby-uri sau stabilirea unor targeturi in viata sunt o alternativa sanataosa si eficienta la vicii.

 


Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Cum sa iti alegi lenjerii de pat? Sfaturi de la Patone

Pentru a atinge un nivel optim de confort in timpul somnului, cel mai important lucru este lenjeria de pat.

Ce ne spune fumul de la masina despre starea masinii?

Chiar daca nu ai deloc cunostiinte mecanice, este destul de simplu sa identifici problemele pe care masina ta le are, in functie de culoarea fumului…

Unde poti folosi placile tego?

Industria automobila este unul dintre proiectele cele mai des intalnite proiecte in care se utilizeaza tego. De cele mai multe ori, placile tego sunt cele…

Afla totul despre Romgermed si medicina muncii

Studiile tuturor specialistilor arata ca ne petrecem extrem de mult timp (aproape mai mult de jumatate dintr-o zi), la birou
Vezi profilul Suits Advertising