Romgermed si Florin Piersic JR

Romgermed si campania „Tanar si Responsabil”

In anul 2012, Grupul de clinici Romgermed impreuna cu Dorian Schwartz au initiat o campanie de educare a tinerilor liceeni numita “Tanar si Responsabil”. Echipa de medici de la Romgermed l-a avut ca invitat la liceul Spiru Haret UCEOCM pe Florin Piersic JR.

Iulia Florea si Cristina Meca, medici de la Romgermed au explicat elevilor in mai mult de 3 ore au explicat elevilor de ce trebuie ca acestia sa spuna NU violentei, drogurilor, fumatului si alcoolului. Seminariile au fost extrem de interactive si au avut chiar si o sectiune de Q&A unde elevii au pus ce intrebari au dorit invitatuui si medicilor.

Florin Piersic JR. le-a vorbit elevilor deschis despre viata sa si a incercat sa ofere propiile experiente de viata ca si exemplu. “Am gresit mult in viata. Daca pot sa fac ceva cu adevarat bun este sa exprim asupra greselilor pe care le-am facut”. Actorul a recunoscut motivul pentru care a dat curs invitatie celor de la Romgermed. Principalul motiv a fost copilul lui si de aceea s-a alaturat campaniei “Tineri si Responsabili” : “Am venit crezand ca e dificil spre imposibil sa comunic cu voi. Multa lume m-a facut adolescent intarziat, dar nu e chiar atat de rau pentru un actor”, a spart gheata actorul.

Toti elevii au fost receptivi la absolut toate sfaturile doctorilor de la Romgermed, dar si a sfaturile lui Florin Piersic JR. Cele mai multe intrebari ale copiilor a fost legate de “drogurile legale” si Florin Piersic JR. a recunosc ca cei mai multi prieteni i-au propus sa consume droguri (legale sau nelegale) pe principiul “nu stii ce ai de pierdut”.

Pentru o atmosfera cat mai relaxata, actorul a rugat cadrele didactice sa paraseasca putin timp incaperea pentru a nu ii inchista pe elevi.

Sa ramanem numai noi, sa fim ca o secta”. I-a rugat pe elevi sa fie deschisi si sa povesteasca care dintre ei a incercat vreodata o tigara etnobotica.

Florin Piersic JR. impreuna cu medicii Romgermed au reusit sa ii aduca pe elevi la concluzia ca de droguri de apuci din curiozitate, cu riscul de a deveni dependent in cadul anturajului.
Discutia a decurs usor spre alternativa la droguri. Florin Piersc JR. sustinea ca nevoie de modele pozitive si hobby-uri sau stabilirea unor targeturi in viata sunt o alternativa sanataosa si eficienta la vicii.

 


Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Tractariauto.co.ro - cea mai buna firma de tractari auto?

De regula nu se intampla foarte des sa aveti nevoie de un serviciu de tractari auto in Bucuresti, dar si in cazul in care aveti…

Importanta unui consult ginecologic facut in mod regulat

In cazul in care intampini probleme ce tin de sexul feminin, cel mai indicat este sa iti faci o programare la un consult ginecologic.

Utilizarea serviciului de tractari auto

Nu se intampla foarte des sa aveti nevoie de serviciile vreunei firme de tractari auto, dar in cazul in care va fi nevoie sa apelati…

Despre polistirenul expandat ca si izolator pentru propria locuinta

Pentru a asigura confortul propriei locuintei trebuie sa realizezi si o izolare eficienta. Printre cele mai favorite alegeri ale consumatorilor cand vine vorba de acest…

De ce este serviciul de tractari auto unul convenabil?

In timp ce te plimbi cu masina pot aparea tot felul de probleme pe parcurs care iti pot strica calatoria. Acestea pot aparea din diverse…
Vezi profilul Suits Advertising