Revelionul 2020: Petreceri grandioase și prețuri pentru toate buzunarele

Dacă în anii anteriori ofertele de Revelion erau anunțate încă din luna septembrie, pentru Revelionul 2020 vremea caniculară a lunii septembrie i-a determinat pe cei mai mulți dintre organizatorii petrecerilor de Revelion să amâne crearea și promovarea acestui eveniment. De aceea, dacă în luna septembrie 2018 internetul era deja plin de oferte cât mai diversificate pentru Revelionul 2019, în acest an, până la începutul lunii octombrie ofertele de Revelion erau mult mai puține. Este de așteptat însă, să apară mult mai multe oferte începând cu a doua jumătate a lunii octombrie, precum și o promovare mai agresivă a lor.

Și Revelionul 2020 păstrează tendințele anilor anteriori în ceea ce privește aspectele organizatorice ale evenimentelor. Marii organizatori de evenimente continuă să pună accentul pe oferirea unui pachet complet de servicii care să includă: meniu prestabilit, open bar, muzică live, foc de artificii, șampanie și tort special la trecerea dintre ani.

Meniul prestabilit, cu preparate care să respecte tradițiile culinare dar care să aducă și o notă de modernism, este foarte important atât pentru restaurante, cât și pentru clienții care doresc să petreacă cea mai lungă noapte din an într-o atmosferă de veselie și lipsă de griji. Din aceste motive, la fel ca în anii trecuți, majoritatea organizatorilor mari de evenimente au pregătit meniuri bogate, cu 3 feluri de mâncare (gustare rece, pește, fel principal) și tort festiv astfel încât masa de revelion să fie încărcată cu bunătăți. Conform tradiției, peștele este nelipsit de pe masa de revelion deoarece se spune că în anul viitor ”te vei strecura printre necazuri precum peștele în apă” dacă mănânci pește. De asemenea, tot pentru a respecta tradiția, din majoritatea meniurilor lipsește în totalitate carnea de pasăre care este considerată nefastă pentru noaptea de Revelion. Pachetul de băuturi nelimitat (”open bar”), este un alt ”must have” al Revelionului, fie că există un meniu de băuturi prestabilit sau nu.

Muzica live, indiferent de genurile muzicale, se regăsește în majoritatea meniurilor de Revelion anunțate până în prezent și, la fel ca în anii trecuți, numărul artiștilor prezenți la acest eveniment se reflectă în prețul biletului.

Focul de artificii și șampania servită la miezul nopții au ajuns de o importanță covârșitoare în ultimii an astfel că tot mai multe companii au optat pentru a oferi acest serviciu clienților.

Nu în ultimul rând, un aspect deosebit de important îl reprezintă prețul participării la acest eveniment. Anul acesta prețul marilor organizatori de evenimente se situează între 330 lei și 520 lei, în funcție de serviciile de divertisment oferite.

Și în acest an există companii care pun accentul pe un stil inedit de organizare a Revelionului, pregătind petreceri tematice, astfel încât să atragă un public nonconformist, dar mult mai puține decât în anii anteriori. Însă majoritatea companiilor au pus accentul pe o amenajare frumoasă a spațiului, alocând un buget pentru decor (pom de Craciun, beteală, aranjamente festive, decorațiuni etc.) astfel încât amenajarea salii să impresioneze invitații prin bun gust și eleganță.

Articol scris de Corin Romanescu,

CEO al Centrului de Evenimente The President

Despre Corin Romanescu

CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activează de 20 de ani pe piața HORECA fiind martor al principalelor tendințe ale fiecărei perioade. În ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate și private, oferind sfaturi practice și sprijin pentru sute de cupluri și zeci de companii din sectorul privat. Este Președinte al Asociației pentru Combaterea Sărăciei și Afecțiunilor Umane și Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnică de Construcții București.

În ultimii ani, Corin Romanescu s-a implicat în activități de leadership, inițiind derularea unor programe educaționale, sociale și culturale, precum proiectele: ”Sănătate prin aqua gym!”, ”Vinum & Carmina”, ”Centrul de Educație Practică în Prganizarea Evenimentelor Private” – CEPOEP. În septembrie 2019 a deschis Business Center The President – cea mai nouă clădire de birouri situată în centrul Bucureștiului.

Despre The President

Situat pe malul Lacului Tei și inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

Centrul de Evenimente THE PRESIDENT dispune de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate intre 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate intre 100 si 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alături de o terasa cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscină și un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.

Serviciile oferite de The President includ meniuri all inclusive realizate de Chefi culinari, muzica si sonorizare, animatori, decoratiuni si aranjamente florale, servicii foto-video, Candy Bar (bufet de prajituri), Cheese Bar (Bufet de branzeturi), Smoke Bar (pe terasa) si Fruit Bar (Bufet de fructe).

Contact si rezervari:
Telefon: 0763550406, 0760087384, 0766 747 379

Email: office@president-events.ro

Website: www.the-president.ro

Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
Revelion 2020, The President, Centrul de Evenimente, Tendinte Revelion, Corin Romanescu


Comunicat publicat de: Russenart Communications (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Russenart Communications

Meniul de nunta – intre alegeri si degustare

Meniul de nunta este unul dintre cele mai importante aspecte al evenimentului, alaturi de muzica si aranjarea salii. Ba chiar, pentru ca suntem un popor…

10 motive ca sa-ti organizezi nunta iarna sau primavara

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai asteptate evenimente din viata noastra este cel mai important moment din planificarea nuntii. De ce? Pentru ca…

Magic Ballroom by Hop Garden – 15% reducere la evenimentele 2022

Magic Ballroom by Hop Garden a pregatit 15% reducere la evenimentele din ianuarie – mai 2022 si noiembrie 2022 Coordonator dedicat pentru evenimentul dumneavoastra de…

Tot ce ai vrut sa stii despre organizarea evenimentelor... dar nu ai avut pe cine sa intrebi, in programul educational Nunta... pas cu pas

In perioada septembrie 2021 – ianuarie 2022, Hop Garden Group a initiat un program educational destinat tinerilor si publicului larg, cu tema ”Nunta… pas cu…

Proiectul Frumoss a fost finalizat in august 2021

Luni, 16 august 2021 a avut loc conferința de închidere a proiectului FRUMOSS – Formarea Resurselor Umane, Mediere, Orientare si Servicii Sociale, cod proiect 115113.…
Vezi profilul Russenart Communications