Restaurantul El Pato lanseaza campania de prezentare a pietei de vinuri, Veni, Vidi, Vinum

In ianuarie 2017, restaurantul El Pato a initiat campania de prezentare a pietei de vinuri „Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a oferi iubitorilor de vinuri posibilitatea de a cunoaste vinuri de calitate recomandate de reprezentanti ai companiilor producatoare. Campania se deruleaza timp de 6 luni, in perioada ianuarie – iunie 2017, cu sprijinul partenerilor media si a producatorilor de vin. Pe durata campaniei vor fi prezentati producatori mai putin cunoscuti publicului larg, vor fi organizate degustari de vinuri si evenimente pentru presa.

 

In ianuarie 2017, restaurantul El Pato a initiat campania de prezentare a pietei de vinuri „Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a oferi iubitorilor de vinuri posibilitatea de a cunoaste vinuri de calitate recomandate de reprezentanti ai companiilor producatoare. Campania se deruleaza timp de 6 luni, in perioada ianuarie – iunie 2017, cu sprijinul partenerilor media si a producatorilor de vin. Pe durata campaniei vor fi prezentati producatori mai putin cunoscuti publicului larg, vor fi organizate degustari de vinuri si evenimente pentru presa.

 

Campania a debutat cu evenimentul de prezentare a vinurilor Cramei Cepari, in cadrul caruia au fost oferite spre degustare 3 vinuri din colectia privata Ilarie Prioteasa: Cabernet Sauvignon, Cramposie si Rosé. La eveniment au participat clienti ai restaurantului El Pato, jurnalisti si iubitori ai vinurilor de calitate.

 

Campania va continua cu o noua degustare in cadrul careia va fi lansata oficial campania ”Veni, Vidi, Vinum”, in prezenta mass-mediei, a reprezentantilor companiilor producatoare si a publicului larg.

 

”Am inceput campania ”Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a prezenta publicului larg vinuri bune create de companii producatoare mai mici si, din aceste motive, mai putin vizibile. Pornind de la numele campaniei care este o asociere cu celebra zicala atribuita lui Julius Cezar (”Veni, Vidi, Vici” = ”Am venit, Am vazut, Am invins”) si pana la Motto-ul campaniei ”Un vin bun dupa serviciu…”, prin toate actiunile incercam sa venim in sprijinul producatorilor de vinuri mai putin cunoscuti si sa-i prezentam atat clientilor nostri, cat si publicului larg”, a declarat Florian Barac, manager si actionar El Pato.

 

Despre El Pato

Restaurantul El Pato a fost creat in 2008 sub numele Chez Marie Icoanei dezvoltandu-si, timp de 8 ani, o clientela iubitoare de mancare de calitate si vinuri bune.

In 2016, pentru a raspunde tendintelor pietei, restaurantul a trecut printr-un proces de rebranding in cadrul caruia si-a schimbat numele si infatisarea dar si-a pastrat personalul si calitatea servciilor. Meniul restaurantului este international, fiind imbogatit cu produse romanesti si preparate pe baza de carne de rata.

In prezent, El Pato este unul dintre putinele restaurante de sine-statatoare din Capitala, in care se poate lua micul dejun si singurul local din Bucuresti cu o pagina de meniu plina cu mancaruri din carne de rata.

 

Contact

Restaurant El Pato

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
El Pato, Bucuresti, restaurant, Veni, Vidi, Vinum, degustare de vinuri


Comunicat publicat de: Russenart Communications (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Russenart Communications

Meniul de nunta – intre alegeri si degustare

Meniul de nunta este unul dintre cele mai importante aspecte al evenimentului, alaturi de muzica si aranjarea salii. Ba chiar, pentru ca suntem un popor…

10 motive ca sa-ti organizezi nunta iarna sau primavara

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai asteptate evenimente din viata noastra este cel mai important moment din planificarea nuntii. De ce? Pentru ca…

Magic Ballroom by Hop Garden – 15% reducere la evenimentele 2022

Magic Ballroom by Hop Garden a pregatit 15% reducere la evenimentele din ianuarie – mai 2022 si noiembrie 2022 Coordonator dedicat pentru evenimentul dumneavoastra de…

Tot ce ai vrut sa stii despre organizarea evenimentelor... dar nu ai avut pe cine sa intrebi, in programul educational Nunta... pas cu pas

In perioada septembrie 2021 – ianuarie 2022, Hop Garden Group a initiat un program educational destinat tinerilor si publicului larg, cu tema ”Nunta… pas cu…

Proiectul Frumoss a fost finalizat in august 2021

Luni, 16 august 2021 a avut loc conferința de închidere a proiectului FRUMOSS – Formarea Resurselor Umane, Mediere, Orientare si Servicii Sociale, cod proiect 115113.…
Vezi profilul Russenart Communications