Restaurantul El Pato lanseaza campania de prezentare a pietei de vinuri, Veni, Vidi, Vinum

In ianuarie 2017, restaurantul El Pato a initiat campania de prezentare a pietei de vinuri „Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a oferi iubitorilor de vinuri posibilitatea de a cunoaste vinuri de calitate recomandate de reprezentanti ai companiilor producatoare. Campania se deruleaza timp de 6 luni, in perioada ianuarie – iunie 2017, cu sprijinul partenerilor media si a producatorilor de vin. Pe durata campaniei vor fi prezentati producatori mai putin cunoscuti publicului larg, vor fi organizate degustari de vinuri si evenimente pentru presa.

 

In ianuarie 2017, restaurantul El Pato a initiat campania de prezentare a pietei de vinuri „Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a oferi iubitorilor de vinuri posibilitatea de a cunoaste vinuri de calitate recomandate de reprezentanti ai companiilor producatoare. Campania se deruleaza timp de 6 luni, in perioada ianuarie – iunie 2017, cu sprijinul partenerilor media si a producatorilor de vin. Pe durata campaniei vor fi prezentati producatori mai putin cunoscuti publicului larg, vor fi organizate degustari de vinuri si evenimente pentru presa.

 

Campania a debutat cu evenimentul de prezentare a vinurilor Cramei Cepari, in cadrul caruia au fost oferite spre degustare 3 vinuri din colectia privata Ilarie Prioteasa: Cabernet Sauvignon, Cramposie si Rosé. La eveniment au participat clienti ai restaurantului El Pato, jurnalisti si iubitori ai vinurilor de calitate.

 

Campania va continua cu o noua degustare in cadrul careia va fi lansata oficial campania ”Veni, Vidi, Vinum”, in prezenta mass-mediei, a reprezentantilor companiilor producatoare si a publicului larg.

 

”Am inceput campania ”Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a prezenta publicului larg vinuri bune create de companii producatoare mai mici si, din aceste motive, mai putin vizibile. Pornind de la numele campaniei care este o asociere cu celebra zicala atribuita lui Julius Cezar (”Veni, Vidi, Vici” = ”Am venit, Am vazut, Am invins”) si pana la Motto-ul campaniei ”Un vin bun dupa serviciu…”, prin toate actiunile incercam sa venim in sprijinul producatorilor de vinuri mai putin cunoscuti si sa-i prezentam atat clientilor nostri, cat si publicului larg”, a declarat Florian Barac, manager si actionar El Pato.

 

Despre El Pato

Restaurantul El Pato a fost creat in 2008 sub numele Chez Marie Icoanei dezvoltandu-si, timp de 8 ani, o clientela iubitoare de mancare de calitate si vinuri bune.

In 2016, pentru a raspunde tendintelor pietei, restaurantul a trecut printr-un proces de rebranding in cadrul caruia si-a schimbat numele si infatisarea dar si-a pastrat personalul si calitatea servciilor. Meniul restaurantului este international, fiind imbogatit cu produse romanesti si preparate pe baza de carne de rata.

In prezent, El Pato este unul dintre putinele restaurante de sine-statatoare din Capitala, in care se poate lua micul dejun si singurul local din Bucuresti cu o pagina de meniu plina cu mancaruri din carne de rata.

 

Contact

Restaurant El Pato

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
El Pato, Bucuresti, restaurant, Veni, Vidi, Vinum, degustare de vinuri


Comunicat publicat de: Russenart Communications (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Russenart Communications

Tot ce ai vrut sa stii despre organizarea evenimentelor... dar nu ai avut pe cine sa intrebi, in programul educational Nunta... pas cu pas

In perioada septembrie 2021 – ianuarie 2022, Hop Garden Group a initiat un program educational destinat tinerilor si publicului larg, cu tema ”Nunta… pas cu…

Proiectul Frumoss a fost finalizat in august 2021

Luni, 16 august 2021 a avut loc conferința de închidere a proiectului FRUMOSS – Formarea Resurselor Umane, Mediere, Orientare si Servicii Sociale, cod proiect 115113.…

Magic by Hop Garden devine Hop Garden Group si estimeaza afaceri de 800.000 euro în 2021

– 600.000 euro investitie în perioada 2019-2021 în amenajarea celor 4 localuri din grupul Hop Garden – 800.000 euro este cifra de afaceri estimata pentru…

AMC Strategy Consulting 2019-2021: Fonduri nerambursabile in valoare de peste 17,5 milioane de euro pentru Regiunea Nord-Est

In perioada mai 2019 – iunie 2021, compania de consultanta pentru afaceri si management AMC Strategy Consulting, condusa de expertul in accesarea fondurilor europene Radu…

Centrul de Evenimente The President devine The President Club si estimeaza o dublare a cifrei de afaceri pana la finalul anului

In perioada 2021-2022, Centrul de Evenimente The President pregateste un amplu proces de rebranding in urma caruia va adopta un nou nume: The President Club.…
Vezi profilul Russenart Communications