Respirația corectă, provocarea pacientului laringectomizat

Sănătatea pacientului laringectomizat depinde în mare parte de calitatea respirației și protecția împotriva virusurilor și a bacteriilor din aer.

Pacientul laringectomizat este un pacient defavorizat care se luptă pentru reintegrarea socială și pentru recalibrarea modului de viață afectat de boală și de intervenția chirurgicală. În România sunt 7.800 de pacienți laringectomizați. În celelalte țări din Europa, pacientul laringectomizat este încadrat într-o categorie de urgență și importanță vitală din cauza afecțiunii de care suferă și este sprijinit prin sistemul de asigurări de sănătate cu dispozitive medicale ce îi protejează viața.

Deoarece operația de laringectomie vine cu o mulțime de trăiri pentru pacientul laringectomizat cât și pentru familia acestuia, echipa Clarfon vine în sprijinul tuturor persoanelor care se află în această categorie pentru a le ușura viața.

Cu Clarfon exista posibilitatea de a respira din nou corect. Echipa Clarfon a adus pe piața medicală din România produse de calitate net superioară ce au rolul de a îmbunătăți în mod real viața pacientului laringectomizat.

Canula Traheala Provox LaryTube este una dintre multele oferte pe care echipa Clarfon le pune la dispoziție. Aceasta este o canulă simplă, moale, din silicon care menține deschiderea stomei, pentru a asigura respiratia normală a pacientului.

Provox LaryTube poate fi folosită pentru a atasa Filtrele HME sau valva de vorbire Provox FreeHands FlexiVoice. Această canulă traheală este disponibilă în trei variante:

  • Provox LaryTube Standard;
  • Provox LaryTube Fenestrated;
  • Provox LaryTube with Ring;

Pentru că echipa Clarfon a promis mereu ajutor garantat, luna aceasta am pregătit o nouă surpriză.

Ca respirația ta să se realizeze într-un mod cât mai sănătos, toata luna septembrie primești GRATUIT 3 Trachi-Swab pentru curățarea canulei traheale. De asemenea, în cabinetele Clarfon primești prin CAS 15 filtre HME/lună pentru o respirație sănătoasă!

Știm cât de greu pot să fie aceste momente dificile, dar totul trece mai ușor când inspiri și expiri sănătos! Cu Clarfon, poți avea o respirație sănătoasă din nou!

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
clarfon, dispozitive medicale, laringectomie, laringofon, canule traheale


Comunicat publicat de: Adrian Codalb (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Adrian Codalb

Nu lăsa anotimpul rece să îți îngreuneze respirația!

Chiar dacă în ultima perioadă, temperaturile de toamnă își fac simțită prezența mai târziu asta nu înseamnă că acestea nu sunt prezente.

Toamna asta, auzi mai bine cu Clarfon!

Este deja octombrie, poate că cea mai frumoasă lună de toamnă. Peisajul tomnatic de culori ruginii ne oferă o liniște aparte, dar nu cumva pentru…

Toamna vine cu proiecte noi pentru asociaţia The Story of Autism

Empatia, bunătatea și creativitatea continuă, The Story of Autism scrie un nou capitol în povestea dedicată copiilor cu nevoi speciale.

Nu lăsa hipoacuzia să îți complice viața

Ajungi destul de greu la audioprotezist pentru a-ţi verifica acuitatea auditivă? Stai fără grijă, echipa Clarfon realizează în regim gratuit testarea auzului.

Nu lăsa hipoacuzia să îți complice viața

Ajungi destul de greu la audioprotezist pentru a-ţi verifica acuitatea auditivă? Stai fără grijă, echipa Clarfon realizează în regim gratuit testarea auzului.
Vezi profilul Adrian Codalb