Reparatii cutii automate - servicii

Avem o varietate de instrumente de diagnosticare și avem suportul tehnic necesar pentru a ajuta la diagnosticarea problemei cu mașina dumneavoastră.

Toate reparațiile / înlocuirile noastre sunt garantate timp de 12 luni. Utilizarea brandurilor de vârf în toate componentele înlocuite.

Avem o varietate de instrumente de diagnosticare și avem suportul tehnic necesar pentru a ajuta la diagnosticarea problemei cu mașina dumneavoastră.

Suntem singura companie dedicată reconstruirii transmisiei / cutiei de viteze automate.

Cu experiența noastră vastă și investiția noastră continuă în cea mai recentă tehnologie, insistând asupra componentelor vă putem oferi o cutie automata complet reconstruită, construită cu mândrie în atelierul nostru de ultimă generație de transmisie automată.

Toate cutiile automate sunt dezasamblate complet inspectate și reasamblate, folosim doar piese originale / aprobate pentru a ne asigura că unitatea reconstruită este returnată la fel de bună ca cea nouă.

Unde este posibil, toate transmisiile sunt testate pe mașina noastră unidă de control hidraulic controlată de calculator, asigurând o reconstrucție corectă pentru prima dată.

Am investit în cele mai recente echipamente de testare la nivel de dealer. Fără acest echipament nu am fi putut să lucrăm la cele mai recente transmisii de viteză ca o parte majoră a oricărei reparații profesionale este de a asigura că vehiculul are cele mai recente versiuni software instalate la unitatea de comandă a transmisiei.

Cutii de viteze automate furnizate, montate și reparate

De la instalarea unei cutii de viteze automate, la reparații și verificări de diagnostic, avem soluția. Aici, la transmisiile automate, reparăm și revizuim toate tipurile de cutii de viteze automate pentru toate mărcile și modelele de autoturisme, furgonete și camioane ușoare.

Toate lucrările noastre sunt realizate la un standard înalt profesional și sunt livrate cu o garanție de doi ani.

De asemenea, oferim o gamă largă de cutii de viteze recondiționate, de la producătorii de top auto.

Reparatatii cutii automate de viteze si inlocuiri cutii automate de viteze pentru marcile auto : AlfaRomeo, Acura, Audi, Buick, BMW, Cadillac, Citroen, Chevrolet, Fiat, Chrysler, Jaguar, Daewoo, Lancia, Dodge, LandRover, Ford, MG, Geo, Maserati, Gmc, Mercedes, Honda, Opel, Hyundai, Peugeot, Infiniti, Porsche, Isuzu, Renault, Jeep, Rover, Kia, Seat, Lexus, Skoda, Lincoln, Volkswagen, Mazda, Volvo, Mitsubishi, Nissan, Oldsmobile, Plymouth, AutomatePontiac, Saab, Subaru, Suzuki, Toyota

Nu găsiți cutia de viteze automată? Avem unul dintre cele mai mari stocuri de cutii de viteze automate recondiționate, convertizoare de cuplu și piese de transmisie automată noi și folosite în țară. De ce nu-i dai echipei prietenoase un apel pentru a afla cum te putem ajuta?

Am investit foarte mult în echipamentele de diagnosticare cele mai recente, pentru a oferi servicii de calitate pe care le-ați obține de la un dealer principal, dar la un cost mult mai mic

Oferim și potrivim o gamă largă de cutii de viteze automate pentru toți cei mai importanți producători:

Reparatii de cutii automate

Cutii de viteze automate recondiționate

Reparații la unitățile electronice

Verificări gratuite de diagnostic

Colectarea și livrarea

Peste 20 de ani de experiență

Reconditionarea cutiilor de viteze

Eliminarea pierderilor de ulei

Reparam orice defectiune a cutiilor de viteze:
Electronica
Mecanica
Hidraulica

Vânzare piese cutii automate si tiptronic toate tipurile din stoc sau la comanda

 

Date de contact:
Email: office@reparatiecutieautomata.ro
Telefon: 0723.528.323
Cuvinte cheie:
Reparatatii cutii automate


Comunicat publicat de: BLOOMBERG IT SRL (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de BLOOMBERG IT SRL

Balast Iasi – cai ferate

Calea  ferata  clasica  este  constituita  din  structura  tip  alcatuita  din   sine  si  traverse,  sustinute  de  prisma  de  balastIasi.  Prisma  de  balast Iasi este  asezata  pe…

Agregate Iasi de la Vam Sofi Trans !

Clienții Sc Vam Sofi Trans SRL  operează într-o gamă largă de servicii, cum ar fi construcțiile, construcția de drumuri, locuințe, etc.

Cutii automate -simplitate si ingeniozitate !

Cutiile automate de transmisie au fost în jur de peste 70 de ani și, deși au fost făcute îmbunătățiri semnificative în tehnologia lor, principiul modului…

Aflati acum 9 informatii foarte utile despre tractari auto

Despre tractari auto se discuta numai cand suntem intr-un necaz si este firesc sa fie asa. Dar oare ne-am gandit vreodata ca subiectul tractari auto…

Transport persoane Ilfov – cea mai buna solutie pentru tine !

Ca urmare a dorintei de a fi cei mai buni si a efortului  depus de conducere,  Firma de transport persoane  Ilfov este unul dintre principalii…
Vezi profilul BLOOMBERG IT SRL