Reinterpretarea iubirii cu Calvin Klein

Ce este dragostea? Nu, nu este vorba despre piesa lui Haddaway, ci despre emoția autentică. Ce înseamnă pentru tine? Poți să o descrii într-un sigur cuvânt, o singură propoziție, un singur paragraf? Dragostea poate fi buclucașă, înșelătoare, provocatoare, dar de asemenea incredibilă, indescriptibilă & unică. Pentru noi, dragostea este totul. Dar ce este pentru tine?

Dacă deja știi ce este iubirea, dar îți dorești să o redescoperi centimetru cu centimetru, cu fiecare privire aruncată, cu fiecare dorință, atunci sezonul iubirii este momentul perfect să te reconectezi, cu doar puțin ajutor din partea lui Calvin Klein.

Magia sezonului

De asemenea dragostea înseamnă o poveste, dar spusă în stilul tău, pentru că tot ceea ce faci duce la crearea unei…povești.

Când vine vorba despre dragoste, Calvin Klein continuă să depășească barierele culturale și să inspire oamenii să își împărtășească iubirea, fiecare în felul lui.

Într-o lună în care toată lumea vorbește despre Valentine’s Day & Dragobete, prima provocare este „să înveți” din nou iubirea de sine. Acesta este motivul pentru care piese iconice din colecțiile Calvin Klein îți oferă posibilitatea de a te exprima prin infinite abordări, în timp ce produsele esențiale pentru garderoba ta, definite prin funcționalitate, devin piese statement. Perspectiva asupra acestor articole vestimentare „esențiale” diferă de la om la om, poate fi vorba despre o pereche de jeans, un tricou, o cămașă, sau chiar o piesă de lenjerie, de fapt depinde în totalitate de ceea ce te definește estetic.

Iar pentru noi, stilul este atemporal, la fel cum este și frumusețea ta.

Redescoperă libertatea infinită a expresiei, libertatea creativității, și iubește. Pentru că acest sentiment este precum o piesă pe care o asculți pe repeat. Desigur, poate te va plictisi când și când, dar atunci când ai nevoie de această emoție, când doar vrei să o mai simți încă o dată, o vei găsi acolo, în inima ta.

De ce să te iubești pe tine?

Pentru că dragostea este ciudată, irațională și naivă, de multe ori extrem de complicată, dar de asemenea îți dă o stare de bine. Imaginează-ți cum intri într-un magazin, cu muzica care te face să vibrezi auzindu-se în căști, fără să știi exact la ce să te aștepți, și atunci îl vezi: acel tricou Calvin Klein negru, ultimul la raft. Se potrivește perfect cu perechea ta favorită de jeans. Aceasta este dragostea, nu-i așa? Dragostea față de ceva care îți provoacă fericire.

Deci ce este totuși dragostea? Dragostea este totul. Dragostea poate fi întruchipată de un tricou, un animal, o pereche de jeans, sau o persoană. Dragostea este diferită pentru fiecare dintre noi și în același timp tot ce contează, iar cel mai important lucru este să simți nevoia să o împărtășești.

Dragostea poate să aducă doar fericire.

 

 

Galerie foto:


Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Vero Milano lansează o nouă colecție dedicată pasionatelor de modă

Inpirată din eterna eleganță feminină boemă, noua colecție suprinde cu 20 de piese care promit tuturor pasionatelor de modă avantajul stilistic de a etala ținute…

Top cele mai frumoase și utile cadouri eco friendly de Paște!

În ultimii ani se vorbește tot mai mult despre adoptarea unui stil de viață sănătos, despre cum să avem mai multa grijă de noi și…

B-Cure Laser - permite tratamentul durerii acasa si ne scapa de vizite la doctor

B-Cure Laser este un dispozitiv medical, precum cele pe care le găsești în cabinetele specializate, dar are un avantaj semnificativ pentru tine. Care? Faptul că-l…

De Paște, înnoiește-ți garderoba. În siguranță #nudoaracasă

În luna aprilie, la ParkLake Shopping Center fiecare zi este un prilej de sărbătoare. În perioada 10 – 30 Aprilie, campania „De Paște, înnoiește-ți garderoba.

De Ziua Internațională a Romilor, scurtmetrajul “Bilet de iertare” va fi disponibil online

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Romilor, se va difuza gratuit scurtmetrajul “Bilet de iertare”, în regia Alinei Şerban.
Vezi profilul Ioana Marinescu