Reduceri mari la cursurile de make-up de la DallesGO

#Cultura / Educatie #Bucuresti Vizualizari: 113

Vom detalia mai jos cateva tipuri de make-up pentru ochii verzi pe care le vei studia mai aprofundat si la cursurile de make-up de la dallesgo.ro.

Vino la DallesGO sa iei parte la cursurile de make-up

Cursurile de make-up de la DallesGO se desfasoara in Bucuresti si vom vedea mai jos cam ce poti invata intr-una dintre cele 12 sedinte de cursuri de make-up de la DallesGO. Pentru mai multe detalii despre cursurile de make-up poti gasi pe acest link: http://dallesgo.ro/cursuri-make-up/

Ochii vezi si culoarea verde in special este una dintre cele mai frumoase culori pe care le poti machia. Iar pentru a gasi machiajul perfect, singurul lucru de care ai nevoie este o tehnica extrem de buna, lucru care nu este chiar atat de usor precum pare.

La cursurile de make-up din Bucuresti gazduite de DallesGO veti primi diferite sfaturi de la artisti renumiti profesionisti si cunoscuti care te vor invata tainele acestui domeniu. Nick Barna si Narcisa Simidan sunt doi dintre profesorii de la cursurile de make-up din Bucuresti care isi vor da interesul sa te inveti pentru a ajunge un adevarat make-up artist. In 15 ani de experienta, Narcisa a lucrat cu extrem de multe vedete, reviste de moda si designeri. Ea este singurul make-up artist din Romania care a absolvit Institutul Guerlain din Paris. Mai jos vom prezenta punctual anumite culori pe care ai putea sa le folosesti pentru a machia ochii verzi. Aceste tipuri de machiaj le vei invata si la cursurile de make-up de la DallesGO.

• Bej – bejul este o culoare care se potriveste foarte bine ochilor verzi. Trebuie stiut ca nuantele nude pentru fardul de ochi se potrivesc foarte bine. Aceasta culoare este perfecta pentru machiajul de zi al ochilor verzi.
  • Verde – Daca iti doresti sa faci un machiaj cu o singura culoare si daca iti doresti sa accentuezi culoarea ochilor, atunci cu siguranta culoarea verde este culoarea perfecta care trebuie utilizata in acest caz.
  • Violet – toate nuantele de violoet se potrivesc extraordinar cu ochii verzi. Violetul este extraordinar pe ochii verzi, iar combinat cu albastru o sa faca ochii verzi sa straluceasca.
  • Auriu – ochii verzi sunt senzationali cand sunt fardati cu o culoare aurie stralucitoare. Poti obtine un efect si mai puternic, daca utilizezi un fard de ochi auriu si sub sprancene pentru evidentierea acestora. Astfel rezultatul va fi unul fabulos!
  • Ciocolatiu – culoarea ciocolatie este o culoare uimitoare pentru make up-ul ochilor verzi. Cam orice nuanta de maro va scoate intodeauna in evidenta culoare verde a ochilor, insa cicolatiul va da profunzime acestora si astfel se va obtine un machiaj superb si elegant.

Pe langa cele de mai sus la cursurile de make up vei invata sa studiezi efectul luminii pe tipurile de ten, vei lucra machiaj pentru fotografie si o multime de alte lucruri.

Daca doresti sa te inscrii la cursurile de make up din Bucuresti poti intra si tu pe site-ul www.dallesgo.ro sau poti suna la numarul de telefon 0769 041 711. Cursurile de make up se organizeaza in cadrul studiourilor DallesGO din Bucuresti, str. Ion Oteteseleanu, nr.2, et.2.

Despre DallesGO

Studioul de cursuri after work Universul DallesGO ofera o multime de cursuri destinate persoanelor conectate la toate lucrurile noi si care vor sa-si transforma pasiunile in profesii adevarate. DallesGO ofera o multitudine de cursuri after work precum: make up, design interior, design vestimentar, fotografie, stilism si multe altele.

Nume: DallesGO
Functie: DallesGO
Email: info@dallesgo.ro

cursuri make up, curs makeup, cursuri make up bucuresti

Comunicat publicat de: Suits Advertising (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Preturi pentru tractari auto in Bucuresti

#Auto / Moto   #Bucuresti Vizualizari: 26
Astazi vom discuta despre preturile care exista atunci cand ne dorim sa apelam la o firma de tractari auto din Bucuresti.

Top 7 avantaje pe care le ofera transpotul aerian de marfuri

#Transporturi   #Bucuresti Vizualizari: 54
Aceste 7 avantaje au facut ca transportul aerian de marfuri sa fie extrem de utilizat Adaptibilitatea mare – aeronavele, cele cu se efectueaza transportul aerian…

De ce este atat de utilizata caramida de la Mesteru Manole?

#Constructii   #Bucuresti Vizualizari: 23
Cateva informatii despre caramida Caramida este poate cel mai important material utilizat in orice constructie ce se doreste a avea o durabilitate ridicata. Desi modernitatea…

Romgermed si Florin Piersic JR

Romgermed si campania „Tanar si Responsabil”