Pungi hartie personalizate pentru afacerea dumneavoastra

Odata cu noile reglementari din domeniul pungilor de ambalat, compania noastra vine o noua gama de produse, biodegradabile si cu un impact pentru proprii clienti: pungile de hartie personalizate

Incepand cu 1 Iulie 2018, pungile de plastic vor deveni un element intalnit din ce in ce mai rar. Vor fi utilizate cele cu o grosime mare, cu scopul refolosirii lor.

Multi dintre clientii nostri s-au reprofilat, in schimb, catre pungile de hartie personalizate. Acestea sunt o varianta care puncteaza la aspectul estetic, dar si la calitate. Fie ca vorbim de magazine care comercializeaza haine sau articole pentru design interior, pana la coltarele pentru shaorma sau pungile pentru cofetarii, noile pungi fabricate din hartie reprezinta una din cele mai bun solutii pentru comercianti. Acestea sunt rezistente, pot fi imprimate cu grafica dumneavoastra personalizata, fie ca vorbim de un mesaj promotional, sunt placute la atingere, mai ales modelele dedicate segmentului fashion.

Insa, cel mai important aspect este faptul ca acestea pot fi refolosite de catre client, ori intorcandu-se la magazin pentru a face alte cumparaturi, ori pentru uz propriu.

Echipa noastra va va ajuta cu toate detaliile tehnice sau de aspect comercial. Va asteptam!