Protejeaza mediul! Cumpara-ti un panou solar in locuinta ta!

Protejarea mediului inconjurator si gasirea de resurse de energie regenerabila reprezinta provocarile secolului XXI. Nu sunt putini cei care au adoptat energia regenerabila pentru incalzirea locuintelor, iar mai noi, statul roman dconteaza pana la 75% din costurile instalarii panourilor solare.

PanouriSolare365.ro poate deveni partenerul tau in adoptarea unei surse de energie regenerabila, mai ales ca dispune de o gama extrem de diversificata de produse: de la panouri solare, la baterii, invertoare de tensiune, schimbatoare de caldura, antigel solar s.a.m.d.

Un panou solar de la PanouriSolare365.ro este varianta ideala daca vrei sa fii independent din punct de vedere energetic de furnzorii autorizati. Poti avea atat energie electrica stabila, dar iti poti incalzi si casa sau apa, indiferent de anotimp, fara sa platesti nimic.

Un panou solar de la PanouriSolare365.ro este o optiune buna si pentru cei care detin hoteluri sau pensiuni si vor sa le asigure clientilor apa calda si caldura rapid, fara costuri suplimentare. Panourile disponibile pe site sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, asigurand protectia impotriva intemperiilor si a radiatiilor, la umiditate si alti factori externi.

Alegand un panou solar de la PanouriSolare365.ro, vei avea parte de consiliere personalizata, alaturi de stabilirea celui mai bun proiect de montaj, astfel incat sa te bucuri la maximum de beneficiile aduse de modelul de care esti interesat.

Un panou solar de la PanouriSolare365.ro inseamna si o investitie de lunga durata. Indiferent daca esti persoana fizica sau juridica, poti fi sigur ca vei economisi sume considerabile la facturi, dar ca vei ajuta si la protectia mediului inconjurator. Instalatiile unui panou solar de la PanouriSolare365.ro functioneaza chiar si pe timpul iernii, la temperaturi de minimum -20 de grade Celsius.

Iata cateva dintre avantajele de a alege un panou solar de la PanouriSolare365.ro:

  • amortizarea investitiei in maximum 2 ani
  • instalare rapida, in maximum 3 ore
  • randament ridicat in incalzirea apei sau a casei/ in producerea energiei electrice
  • functionarea indiferent de anotimp si temperatura
  • nu necesita investitii dupa montaj.

Daca alegi un panou solar de la PanouriSolare365.ro, ai nevoie doar de glicol – antigel solar. Aceasta solutie reprezinta un agent termic si antiinghet, care permite functionarea in parametri optimi a instalatiei. Adaugand constant glicol – antigel solar, te asiguri ca panoul solar de la PanouriSolare365.ro va functiona la temperaturi cuprinse intre -28 si +250 de grade Celsius.

Foarte important de precizat este ca acest  glicol – antigel solar nu polueaza mediul inconjurator. Nu contine nitrati si fosfati, nu corodeaza materialele pentru etanseizarea unui panou solar. In plus, aceasta solutie este disponibila in variante de 5 pana la 30 de kilograme, iar pretul incepe de la 70 de lei.

Descopera mai multe motive pentru care sa alegi  un panou solar de la PanouriSolare365.ro si gama de  glicol – antigel solar, pe site.

 

Galerie foto:


Comunicat publicat de: Digital x (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

Cum sa-ti renovezi cat mai eficient locuinta?

Renovarea, amenajarea si decorarea unei locuinte sunt lucrari de amploare, presupun efort sustinut, cheltuieli semnificative, alocare de timp suficient pentru definitivarea lor in conditii optime.…

Apelarea la psihoterapie, modalitate de succes pentru a evita destramarea familiei

Intemeierea unei familii reprezinta un act de mare responsabilitate, o dovada de maturitate, de intelegere a valorilor acesteia si este menita sa aduca in viata…

De ce sa investesti in crearea si dezvoltarea unui shop online?

Comertul online se afla pe o panta ascendenta in ultimii ani, atat in Romania, cat si pe plan global. Nu doar ca este mai simplu…

Parchetul din lemn masiv vs. parchetul laminat

Cu siguranta parchetul este cel mai cautat tip de pardoseala pentru cei care isi redecoreaza locuinta. Prin aspectul sau natural si caldura pe care o…

Criterii de alegere a unei firme de intermediere asigurari

LiderAsig, broker binecunoscut pe piata asigurarilor, cu o activitate inceputa cu multa vreme in urma, tocmai in 2004, ii ajuta pe proprietarii de vehicule ce…
Vezi profilul Digital x