Proiectul Frumoss a fost finalizat in august 2021

Luni, 16 august 2021 a avut loc conferința de închidere a proiectului FRUMOSS – Formarea Resurselor Umane, Mediere, Orientare si Servicii Sociale, cod proiect 115113.

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași în parteneriat cu Kinego, Primăria orașului Târgu Frumoss și Școala „Ion Creangă” Târgu Frumos, a organizat luni, 16 august 2021, conferința de închidere a proiectului FRUMOSS – Formarea Resurselor Umane, Mediere, Orientare si Servicii Sociale, cod proiect 115113.

Conferința a început cu un cuvânt din partea domnului Radu Gelu Onisoru, managerul proiectului, care a făcut o scurtă prezentare a proiectului punând accent pe activitățile care s-au desfășurat pe parcursul celor trei ani.

Părintele Iosif Iacob, directorul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași a felicitat întreaga echipă a proiectului manifestându-și dorința de a continua colaborarea cu Biroul de asistență socială a orașului Târgu Frumos.
Din partea Primăriei orașului Târgu Frumos, domnul viceprimar Alexa- Anghelus Ion a rostit un cuvânt de apreciere și de mulțumire pentru tot ceea ce a reușit acet proiect să aducă bun în comunitate.

D-na Doleanu Ana-Maria, director al Școlii „Ion Creangă” Târgu Frumos, a subliniat faptul că prin acest proiect de dezvoltare oamenii au înțeles importanța educației, principiile ei și rolul semnificativ pe care îl are accesibilitatea la educație.

Activitatea de formare profesională a fost caracterizată de schimbări si provocări pe parcursul desfăsurării proiectului la care asociatia a găsit solutii de fiecare dată prin implicarea activă a membrilor echipei.

Desi anul 2020 a fost caracterizat de situația epidemiologică generată de virusul SARSCoV-2, în cadrul activității de formare s-au luat toate măsurile necesare in conformitate cu legislația în vigoare astfel încât cursurile să se desfășoare în condiții de siguranță. Programele de formare profesionala desfasurate in cadrul proiectului au fost: Ingrijitoare Batrani la Domiciliu, Camerista, Infirmiera, Tehnician Maseur, Maseur, Competente antreprenoriale, Bucatar, Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist.

 

Despre Centrul Diecezan Caritas Iasi
Centrul Diecezan Caritas Iaşi este o organizaţie formata dintr-o echipa motivata şi responsabila care se ghideaza dupa valorile şi principiile creştine: solidaritate, respectarea demnitaţii umane şi drepturile omului, transparenţa, daruire, lucru in echipa, responsabilitate, universalitate, integritate, dezvoltare comunitara şi implicarea voluntarilor.
Asociatia promoveaza caritatea, furnizeaza servicii sociale persoanelor defavorizate, este un centru de coordonare si de resurse in dieceza de Iaşi, oferind constant modele de bune practici pentru societate, raspunzand profesionist, prin implicare şi devotament, nevoilor cu care se confrunta societatea, aducand o contributie favorabila in educarea, ajutorarea şi dezvoltarea acesteia.

Despre Radu Gelu Onisoru
Director al companiei de consultanta strategica AMC Strategy Consulting si coordonator al activitatii de redactare si depunere proiecte europene, expertul in accesarea fondurilor europene Radu Gelu Onisoru ofera servicii de consultanta antreprenoriala si manageriala, sprijinind activitatea a zeci de companii din domenii diverse. Cu o experienta vasta in redactarea si implementarea proiectelor europene, Radu Gelu Onisoru a fost implicat in zeci de proiecte sociale, organizand sute de evenimente diferite.

Din 2015 este director al departamentului de formare profesionala si fonduri europene si coordonator de activitati socio-economice in cadrul Asociatiei Centrul Diecezan Caritas Iasi, activand de 8 ani in sectorul non-profit si oferind sprijin in desfasurarea programelor sociale adresate tuturor categoriilor sociale vulnerabile.

In ultimii 5 ani a contribuit la derularea cu succes a proiectelor europene de sprijinire a reinsertiei pe piata muncii a categoriilor defavorizate din Regiunile Nord Est, Centru si Sud Est.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
Radu Gelu Onisoru, fonduri europene, Onisoru Radu, manager proiecte europene, proiect FRUMOSS,


Comunicat publicat de: Russenart Communications (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Russenart Communications

Meniul de nunta – intre alegeri si degustare

Meniul de nunta este unul dintre cele mai importante aspecte al evenimentului, alaturi de muzica si aranjarea salii. Ba chiar, pentru ca suntem un popor…

10 motive ca sa-ti organizezi nunta iarna sau primavara

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai asteptate evenimente din viata noastra este cel mai important moment din planificarea nuntii. De ce? Pentru ca…

Magic Ballroom by Hop Garden – 15% reducere la evenimentele 2022

Magic Ballroom by Hop Garden a pregatit 15% reducere la evenimentele din ianuarie – mai 2022 si noiembrie 2022 Coordonator dedicat pentru evenimentul dumneavoastra de…

Tot ce ai vrut sa stii despre organizarea evenimentelor... dar nu ai avut pe cine sa intrebi, in programul educational Nunta... pas cu pas

In perioada septembrie 2021 – ianuarie 2022, Hop Garden Group a initiat un program educational destinat tinerilor si publicului larg, cu tema ”Nunta… pas cu…

Magic by Hop Garden devine Hop Garden Group si estimeaza afaceri de 800.000 euro în 2021

– 600.000 euro investitie în perioada 2019-2021 în amenajarea celor 4 localuri din grupul Hop Garden – 800.000 euro este cifra de afaceri estimata pentru…
Vezi profilul Russenart Communications