Procesul de detox – atentionari si beneficii

Detox-ul este un procedeu relativ complex, prin care o persoana intreprinde anumite activitati astfel incat sa elimine toxinele din organism

Detox-ul este un procedeu relativ complex, prin care o persoana intreprinde anumite activitati astfel incat sa elimine toxinele din organism. In general, acest procedeu vizeaza stilul alimentar, mai exact consumarea anumitor alimente specifice, din compusi naturali, ce contin ingrediente care ajuta la eliminarea toxinelor. Odata cu primavara isi face loc si necesitatea realizarii acestor cure de detoxifiere, acesta fiind anotimpul cel mai des utilizat pentru acest tip de tratament.

detox

Ce se poate trata prin detox?

Exista diverse platforme sau magazine online care pun la dispozitia celor interesati cure complete de detoxifiere, atat pentru cei neexperimentati in ceea ce priveste acest tip de activitate, cat si pentru cei care au mai tinut regimuri detox si isi doresc o abordare mai noua.

Curele de detoxifiere pot ajuta la reducerea unei serii de probleme de sanatate, pentru care oamenii ajung cel mai adesea la medic:

 • Lipsa de energie
 • Oboseala cronica
 • Nivel ridicat de stres
 • Balonare si constipatie
 • Indigestie si flatulenta
 • Tranzit intestinal lent
 • Flora intestinala slaba
 • Kilograme in plus
 • Alergii
 • Dureri de cap si dificultati de concentrare
 • Stari depresive

Dupa cum se poate vedea, problemele adresate de acest tip de cura sunt de foarte multe feluri, de la reactii fizice, la probleme precum oboseala sau chiar stari mentale depresive. Beneficiile sistemului de detox pot fi asadar in registre extrem de diferite, insa efectele sunt la fel de vizibile in toate situatiile.

Ce trebuie sa stii despre o cura de detox inainte sa o incepi?

Principalul lucru de avut in vedere este faptul ca o astfel de cura necesita dedicare 100%. Astfel, este important sa constientizezi ca este un proces relativ dificil, ce presupune implicare si rabdare si ca rezultatele este posibil sa nu fie vizibile imediat. De asemenea, este foarte important ca toate produsele consumate pe parcursul acestei perioade sa fie 100% naturale – niciun element procesat nu isi are locul in cadrul acestei cure, niciun produs pasteurizat, nimic adaugat. In plus, este foarte bine ca aceste cure sa fie insotite de niste sesiuni de exercitii usoare, care sa sustina corpul in eliminarea toxinelor, precum si de folosirea diferitelor tehnici de relaxare. Acestea vor ajuta la crearea unui echilibru intre minte si trup, astfel incat rezultatele sa se reflecte la fel de intens atat la nivel fizic, cat si la nivel psihic.

Cum sa incepi un proces de detox?

Foarte multe persoane isi doresc sa parcurga un program de detoxifiere, insa din pacate, de cele mai multe ori, sursa de informare si inspiratie ramane internetul, cu toate site-urile si persoanele neavizate ce ofera sfaturi fara insa a se informa in prealabil cu privire la efectele asupra organismului a unor astfel de programe.

Ideala este apelarea la niste persoane specializate in realizarea acestui procedeu, astfel incat intregul parcurs sa fie unul cat se poate de sanatos. Aceste cure sunt gandite astfel incat sa cuprinda produse realizate exclusiv din ingrediente complet naturale si sa ajute cu adevarat la procesul de detoxifiere, fara insa a dezechilibra organismul celui care le incearca. O astfel de cura corespunzator gandita si compusa poate avea rezultate benefice surprinzatoare pentru cei care simt nevoia unui detox complet al organismului din cand in cand.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
detox


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Este timpul sa apelezi la psihoterapia de cuplu?

Relatiile de orice tip implica si o anumita munca din partea ambilor parteneri. Nici relatiile romantice nu fac exceptie de la acest lucru. Pentru a…

Creaza o noua estetica pentru dormitorul tau cu ajutorul lenjeriilor de pat

Desi nu se pune un accent prea mare in alegerea unei lenjerii pentru pat cand vine vorba de obtinerea unui somn odihnitor.

Cornier aluminiu – informatii generale, caracteristici si utilizari

O subcategorie a celui clasic este materialul cunoscut sub numele de cornier aluminiu care iese in evidenta in lumea constructiilor datorita proprietatile speciale ale acestuia.…

Grupul medical Romgermed – calitate si profesionalism

In cei 16 ani de existenta ai sai Grupul Medical Romgermed a incercat intotdeauna sa ofere pacientilor sai servicii de cea mai buna calitate.

Este sau nu efectuarea unui test Papanicolau o necesitate?

La nivel mondial, aproximativ 500.000 de cazuri noi de cancer de col uterin si 274.000 de decese sunt atribuite anual cancerului de col uterin, ceea…
Vezi profilul Suits Advertising