Prinde ultimele locuri la cursul de design vestimentar de la DallesGO

#Social #Bucuresti Vizualizari: 130

Vrei sa ajungi un designer vestimentar extrem de cunoscut? Atunci trebuie sa afli de cursurile de design vestimentar de la DallesGO, cursuri care au loc in Bucuresti in fiecare saptamana

Vrei sa ajungi un designer vestimentar extrem de cunoscut? Atunci trebuie sa afli de cursurile de design vestimentar de la DallesGO, cursuri care au loc in Bucuresti in fiecare saptamana. Cursurile after work te vor introduce in lumea modei si vei invata care sunt conceptele pe care trebuie sa le stii despre haine si accesorii.

Cum te vor ajuta cursurile de design vestimentar de la DallesGO?

Majoritatea colectiilor caselor de moda sunt lucruri considerate de catre designeri idei noi si fresh atat in gama couture, cat si in cea de piata. De regula, majoritatea designerilor iau in calcul foarte multi factori atunci cand incep sa creeze haine pentru o colectie noua. De cele mai multe ori, detaliile legate de tema, stil si consistenta sunt luate extrem de serios.

Majoritatea colectiilor caselor de moda sunt lucruri pe care designerii le considera idei noi si fresh in tendinte, atat in gama de piata, cat si in cea couture. De regula, majoritatea designerilor iau in calcul diversi factori atunci cand incep sa isi creeze haine pentru o colectie noua. De foarte multe ori, detaliile legate de tema, consistenta si stil sunt luate extrem de serios.

La cursul de design vestimentar de la DallesGO vei invata extrem de multe notiuni pe care le vei putea aplicat pentru viitoarea ta cariera de designer. Desi pare extrem de dificil, poate chiar imposibil, sa ajungi un designer extrem de cunoscut, dupa ce vei lua parte la cursul de design vestimentar de aici: http://dallesgo.ro/cursuri-design-vestimentar/ lucrurile ti se vor parea extrem de usoare. O extrem de buna si mai ales o idee pe care nu a mai avut-o nimeni inainte te poate transforma peste noapte intr-un creator de moda foarte cunoscut.

Cei mai buni profesori in domeniul design-ul vestimentar sunt la DallesGo si ii poti intalni si tu:

  • Lena Criveanu – inca de la debutul sau in 2006, profesorul de la cursul de design vestimentar de la DallesGO s-a dovedit a fi una dintre cele mai interesante si apreciate voci ale noii generatii de designeri vestimentari de la noi. Colectiile sale au fost adesea plasate de criticii de moda la granita dintre moda si arta, imprimeurile si materialele pictate sau chiar \”sculptate\” au devenit semnatura ei. A participat cu colectii la targuri de profil din New York si Paris.a
  • Lucian Broscatean – este considerat cel mai bun designer al generatiei sale, confirmand acest lucru de nenumarate ori. Pornind de la activitatea sa de profesor preparator la Universtatea de Arta si Design de la Cluj-Napoca – Specializare Moda-Design Vestimentar si pana la munca sa ca designer vestimentar pentru brand-ul Irina Schrotter, Lucian este al doilea profesor pe care o sa-l intalnesti la cursul de design vestimentar de la DallesGO. Conceptual, dark, hibrid si versatil sunt cuvintele ce caracterizeaza labe-ul sau.

Cursurile de design vestimentar de la DallesGO

Pentru a prinde ultimele locuri la cursul de design vestimentar de la DallesGO, inscrie-te acum pe www.dallesgo.ro sau poti trimite un email la info@dallesgo.ro. Cursul de design vestimentar desfasoara pe Strada Ion Oteteleseanu, nr. 2, et. 2, in Bucuresti. Feedback-ul celorlalti cursanti care au terminat cursul de design vestimentar pot fi urmarite pe canalul de pe Youtube al celor de la DallesGO, canal unde poti vedea feedback-uri de la toate cursurile DallesGO.

 

Date de contact:
Nume: DallesGO
Functie: DallesGO
Email: info@dallesgo.ro
Telefon: 0769 041 711
Cuvinte cheie:
design vestimentar


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Preturi pentru tractari auto in Bucuresti

#Auto / Moto   #Bucuresti Vizualizari: 26
Astazi vom discuta despre preturile care exista atunci cand ne dorim sa apelam la o firma de tractari auto din Bucuresti.

Top 7 avantaje pe care le ofera transpotul aerian de marfuri

#Transporturi   #Bucuresti Vizualizari: 54
Aceste 7 avantaje au facut ca transportul aerian de marfuri sa fie extrem de utilizat Adaptibilitatea mare – aeronavele, cele cu se efectueaza transportul aerian…

De ce este atat de utilizata caramida de la Mesteru Manole?

#Constructii   #Bucuresti Vizualizari: 23
Cateva informatii despre caramida Caramida este poate cel mai important material utilizat in orice constructie ce se doreste a avea o durabilitate ridicata. Desi modernitatea…

Romgermed si Florin Piersic JR

Romgermed si campania „Tanar si Responsabil”
Vezi profilul Suits Advertising